This is the..

..life


Då var det endast 1 arbetsdag kvar. Idag har det gått riktigt bra. Haft mycket energi på något konstigt sätt även om jag varit jätte trött.. Hoppas vi får jobba in lunchen i morgon då drar vi redan 2. Skulle vara riktigt skönt att komma iväg så tidigt som möjligt.. Väskan är redan packad och skidorna är redan i bilen så nu har jag ingenting kvar att fixa inför morgondagen. Förutom att jag måste komma ihåg att ta mina handskar ifrån K´s bil. Men med mitt minne kommer jag garanterat glömma dom, men det får bara inte hända..
Var lite slö med middagen idag så jag och Sandra hämtade från empes, men det var väldigt länge sen vi åt empes sist så jag tycker ändå att jag förtjänade de. Nu sitter jag med matkoma och ska snart hoppa in i duschen sen åka en sväng på coop. Har fixat lite påskstämning här hemma också. Inge märkvärdigt men nu syns det iaf att det är påsk, bland annat kan det vara på grund av mina söta små gula kycklingar jag har på köksbordet.

Min mamma var precis förbi och lämnade ett påskägg åt mig. Hon är världens bästa. Min underbara mamma. Hann prata lite med henne också, stressad som hon var. Skönt att lätta sitt lilla hjärta åt mamma ibland.. Hon har ju lite mer erfarenhet än vad jag har och kan absolut ge mig goda råd. Så nu känns det mycket bättre när jag fått prata med min älskade mor <3


Igår var däremot en väldigt konstig dag, känslormässigt jobbig. Dåligt humör, arg, ledsen, uppgiven, fundersam. Ja många blandade känslor dök upp. Men fick prata om det mesta vilket kändes väldigt bra. Livet är verkligen ingen dans på rosor. Och just nu lever jag i en berg och dal bana känns det som. Vissa dagar är helt underbara medans andra känns som ett rent helvete och man vill bara lägga sig ner och skrika. Det tar väldigt mycket på en psykiskt. Men efter regn kommer solsken, eller? Jag tänker iaf ge det en chans, i slutändan tror jag absolut att det är värt även om det kommer många många fler motgångar. Men jag är envis och ger inte upp. Jag är nyfiken på framtiden och så länge känslorna för K går åt rätt håll så har jag absolut inget att förlora. Även om vi inte alltid förstår varandra så hjälper det mycket om man lättar på sitt hjärta och pratar och reder ut saker och ting. I will fight for love <3

Fick ett mejl idag också. Blev väldigt chockad måste jag säga.. Har nog inte riktigt hunnit smälta de, men känns ändå som att jag kanske fått lite av en annan syn på situationen. Jag vet inte riktigt vad jag ska tro men jag hoppas att det bara kommer föra positivt med sig. Just nu är jag ganska tom på ord gällande detta mejl men efter lite funderingar så ska jag nog kunna fokusera på dess betydelse.. Det var absolut ingenting negativt i detta brev men positiva saker som jag inte hade en aning om och framförallt sånt som jag absolut inte förväntade mig att höra från denna person. Men en del av mig är väldigt glad just nu för att jag fick veta saker som jag inte riktigt visste innan, vilket förmodligen kommer kunna underlätta vissa tankar och funderingar för mig om framtiden. Jag hoppas att det kommer bli bättre och jag hoppas att jag själv ska kunna förstå och lita på saker och ting framöver. Men som sagt det återstår att se.




Nu ska jag hoppa i duschen sen åka på coop. Tidigt i säng ikväll så jag hinner umgås lite med K inatt när han kommer, för i morgon åker jag och han börjar jobba när jag slutar så det är sista dagen vi hinner ses innan helgen.
Uppdatering kommer efter helgen.
Hade bra!
Kram.





                                                        - Stay with me -

Bad..

..day


Dag 2 av 4 avklarad. Så skönt. Bara bita ihop nu och klara sig igenom dom 2 sista dagarna.. Har varit två tuffa dagar på jobbet. Men hoppas det blir bättre i morgon.. Känner mig inte alls på humör för att skriva idag men ska försöka få ner några rader iaf.
Middagen stod på bordet idag när jag och grannen kom hem, pasta med köttfärssås! Riktigt gott. Sen direkt efter maten hoppade vi i bilen och åkte till gve för att gå på dollar store. Lika roligt som alltid. Fast jag kom riktigt billigt undan den här gången, hittade inte allt för mycket. Mest en massa små saker. Men det gör inget för min ekonomi är inte den bästa just nu. Men nu är allt fixat och klart inför påsken. Längtar som bara den till på torsdag då får jag äntligen åka iväg med min älskade vän Sandra..

Har varit en jobbig dag känslormässigt idag.. Har varit på fruktansvärt dåligt humör hela dagen. Och när jag har såna här dåliga dagar går mina tankar i helt fel banor, negativa banor. Jag ska inte tänka när jag är upprörd jag vet ju att det bara går åt helvete då. Blir så irriterad på mig själv och framförallt borde jag hålla käften om mina tankar och inte dela med mig av dom till andra i min närvaro.
Nu har dock den arga Sandra övergått till en ledsen Sandra. Det vänder snabbt när man tänker för mycket.. Ska iaf försöka sluta tänka nu och sova på saken och hoppas att det blir en mycket bättre dag i morgon. Allt brukar hitta sin lösning till slut. Men just idag är helt fel dag.



Nu sängen, men först borsta tänderna.
Godnatt!
kram.





                                                 - Sleeping my day away -

U drive me..

..crazy


Då var man tillbaka till verkligheten. Första arbetsdagen är iaf avklarad och jobbar med Sandra hela veckan så det känns ändå helt ok att vara tillbaka på jobbet.. Dock har vi båda varit sjukt trötta idag, det slår aldrig fel att vi båda ska vara de samtidigt också. Så det var grymt dåligt tempo på oss idag. Men i morgon är det ny dag och nya tag så det kommer garanterat gå mycket bättre.. Och min väldigt onda rygg kommer garanterat må mycket bättre i morgon, jag hoppas de iaf! Längtar iaf till på torsdag då drar jag och Sandra till hennes båthus, hoppas på fint väder och självklart ska mina skidor få följa med. Stannar där ända till måndag så vi kommer hinna mysa järnet jag och min kära vän <3

Helgen har varit mycket bra.. Som sagt så har jag varit och hälsat på K och barnen i Fällfors. Fullt ös dagarna igenom, vaknat 6 av morgonpigga barn. Men jag klagar faktiskt inte för det är helt underbart att bli väckt av dom där söta små barnen. Vi har i princip varit igång hela helgen.. Lekt i snön, kört skoter, lekt inomhus, shoppat, hälsat på K´s föräldrar och syster, myst en massa och ja en hel del annat. Det har varit lika roligt som alltid att vara i Fällfors. Saknar redan barnen men snart får jag träffa dom igen. Åker nämnligen dit igen helgen efter påsk. K kommer upp redan idag eftersom han börjar jobba igen på onsdag så han får jag träffa ikväll. Och har dessutom blivit lovad massage, mycket välbehövt och efterlängtat!


Det känns bara mer och mer bra känslomässigt.. Allt rullar på utan problem. Det funkar jätte bra med barnen vilket var min största fasa i början.. Men just nu är det absolut inga problem. Och jag hoppas verkligen att det kommer fortsätta funka såhär bra, det är en så pass viktig bit för mig. K är helt underbar han med, tycker tydligen om att skämma bort mig alldeles för mycket vilket jag har väldigt svårt att acceptera. Men det går iaf bättre nu än i början. Han har verkligen tagit över en speciellt plats i mitt hjärta. Det känns verkligen bra att vara i hans närhet.. Jag vill lova att jag längtar tills ikväll, även om jag haft en mycket dålig dag humörmässigt så kommer jag förmodligen bli väldigt glad när jag får träffa han igen...

Har dock haft lite jobbiga tankar idag, tror det beror på mitt dåliga humör idag. Men har iaf fått lätta på mitt hjärta och dela med mig av mina åsikter om vissa saker.. Så nu känns det lite bättre och jag hoppas att det kommer ske vissa förändring.. Det är svårt för andra att förstå vad jag pratar om och jag tänker inte dela med mig av detaljerna.. Men det är ingen lätt situation när man träffar någon som separerar, som personen i fråga dessutom har barn tillsammans med.. Och pga att separationen inte var ömsesidig från början skapade det i vissa situatuoner lite problem. Vissa av dom problemen verkar fortfarande kvarstå. Vilket jag nu hoppas på ändring, för att underlätta saker och ting för mig själv också.. Om man ska känna sig trygg och säker till 110% så måste gamla saker och ting vara helt och hållet klargjort. Och självklart finns det ingenting negativt med att K har barn, det är bara positivt med barn. Barn är det bästa som finns och jag kommer aldrig tycka det kommer vara några problem med att han har barn. Dom är absolut helt underbara! Ehh, nog om det här.. Det kommer garanterat bli bättre och lösa sig så småningom...




Nu ska jag springa ner i tvättstugan sen duscha och ringa syster.
Hade bra!
Kram.






                               - Must everything you do make me wanna smile -

the last..

..day


Klockan är 10 på morgonen och redan har vi hunnit med en massa.. K fick sovmorgon idag. Melody vaknade redan halv 7, så jag steg upp med henne och i samma veva som vi var påväg ner så vaknade Robin. Jag gjorde frukost till barnen och plockade undan lite i köket. Sen satt vi i soffan och tittade barnprogram innan vi väckte K klockan halv 9. Han hade nog kunna sova halva dagen så trött som han verkade vara och fortfarande verkar vara. Fast det är inte den bästa kombinationen att vara förkyld och få lite sömn. Så jag antar att han behövde den här lilla sovmorgonen som han fick idag. Och nyss har han duschat barnen och nu sitter vi och lyssnar när han spelar trummor. Melody är söt när hon sitter och spelar lufttrummor. Sen lite senare ska vi gå ut och leka i snön och i eftermiddag blir det att hälsa på K´s föräldrar, tror vi dessutom skulle äta middag där. Blir säkert lika trevligt som alltid!

Har verkligen haft en bra helg här i Fällfors även om vädret verkligen inte varit på topp så har jag haft det super mysigt.. Igår blev vi väckta redan klockan 6. Låg och mös i sängen med kidsen till halv 7 ungefär. Dom är verkligen underbara! Sen var vi ut en sväng med skotrarna, skulle hälsa på K´s föräldrar men dom var inne i stan (Skellefteå). Så vi åkte till K´s farmor och fikade istället. Efter de åkte vi hem igen, bytte kläder och åkte in till stan för lite shopping. Köpte lite kläder och skor till ungarna. Var konstigt nog jätte svårt att hitta skor och fleecekläder. Men till slut löste det sig. Sen åkte vi till K´s syster vart vi åt middag och jag fick dessutom lukta på en 2veckors bejbis.. Så liten och söt. Måste nästan erkänna att jag fick väldigt stort bejbissug. haha. K´s föräldrar var även där, lika trevligt dom alltid att träffa dom. Och det bjöds på väldigt god mat. Efter de åkte vi på coop en snabbsväng sedan vidare mot Fällfors. Kidsen fick lördagsgodis och sen blev det sängen för dom. Jag och K slog på en film och det dröjde inte länge innan vi båda slocknade på soffan. Vaknade efter halva filmen, borstade tänderna sen fick vi upp och la oss i sängen och slocknade lika fort igen..

Idag är det söndag, vilket betyder att jag måste åka hem.. Klockan 5 ska vi börja åka mot luleå. Har ångest redan.. Vill inte åka hem, trivs verkligen bra här. Önskar jag kunde träffa K och kidsen oftare. Men som sagt det är 50 mil mellan oss vilket gör det lite mer komplicerat. Nu till veckan jobbar dessutom K eftermiddag och jag åker bort torsdag till måndag. Så vi kommer hinna ses 2 dagar ungefär. och det är mitt i natten när han slutar jobbet klockan 3 ungefär. Vilket betyder att jag dessutom kommer vara jätte trött på jobbet dom dagarna.. Men det är det helt klart värt. Kommer verkligen sakna K och barnen.. Hoppas verkligen jag kommer kunna träffa barnen snart igen. K vet jag ju att jag kommer träffa, kanske inte lika ofta framöver men vi kommer hinna ses. Det kommer bli tufft men jag antar att kärleken gör en stark. Jag hoppas verkligen de iaf. Nu ska jag verkligen ta vara på dom sista timmarna tillsammans med K och barnen. Det gör mig verkligen lycklig när jag får vara tillsammans med K och barnen <3



Nu ska jag byta om och sen ska vi klä på barnen och gå ut i snön.
Hade bra.
Kram!






- I wanna find a way to make this easy, i need you so much more -

One good reason..

..why

Fredag, den mest efterlängtade fredagen på länge är äntligen här.. Dagen har gått realtivt snabbt. Jobbade med Sandra idag och det gick lika smidigt och bra som alltid. Blev klar med allt i god tid som vanligt vilken var bra just idag med tanke på att jag vara tvungen att sluta lite tidigare.. Hade grym separations ångest från Sandra idag, vi brukar alltid spendera helgerna tillsammans men nu i helg är vi utan varandra, känns jätte skumt. Vi är verkligen som ett gift par, haha. Men nästa helg får vi mysa igen, torsdag till måndag i båthuset tillsammans med hennes familj. Dessutom jobbar vi med varandra hela veckan. Så jag har verkligen en bra vecka att se fram emot..
Sitter just nu och lyssnar när K spelar trummar, i love it! Har åkt tåg i 4h idag + bil i 1h ungefär så man känner sig lite små trött och seg. Var förbi och hälsade på hos K´s kompis och hennes karl när vi kom hit till Fällfors, hon bjöd dessutom på mat. Satt riktigt fint med tanke på att jag åt lunch klockan 10 redan. Kom hit till K vid halv 9 tiden. Blev lite sent för barnen, så det blev kvällfika och sen sängen för dom på en gång. Men i morgon hoppas jag på att det blir en mysig och rolig dag tillsammans med K och barnen, då har vi ju lite mer tid tillsammans också. Var så himla kul att få träffa M och R igen. Har ju faktiskt saknat dom!

I morgon blir det skoterkörning och grillning som står på schemat om nu vädret tillåter de. Sen ska vi hinna in till stan någon gång under dagen också. Handla lite kläder till barnen och kanske hälsa på K´s syster. Vi får helt enkelt se i morgon vad det blir. Hoppas iaf att det blir fint väder så man kan vara ute hela dagen. Ser verkligen framemot den här helgen. Och jag tror verkligen att den kommer bli riktigt bra också.

Har varit jätte nervös hela dagen, färstår egentligen inte varför.. Har hållt på att snubbla omkring och tappa grejer på jobbet, Sandra har verkligen fått skratta åt mig. Vet inte hur jag har kunnat vara så nervös för det är ju inte första gången jag träffar K precis.. Men kändes som att jag skulle på en första dejt typ.. Haha. Så jävla skumt. Men det var verkligen lycka när jag äntligen fick träffa K, har längtat och saknat mest hela veckan. Ändå är det inte så många dagar sen som han var uppe i Kiruna och jobbade.. Men det är väl såhär i början, tycker man verkligen om någon vill man vara med den personen mest hela tiden. Och jag önskar verkligen att vi fick mer tid tillsammans. Men just nu är det bara att gilla läget och låta framtiden avgöra resten. Jag uppskattar iaf all tid jag får tillsammans med han och tänker verkligen njuta av den här helgen tillsammans med han och barnen. Just nu är jag väldigt lycklig och det här känns verkligen rätt! Finna bara ett ord, KÄRLEK <3



Nu film med K och till de blire glass och massa annat gott.
Hade bra!
Kram.






- I´m living in a dream -

You make my heart..

..smile


Sådär då var torsdagens jobb och hemma sysslor avklarade. Nu är det bara lite små fix kvar sen är jag redo på avfärd. Har varit en bra dag på jobbet idag, gick ruskigt fort. Så skönt. Har dock varit väldigt trött men kom mig iaf upp till min morgonpromenad i morse det var ju tur de iaf. Men har varit allmänt trött hela dagen och är fortfarande trött. Åt middag tillsammans med grannen i vanlig ordning efter jobbet. Gjorde dessutom i ordning matbackar åt oss tills i morgon. Sen behöver man inte tänka mer på matbackar förrän på måndag, how nice! Ska snart göra mig klar för avfärd mot syster, hennes karl fyller år idag så det är kalas för hela slanten. Hon har dessutom bakat marängtårta, ska bli hur gott som helst. Sen efter de blir det hemåt och tidigt i säng. Fast måste ju självklart hinna prata med K innan jag går och sover!

I morgon är det äntligen fredag! Den mest efterlängtade fredagen på länge. Veckan har ändå gått väldigt fort på jobbet men här hemma har tiden nästan stått stilla har det känts som.. Tror också att tågresan i morgon kommer kännas som en evighet. Men jag känner redan lyckan i kroppen när jag kommer fram till luleå och äntligen får träffa K. Helt underbart. Sen är det bara 12 mil eller nåt sånt så får jag träffa barnen också, om dom nu inte hunnit sova.. För vi ska ju nämnligen äta på Max i luleå innan vi åker vidare till Fällfors, ska bli grymt gott. Max är det beeeesta!

Tror jag fortfarande är lite i chock sen igår.. Läste en väldigt speciell sak som gick rakt in i hjärtat och fick alla känslor att vakna till liv. Viste inte riktigt hur jag skulle ta de, blev så himla glad när jag läste de så till och med tårarna kom, många gånger om. Samtidigt är jag livrädd. Det var länge sen någon öppnade så djupt och ärligt till mig så jag vet inte hur jag ska bete mig, hur jag ska ta de, hantera de.. Det är många tankar och känslor just nu. Men ändå på ett positivt sätt.. Jag känner mig bara mer och mer säker för varje dag som går och jag hoppas att jag ska må lika bra och känna mig lika säker och trygg i det här när jag återvänder hem igen på söndag. Självklart kommer ångesten och paniken komma bara för att jag inte vill hem, inte vill tillbaka till vardagen som K inte medverkar i just nu. Men jag vill att känslorna som finns inom mig nu ska stanna där och växa sig starkare än någonsin. Jag tror inte jag kan hitta någon bättre än K, och jag vill heller inte leta. Jag vill verkligen få det här att fungera även om han finns 50 mil bort varannan vecka. Till slut kommer en lösning på distansen men just nu måste man gilla läget även om det är mer och mer jobbigt för varje dag som går och vissa gånger kanske det inte är 1 vecka tills vi ses utan 2 eller 3. Men om man verkligen vill och kämpar så tror jag att man klarar det mesta, eller jag är nästan helt säker på att man klarar de! Vissa dagar är tyngre än andra. Men jag vet att allt det här kommer vara värt i framtiden! Så nu hoppas jag verkligen på en väldigt kärleksfull och trygg framtid tillsammans med K. Och i morgon får vi äntligen vara tillsammans igen, lovely <3




Nog om de, måste klä på mig för nu bär det av till syster!
Hade bra!
Kram.





                                    
                                                  - Everytime we touch -

here without..

..you


Dag 3 på jobbet avklarat, idag har dagen gått riktigt fort och det har gått bra arbetsmässigt också. Skönt, onsdagar brukar vanligtvis vara min värsta dag under veckan men idag har det varit en bra onsdag. Dock försov jag mig i morse, första gången på länge. Vaknade klockan 6, av mig själv hyfsat pigg tittar på klockan reagerar inte tittar igen och säger högt för mig själv What a fuck?! ringde Sandra direkt så hon och brudarna kom och hämtade mig hemifrån, det var lite lyx. Som tur var har inte dagen blivit förstörd på grund av de, som det kanske brukar bli i vanliga fall. Skulle förresten lämna in en jobbansökan idag efter jobbet men då var hon inte där hon som jag skulle prata med så det får bli i morgon istället. Så jag och Sandra åkte hem och käkade middag istället. Korv och makaroner idag igen, men alltid lika gott. Och just nu sitter jag och njuter av att himlen är blå och solen lyser in i mitt köksfönster. Solen gör en så glad och vårkänslorna bara smyger sig på. Helt underbart!

Hade egentligen behövt ta mig en stödvila nu men tror inte att jag riktigt hinner med de, har match klockan 6 och sen träning igen klockan 9. Fullt upp hela kvällen med andra ord men det är bra för då går tiden fort vilket betyder att dagen fredag närmar sig. Och dessutom ska jag få jobba med Sandra på fredag, vi gjorde ett litet byte sins emellan eftersom hon ska köra mig till tåget. Ska dessutom bli kul att få jobba med henne vi har då alltid roligt på jobbet tillsammans, och den bästa patrullen dessutom, kan inte bli bättre.

Har hittat en låt som jag blivit helt besatt av, får inte nog av den. Den stämmer in så himla bra på situationen just nu. Kan ju lova att den går på repeat hemma hos mig just nu..
Delta Goodrem-Lost without you. Så himla underbar låt. Men är kanske inte sådär jätte bra att sitta och lyssna på den, blir galen av ensamheten. Att inte få komma hem och veta att K kommer vara här eller vara påväg hit. Det var jobbigt att vakna upp i morse, tomt i sängen bredvid mig. Ingen att pussa hejdå, ingen man kan morgonmysa med. Det är tufft när K är 50 mil bort varannan vecka. Men samtidigt försöker man se det positiva i det hela. Man hinner verkligen sakna han och jag tror att man verkligen kommer uppskatta att träffa varandra på ett helt annat sätt. Känns iaf skönt att jag får åka dit i helg, hitta på en massa roligt tillsammans med han och barnen. Synd att det är så kort tid hade hellre varit där en hel vecka eller varför inte ännu längre.. Men har inte riktigt möjlighet att ta ledigt från jobbet just nu. Men framöver kanske det blir annat. Dessutom har han och barnen lovat att komma upp och vara här under någon av hans ledigveckor framöver. Längtar verkligen tills jag får ha han här en längre tid, och självklart kommer det bli lika roligt som alltid att träffa Melody och Robin. Helt underbara barn!
Nu har jag iaf lovat mig själv att sluta tänka så mycket på saker som jag egentligen inte kan förutse svaren på, utan bara leva i nuet och ta allt som det kommer. Ingen kommer ändå kunna berätta åt mig vad framtiden har för svar och det vet inte jag heller. Jag kan bara hoppas på det bästa sen får ödet bestämma resten. Jag vet bara vad jag känner just nu och jag hoppas att det alltid kommer kännas såhär bra. Lyckan i min kropp går inte att beskriva i ord, jag känner mig så fruktansvärt glad just nu. Även om saknaden är stor så finns glädjen inom mig alltid där! Jag har någon att längta till, någon som verkligen tycker om mig för den jag är. Det är nog det här som jag kallar kärlek <3




Nu ska jag smita iväg till soffan en sväng innan matchen, är så illa tvungen. haha.
hade bra!
Kram.







                                - It´s just my luck to find someone like you -

all by..

..myself


Sådär då var tisdagens jobb avklarat.. Iaf det som man får betalt för. Nu är det sysslor här hemma som väntar. Har iaf precis ätit middag, ska vila magen en stund sen väntar storstädning. Måste dammsuga hela lägenheten efter att alla kartonger legat överallt och skräpat. Sen får jag äntligen sätta ut min nya matta i vardagsrummet. Är som på tiden att jag skaffat mig en matta dit. Blev dock en vit ryamatta, jag vill ju egentligen ha en rosa men det får vänta tills jag blir rik eller nåt. Sen ikväll klockan 8 är det match, känner mig inte sådär jätte peppad men det ska nog gå bra ändå.. Serien är ändå snart över, känns ganska skönt. Blir tidigt i säng idag, har varit så grymt trött dom här två dagarna på jobbet så i morgon är målet att jag ska vara mycket piggare än idag. Vi får väl se, har en känsla av att jag kommer misslyckas.

Är en rätt tråkig dag idag ändå. K har åkt hem idag. Men jag åker dit till helgen så känns inte alls lika jobbigt då. Men förstår inte hur jag ska klara de framöver. Jag menar han har åkt hem idag på dagen, har hunnit träffa han 3ggr på jobbet och ändå tycker jag att det REDAN är jätte jobbigt och tomt här hemma. Hur ska det då gå nästa vecka och 2 veckor framåt? Det kommer bli tufft. Men jag har inget val bara att kämpa på och hoppas på att dagarna/veckorna ska gå fort. Men helgen som kommer nu får mer än gärna ta en evighet. Jag trivs verkligen i Fällfors. Jag får sånt lugn i min själ och mår så bra när jag är där och så fort jag åkt därifrån så längtar jag tillbaka. Tur att jag får åka dit i helg och må bra. Träffa Melody och Robin igen. Ska bli hur underbart mysigt som helst. Hoppas på fint väder så kommer helgen förmodligen bli perfekt!

Fick btw veta att jag får tillbaka pengar på skatten, ingen stor summa men alla pengar är välbehövda. Dessutom kommer dom perfekt till semestern. Ja precis SEMESTERN. Första gången på många år som jag tänker ha riktig semester, betald semester. Kommer bli helt underbart. Och dessutom har jag beställt fint väder under dom 4 eller 5 veckorna. Så nu hoppas jag bara att vädergudarna har lyssnat noga på mig. Bra vårväder och bra semesterväder. Sen är jag nog rätt nöjd.


Ne om man skulle göra ett ryck och städa undan lite och dammsuga.
Hade bra!
Kram.





                                                      - Lost without you -

You and..

..me


Har varit dålig uppdatering under helgen, beror på Ikea resan i lördags som tog död på mig.. Lite sömn, 80mils bilkörning med släp + en HEL dag på ikea gör att man blir totalt helt slutkörd i både kropp och själ.. Men nu är det gjort och nu blir det inge ikea på väldigt länge.. Har bråkat med min tv bänk i all evighet känns det som, det tar på psyket och har haft lust att kasta ut skiten mer än 1 gång. Men äntligen är den klar och självklart blev den alldeles underbart vacker. Glänser som aldrig förr! Blev ett rätt dyrt kalas på ikea men det var det värt för nu är näst intill allt som jag behöver inhandlat. Får förmodligen leva på bröd och vatten resten av månaden men det är smällar man får ta ibland. Mamma och pappa bor ju nära så får väl gå dit och snylta lite mat, dom blir ändå bara glad när jag kommer och äter hos dom så det ska nog inte vara några problem..

Måndag idag, och första dagen på jobbet denna vecka. Gick riktigt bra och som vanligt har humorn varit väldigt låg. Men vi har haft jävla roligt så då får den vara på vilken nivå den vill. Vi hann dessutom städa klart våran egna kur idag så nu är det bara inredningen kvar. Det roligaste. Får se när det finns tid för de men någon dag under veckan ska vi nog kunna klämma in de. Fick dessutom sluta tidigare idag hade läkartid så det var en kort dag på jobbet och tiden gick fort i vanlig ordning så det var absolut inget fel på denna måndag.. Hoppas resten av dagarna denna vecka går minst lika bra. Längtar nå så fruktansvärt mycket till fredag så veckan får mer än gärna gå fort.


Har varit två dagar som varit väldigt upp och ner känslomässigt.. Men nu känns det som att jag hittat tillbaka till den stabila banan igen och ska försöka hålla mig kvar här nu annars kommer nog inte mitt psyke klara så mycket mer och det får bara inte hända.. Jag är nyfiken på framtiden och vad den har att erbjuda.. Finns många möjligheter till förändring och för första gången i mitt liv är jag beredd att ta det stora steget ut i världen.. Jag tror jag behöver lite förändring och framför allt tror jag det skulle vara nyttigt för mig att våga mig ta an lite förändringar i tillvaron. Jag är lycklig och jag tvekar inte en sekund på att det bara kan bli bättre. jag hoppas bara att jag alltid ska få må såhär bra och känna mig såhär trygg. Självklart kommer det finnas många hinder och en hel del motgångar, men tillsammans klarar man sig igenom dom om man verkligen vill och är villig att kämpa för de, eller?!



Nog om de, ska städa undan allt skräp sen hoppa i duschen och försöka komma i säng tidigt. Ögonen är väldigt trötta idag efter mycket lite sömn inatt. I morgon är en jobbig dag och alla andra dagar fram till fredag. Men jag har något att längta efter vilket gör det lite lättare att ta sig igenom dagarna fram till fredag..
Hade bra så länge!
Kram.






                                              - together we can make it -


you are so much better than you..

..know


Vilken bra dag.. Första dagen på jobbet på hela veckan, har varit grymt kul att vara tillbaka nere i gruvan med mina andra kycklingar. Kändes dock väldigt konstigt att börja på en fredag men samtidigt väldigt skönt för det känns att kroppen inte riktigt har fått tillbaka alla krafter än. Men nästa vecka ska jag nog vara tillbaka i min vanliga form. Nästan så att man längtar lite till på måndag, ja jag vet jag borde skämmas men jag tycker verkligen om mitt jobb och mina kycklingar som jag jobbar med..

Har nyss kommit hem från Laukko, varit där och hälsat på mamma och pappa i stugan tillsammans med K och Sandra.. Jag och Sandra tog en efterlängtad bastu, VEDELDAD bastu dessutom, finns inget bättre.. Sen blev det kaffe och en massa prat och självklart tvmys.. Solsidan är bland den roligaste serien jag sett. Oj oj vilka stjärnor. Och jag får ju självklart inte glömma att vi åt tacos till middag, det var grymt gott!
Ska alldeles strax hoppa i säng, är helt slut efter denna fredag. Ska dessutom upp 5 i morgon då det bär av till Ikea redan klockan 6. En efterlängtat ikea resa tillsammans med brudarna.. Och självklart gina och skopunkten också. Skor skor skor, me love <3


Jag har funderat mycket idag, alldeles för mycket.. Blir nästan arg på mig själv när jag funderar så mycket.. Borde inte fundera utan ta det som det kommer.. Men det är ju typiskt mig att göra precis tvärtemot vad jag egentligen borde. Och ändå kommer jag för det mesta inte fram till något. Förvånad? Svar nej! Dumt av mig, jag måste skärpa mig. Göra mig själv en tjänst och bara ta dagarna som dom kommer så slipper jag må som jag mår ibland. Åhh ja blir galen.



Ne nu går jag och sover så tar jag nya tag i morgon..
Hade bra!
Kram.





                                            - I got nowhere to hide -


Don´t never let me..

..go


Äntligen, jag säger bara ÄNTLIGEN... Nu vänder det, jag fick i mig lite mat igår. Har ätit frukost idag. Jag börjar bli frisk. Jippie! Oj så jag har längtat efter den här dagen! Är så fruktansvärt less på att sitta hemma hela dagarna utan ork att göra något, utan att kunna äta. Så det känns helt underbart att få tillbaka lite ork och framförallt få behålla maten man äter. Så i morgon tänker faktiskt jag gå och jobba. Jag saknar mitt jobb saknar mina arbetskollegor. Saknar gruvan även fast det är helt underbart väder ute idag. I morgon blir en bra dag, jag känner det på mig!

Idag ska jag äntligen få gå ut, hälsa på syster, äta bullar och mysa med bejbismage.. Oj så jag har längtat efter bejbismagen! Den har säkert växt en massa nu också. Har ju inte sett henne på 2 veckor nästan.. Det ska bli kul. Ska nog försöka ta mig ut på en liten liten promenad också. Känner att jag behöver lite friskluft, efterlängtat friskluft! Känner mig som ett litet barn på julafton idag. Bara för att jag mår så mct bättre. Sitter dessutom och tittar ut genom mitt köksfönster och det är helt underbart väder. VÅRKÄNSLOR <3

Jag längtar grymt mycket till påsken, är ledig både fredag och måndag ifrån jobbet, så jag och Sandra drar redan på torsdag upp till deras båthus. Samma som förra påsken. Det var underbart och kommer garanterat bli minst lika underbart iår igen. Hoppas på fint väder då ska dessutom skidorna packas med. Längtar tills jag får börja åka skidor igen och nu verkar ju vädret tillåta de också.



Nu ska jag hoppa i duschen sen vänta att K ska komma.
Hade bra!
Kram.





                                    - Can you make my dreams come true? -

You and..

..me


Nu är jag less, fruktansvärt less. Vill inte vara sjuk längre.. Vill kunna äta och vill kunna gå till jobbet.. Är hungrig nästan hela tiden, men så fort jag försöker få i mig något kommer illamåendet tillbaka.. Det enda som funkar är cola och isglass, men inte fan blir jag mätt på de.. Fy fan vad jag hatar magsjuka. Hoppas det var första och sista gången.. Känner mig som ett litet barn, vill bara lägga mig ner och gråta. Innan lördag måste jag iaf bli frisk för då SKA jag på ikea. Så är det bara. Finns ingen återvändo! Undra om jag är en bitterfitta just nu?

Igår kom iaf K till Kiruna igen, kändes skönt med lite sällskap. Dock saknar jag faktiskt hans underbara barn. Men dom är hos sin mor hemma i Fällfors. Men nästa helg får jag träffa dom igen. Undra vad man ska hitta på för skoj då. Jag hoppas iaf att det blir fint väder så vi kan åka ut med skotrarna och grilla. Längtar hur som helst tillbaka till Fällfors. Där finner min kropp och själ ro, det är precis vad jag behöver!

Nu är iaf påsken spikad och klar, blir båthuset tillsammans med min älskade vän Sandra. Åker på torsdag och antar att vi stannar där till måndag. Kommer bli grymt skönt att komma bort än en gång. Nu känner jag verkligen att vårkänslorna har börjat smyga sig på.. Våren är helt enkelt oslagbar. Man får njuta av den fina vårsolen, vara i underbart sällskap (Sandra) och dessutom slipper man vara kvar i Kiruna under helgerna.. Kan inte bli bättre. Jag älskar helt enkelt våren!



Nu måste jag försöka ta mig in i duschen, sen ryggläge i soffan.
Hade bra!
Kram.






                                       - I want you to need me -

Where do i..

..begin


Har precis vaknat, har iaf fått sova någolunda inatt. Vaknade vid 5 dock av att jag mådde fruktansvärt dåligt men kämpade att somna om istället för att springa på toa. Det funkade. Sen vaknade jag igen vid 9-tiden då var det slut sovet för min del. Försökte äta lite yoghurt i morse men då kom illamåendet tillbaka så fick bli en isglass istället. Ska göra ett nytt försök med yoghurten sen.

Sitter och tittar igenom alla bilderna om och om igen, bilderna från i helgen då jag och Sandra var hos K och barnen i Fällfors, en sån underbar helg som jag förmodligen aldrig kommer glömma och bara vill uppleva om och om igen. Saknar K och barnen bara mer och mer för varje gång jag tittar igenom bilderna. Robin är så glad på varenda bild det skänker så himla mycket glädje, det är sån lycka i den där pojken på bilderna så det går inte annat än att bara sitta och le och längta tillbaka till dom där små liven! Melody hon är bara för söt, springer omkring i sina lite för stora ytterkläder när vi är ute och leker, sån underbar liten tjej! Men snart hoppas jag att jag får åka dit igen.. Jag saknar verkligen Fällfors!

Men det finns iaf en positiv sak, K kommer till Kiruna idag och ska jobba förmiddag en vecka, så nu hoppas jag att jag ska hinna bli frisk så jag kan umgås med han när han är här! Och så måste jag förståss bli frisk innan lördag för då åker jag och brudarna till Ikea! Kommer bli grymt, får dessutom gå på skopunkten och gina också. Så det kommer bli en bra tripp!
Men jag kan då lova att jag saknar jobbet och mina arbetskollegor. Klarar knappt av att vara hemma och sjuk en enda dag. Och nu är jag inne på dag 2. Jag kommer bli tokig snart. Jag hoppas verkligen jag blir frisk snart så jag får börja jobba igen! Jag är störd jag vet, men jag trivs verkligen på jobbet!



Nog om de, nu blir det ryggläge i soffan och längta tills ikväll!
Hade bra!
Kram.








                                                  - Is this love? -


I miss..

..you


Igår kom man hem igen efter en helt underbar helg i Fällfors. Länge sen jag hade sådär roligt.. Har njutit av varenda sekund, hoppas man snart får åka dit igen. K körde hem oss igår och jag mådde i princip svin dåligt hela bilresan, kände på mig att jag skulle bli sjuk. Mycket riktigt, 39grader i feber och förkyld blev domen när jag kom hem. Natten blev det värre, kunde knappt sova mådde så fruktansvärt dåligt kallsvettades och mådde illa. Ja det blev värre slutade med att jag låg och kramade toastolen resten av natten, magsjuka. Jippie! Men får vara glad över att det är första gången jag har det. Och nu förstår jag verkligen vad folk menar med hur hemskt det är.. Fy fan säger jag bara, aldrig mer. Får se när den vill ge sig. Mår fortfarande riktigt dåligt men febern verkar då vara lite bättre men det ska kollas upp alldeles strax. Antar att jag kommer leva på cola resten av min sjuktid, och kanske lite blåbärsoppa och nyponsoppa som K var och handlade åt mig igår.. Vi får väl se vad kroppen vill ta emot, cola funkar iaf alltid!

Kommer nog inte orka göra desto mer idag, har inte ens orkat packa upp min väska efter helgen. Blir nog ryggläge i soffan tills jag får tillbaka lite krafter. Sen måste jag höra med Sandra om hon kan åka och skicka iväg min telefon. Hade verkligen behövt få den ivägskickad.. Hoppas iaf att jag blir frisk snart så jag får börja träna igen. Blev inte desto mer träning förra veckan så nu är det mycket att ta igen.


Jag saknar Fällfors, jag saknar K och barnen. Jag saknar lugnet och lyckan i min kropp.
Hoppas jag får uppleva den känslan snart igen <3



Nu hämta en till cola sen ryggläge i soffan.
Hade bra!
Kram.






                                   - I want to feel you, i need to hear you -

Reason to..

..cry


Godmorgon! Blev väckta klockan 7 i morse av söta lilla M, svårt att ha ett dåligt morgon humör när man blir väckt av en underbar liten prinsessa. Man blir mest bara glad! R han sover än likaså Sandra. Snart ska vi äta frukost så fort R vaknar vilket borde vara snart.. Sen blir det nog att gå ut i snön och leka med barnen. Solen börjar faktiskt sakta men säkert titta fram nu, hoppas det blir en solig och fin dag! Det tråkigaste utav allt är ju att vi faktiskt ska åka hem idag, jag och Sandra. Har haft en sån rolig och underbar tid här tillsammans med Sandra, K och barnen + lite besök av grabbarna från fredag till lördag. Trivs så himla bra här, får på något sätt sånt lugn i själen. Slipper tänka på alla problem som finns där hemma. Här är allting så lätt. Dagarna rullar på näst intill problemfria, och man har helt underbara barn omkring sig hela tiden. Det här är ganska svårslaget vill jag lova! Men det är bara att bita i det sura äpplet och åka hemåt igen!

Har förresten blivit väldigt förkyld, länge sen jag var såhär snorig och min hals är så svullen så det är tungt att andas. Så igår efter att barnen hade somnat blev det tv-mys i soffan och så åt vi ben and jerry glass. Mums! Råkade somna till en sväng på soffan så missade nästan hela beck filmen. Sen när vi skulle gå och soiva så kunde varken jag är K sova så vi gick upp igen vid 2-tiden och K fixade något att äta. Så det blev en nattmåltid, men det var inge fel med de inte.. Somnade åter igen vid 3-4 tiden kanske. Så man kanske inte är världens piggaste just nu. Men barnen skänker så mycket glädje och energi så det är nog ingen risk att man kommer hinna bli jätte trött under dagen, antar att den käftsmällen kommer när jag sätter mig i bilen påvägen hemåt.

Men nu måste man ta vara på den sista dagen tillsammans med K och barnen. Frukost snart som sagt, efter de ut i snön och busa. kanske vi skulle förbi K´s föräldrar en sväng så dom får träffa barnen och så Sandra får se deras enormt fina och gigantiska hus! Jag är helt såld på de. En vacker dag vill jag också hitta mitt drömhus, men den tiden kommer så småningom! Det blir hemvärd vid 3-tiden skulle jag tro. Trist men ett måste..


BTW så har vi ju hunnit träffa Evelina och Jerker i fredags, det var helt underbart att få se dom igen, som jag har längtat.. Blev dock bara en snabb sväng med tanke på att vi hade ganska mycket vi skulle hinna med. Men så himla guldvärt <3 Jag hoppas verkligen vi ses snart igen!

Nu är det dags för frukost tillsammans med K och barnen, mys <3
Hade bra!
Kram.





- I need this, i like it, i wanna live like this -

Almost..

..easy


Igår var en underbar dag.. Den avslutades med trevligt sällskap och några öl. Första ölen på 2 månader, dom slog till ganska fint vill jag lova.. Blev dock sängen redan klockan 12 för mig och Sandra, vi var helt slut så jag kan lova att jag slocknade direkt huvudet nuddade kudden. Vaknade i vanlig ordning klockan 7 i morse, näst intill pigg. Hade dock svårt att andas min hals har svält igen och i morse kunde jag inte ens säga R, vet inte alls vad jag har lyckats med?! Hoppas iaf att det blir bättre.. Nu har grabbarna precis åkt iväg för att fixa K´s skoter sen skulle han hämta sina barn från deras mor också.
Vi hade en mysig frukost stund tillsammans allihopa i morse, det är nog bland det bästa som finns när man är ledig. Man får sitta och äta frukost hur länge man vill, det är mys. Så fort grabbarna och barnen kommer tillbaka ska vi klä på oss och åka iväg på en skotertur.. Det blir grillning och pulkåkning. Pulkan är det viktiga, har ju lovat Robin att vi ska åka pulka så den får vi absolut inte glömma! Vädret är helt underbart så det känns som att det kommer bli en minst lika bra dag idag också. Hoppas på det bästa.. Vad kvällen har att erbjuda återstår dock att se!

Jag måste bara få säga att jag känner mig grymt lycklig just nu, trivs så himla bra här i Fällfors. Det är så lugnt och harmoniskt. Önskar bara att saker och ting vore lite lättare, men det tänker jag inte gå in på just nu. Nu tänker jag bara njuta av hur underbart livet är och ta vara på den energi som all glädje inom mig bjuder på! För första gången på länge så känner jag mig riktigt nöjd med livet! Låt det nu få vara såhär, länge länge!



Ne nu ska jag lägga mig på soffan och vila ögonen en stund så min huvudvärk försvinner!
Hade bra!
Kram.






- Please don´t leave me -

Road to..

..nowhere


Sitter just nu hemma hos K i Fällfors, han sitter och spelar trummor. M sitter och spelar lufttrummor hon är så söt. Och R sitter bredvid och tittar på. Sandra sover ännu fast hon borde nog vakna med tanke på volymen just nu. Resan igår fick alldeles utmärkt, stack från jobbet redan vid 10. Packade klart resten och sen bar det av strax efter 11. Var framme i Fällfors kring halv 4, packade ur bilen sen åkte vi vidare till skellefteå för lite handling och MAX, så efterlängtat, dock inte lika gott när jag hade jordens huvudvärk och mådde riktigt illa. Men självklart slank det ner utan problem i vanlig ordning. Kom tillbaka till Fällfors igen vid 8-tiden, packade ut ännu mer grejer och sen åkte K och hämtade sina barn. Bland dom sötaste kidsen jag sett. Efter R & M gått och lagt sig blev det film och mys i soffan. Sandra somnade vid halv 2-tiden nån gång medans jag och K somnade strax innan 5, M hade tydligen bestämt sig för att inte sova under natten! Ännu mer underbart var det när vi vaknade av barnen redan vid 7-tiden. Konstigt nog är jag inte trött, men det kommer nog slå till som en käftsmäll sen. Vi fick ju iaf en mysig frukoststund tillsammans.

Snart ska vi klä på oss och bege oss ut i det fina vädret, K ska fixa sin skoter inför morgondagen och jag ska leka i snön. Finally! Som jag har längtat hit, mycket snö och våren är här! Det är så underbart skönt att slippa stan komma hit och bara vara. Mysa med Sandra och K + hans barn. Efter att Sandra vaknat till liv ska vi åka in till Skellefteå till leos lekland, gå på skopunkten och gina en sväng sen självklart träffa Evelina och Jerker! Kommer bli en riktigt bra dag, känner det på mig. I eftermiddag kommer dessutom Johnny och Emil hit, kanske blir några öl till kvällskvisten.. Barnen skulle nog sova hos sin mor idag så vi får se vad kvällen har att erbjuda!


Gårdagen var btw en riktig utmaning för mig. Det kom fram en hel del dolda känslor. Paniken växte i kroppen. Ilska blandat med besvikelse, så jävla respektlöst. Men jag har pratat om de, "lättat mitt hjärta" som man så fint kallar det.. Kändes bra att prata om de, för idag känns som en MYCKET bättre dag. Jag förväntar mig inte att det kommer gå felfritt nu, fler motgångar och utmaningar väntar, men vill man så klarar man de, eller?!?
Nog om de..


Nu ska jag slita K från trummorna sen klä på mig för nu är det snön som gäller!
Hade bra!
Kram.






- What can I say?

U got me..

..good


Då var det bara en halv arbetsdag kvar. Fan så skönt.. Trodde nästan inte att jag skulle orka ta mig upp i morse, var så fruktansvärt trött. Måste nog skärpa mig med mina sovtider. Har blivit sena kvällar hela veckan, inge bra alls. Jag behöver mycket sömn och nu verkar det verkligen ha tagit ut sin rätt. Dumt! Men i morgon jobbar vi endast till 10, sen senast 11 bär det av mot Fällfors. Gissa om vi har längtat. Dessutom såg jag att det skulle bli fint väder där i helg också så hoppas verkligen det stämmer!

Det är sånt lyx att komma hem från jobbet när middag näst intill står serverad på bordet, minns inte när jag hade sånt lyx sist. Tur att det finns såna underbara människor som förgyller ens dag. Dessutom är det väldigt god mat som serveras. Jag klagar inte det minsta.. Efter maten blev det ryggläge i soffan en stund, sen kom grannen tillbaka efter sin powernap då blev det kaffe och fika, onyttigt men gott! Ska ju och träna ikväll plus att jag har promenerat till jobbet idag så det borde inte göra någon större skada.
Snart ska jag åka och hämta hem lite grejer och köra hem syster från busstationen. Hämta lite kläder från henne också och sen är det träningsdags. Nu är iaf väskan packad och klar inför morgondagen, how nice!



Ne nu ska jag lägga mig på soffan en stund innan allt ska fixas!
Hade bra!
Kram.





                           - It´s so hard for me to open up my heart -


It ain´t..

..enough


Ännu en bra på jobbet avklarat, bara 1 och ½ dag kvar nu. Skönt! Idag var jag dessutom så duktig så jag promenerade till jobbet, var riktigt skönt väder dock blåser det ALLTID efter LK-vägen. Spelar ingen roll om det är helt vindstilla i resten av Kiruna så ska det fanimig alltid blåsa när man kommer ut på LK-vägen. Men som tur var hade jag mössa på mig och hörlurarna på så det hjälpte en hel del mot blåsten.
När jag kom hem fixade jag middag åt mig och grannen (ja hon äter alltid här för hon är alldeles för lat för att laga mat själv, förlåt Sandra men jag var tvungen), blev iaf fläskfilé gryta med klyftpotatis, grymt gott! Räckte till och med så vi fick oss varsin matback. Sandra sa redan under middagen att hon längtar tills i morgon då hon får äta sin matback. Hon är så söt! Just nu har jag tvättstuga, behöver lite rena kläder till helgen. Sen när tvätten är klar ska jag packa. Och ikväll blir det mys i soffan framför tvn med min kära granne.

Har insett att det inte är någon bra idé att skriva blogg när man är upprörd, kan lätt hamna lite för mct tankar och funderingar som man borde hålla för sig själv. Och ändå sitter jag här just nu, lite smått upprörd och vad gör jag?! Jo jag skriver blogg. Men tänker dock hålla min upprördhet borta härifrån det är ingen idé att spy ut sig en massa som ni ändå inte förstår riktigt..

Sitter och funderar vad man ska packa ner i väskan.. Iaf varma kläder och skoter kläderna, men det har jag redan färdigt sen förra resan, eller iaf hjälmen och handskar och såna grejer. Får absolut inte glömma underkläder som jag lyckades göra sist. Var tvungen att åka in till skellefteå och köpa nya. Fast jag klagar inte fick ju köpa nytt och nytt är alltid roligt. Men denna gång är kontot tomt så nu måste jag komma ihåg. Sen har jag och Sandra köpt en massa roliga grejer på Dollar store som absolut ska packas ner i väskan. Kommer bli en grym helg, hoppas hoppas hoppas att vädret blir fint! Jag håller alla tummar och tår. Och det kommer bli alldeles underbart att äntligen få träffa Evelina och Jerker igen, som jag har längtat <3



Ne nu ska jag plocka fram väskan och börja packa lite, sen efter de dusch och ner i tvättstugan igen.
hade bra!
Kram.


BTW fick jag en sviin fin kudde av K igår. Me like!





                                            - I´m just living my life -

Now i´m that..

..bitch


Måndag idag, och konstigt nog har det gått jätte bra på jobbet idag och dagen har gått extremt fort.. Nu är det endast 2 och ½ arbetsdag kvar innan vi åker. Hoppas resterande dagar går lika bra och fort.. På onsdag får jag iaf jobba med min älskade Sandra igen. Det är alltid lika roligt.
Har ätit potatisbullar med lingonsylt till middag idag, tillsammans med grannen förståss.. Sen har jag nyss skrivit en felbeskrivning till the phonehouse. Måste skicka in telfonen IGEN, tredje gången sen i augusti, jag blir så jävla less. Har dessutom ingen telefon att ha under tiden, funderar om man kanske måste köpa en extra telefon så man inte blir utan i flera veckor. Ja det brukar ta flera veckor för dom att fixa telefonen. Irriterande, svar ja!
ehh, nog om de..

Har suttit och pratar ganska länge med L nyss... Rett ut en hel del saker och ting. Och jag blir så förbannad på oansvariga lata människor, helst när det är barn med i bilden. Barn är och kommer alltid vara prio 1. Men vissa människor verkar inte förstå de. Och barn behöver både en mamma och en pappa. Och när det finns två föräldrar som vill ta sitt ansvar varför kan man inte låta det vara så då? Bara för att man inte bor under samma tak betyder de inte att barnen måste bo på ett av ställerna. Vissa människor verkar inte förstå begreppet dela vårdnat. Man behöver inte göra saker och ting värre än vad dom redan är, för barnens skull måste man bita ihop ibland och göra det som är bäst för dom vare sig man själv vill eller inte. Tur att det finns kloka människor att prata om detta med. Det är så blandade känslor, känner mig så förbannad när jag pratar om de samtidigt som man blir så ledsen för barnen skull för det är dom lider mest av alla. Jag hoppas verkligen att det kommer bli ändring nu, för jag vet någon som verkligen älskar sina barn och kommer göra allt för dom.
Jag måste nog sluta tänka på det här för en stund annars kommer jag förmodligen få ett utbrott snart.

Nåväl, jag längtar tills inatt, har en överraskning som väntar. Är så sjukt nyfiken. Men den är iaf rosa och går att använda. Vilket gör mig ännu mer nyfiken. Allt som är rosa måste väl vara bra, eller? Iaf för mig. Jag är helt galen i rosa, finns nog ingen annan färg som gör mig så sprallig och glad. haha. Men nu är det inte så länge kvar, bara stå ut och vänta, det kommer bli spännande att se vad K har hittat på.



Nu ska jag bege mig till soffan, glo lite tv och kanske vila en stund..
Hade bra så länge!
Kram.





                                              - Always on my mind -

Scared of..

..lonely



Idag har varit en grymt bra dag.. Klockan ringde 8, klädde på mig köpte frukost på statoil. Sen åkte jag och grannen till Gällivare. Började med att titta skotertävlingar fram till 1-tiden ungefär. Efter de vidare till älskade DOLLAR STORE, det är bland det roligaste nöjet som finns, dessutom är det så sjukt billigt vilket passar oss ISS arbetare alldeles utmärkt. Haha. Efter dollar store åkte vi vidare till min kusin och hennes familj. Kollade in deras nya lya som var sjukt fin och enorm. Drack kaffe, surrade skit och busade med små tjejerna som inte är så små längre. Men dom är lika underbart söta som alltid. Hoppas på att dom ska komma upp till Kiruna snart och hälsa på, åka på grovtrollet och som Klara sa "åka bil, åka kälke, leka på gruvtrollet och leka hemma hos dig", ni kan ju tänka er hur gulligt det låter när en söt liten 2åring försöker berätta vad vi ska hitta på för roliga saker nästa gång vi ses. Jag längtar iaf tills jag får träffa dom igen!
Vi började rulla mot Kiruna igen vid 4 tiden, stannade i Jukkas några timmar där mina kära "svärföräldrar" bjöd på middag & efterrätt, sjukt gott. Satt där till halv 8 ungefär. Sen tog vi med deras hyr bil som dom haft under helgen och lämnade den på avis, åkte vidare till coop köpte snus och skavsårsplåster till min stackars häl som gör så ont. Och nu sitter vi hemma hos mig, tittar film, men just nu är det nyheter men efter de ska vi dyka ner i soffan igen under våra täcken, fortsätta mysa och titta klart filmen.

I morgon är det jobb igen, jag och Sandra har bestämt oss för att vara duktiga hela veckan och promenera till och från jobbet, behövs verkligen lite extra motion. Blir nog en bra vecka på jobbet, förutom att jag och Sandra inte får jobba med varandra hela veckan som det egentligen var planerat. Men vi får iaf jobba tillsammans onsdag och torsdag, sen på torsdag jobbar vi dessutom bara fram till 10 ungefär. Sen "lång" ledigt, vi åker ju som sagt till Fällfors direkt efter jobbet på torsdag. Ska bli skönt att komma bort från stan ett litet tag. Dessutom är det så mycket varmare där och SJUKT mycket mer snö. Och som det ser ut nu så har dom faktiskt lovat bra väder vilket betyder SKOTER OCH GRILLNING, mys på hög nivå.



Som sagt så händer de rätt mycket i min tillvaro just nu, både positiva och negativa saker.. Vissa saker gör mig så upprörd, förstår inte hur man kan dömma en annan människa utan att ens veta vad som egentligen har hänt. Man kan inte bara lyssna på en sida av historian, det finns alltid två sidor och utan att veta allt ska man verkligen inte ta parti och välja sida. Alla gör sina egna val här i livet både på gott och ont. Vissa blir sårade och vissa blir mer lyckliga. Men man måste ju ändå får välja sin egen väg, den väg som gör en själv lycklig, eller har jag fel? Jag har iaf lärt mig nu att inte dömma någon annan för sina val i livet, allt kan inte gynna alla men det viktiga är att man är lycklig själv och vet själv att man tagit rätt beslut!


Förresten så har jag ju glömt att berätta att jag faktiskt har slutat röka. Har inte rökt på 2 HELA veckor. Känns grymt bra och det har inte varit några problem än så länge. Jag hoppas verkligen att det håller i sig hela vägen nu så man kan sluta för gott. Men det ska nog gå bra det här, även om min kära granne röker regelbuntet. Men som sagt vill man så kan man. Jag KAN och jag VILL.




Nog om de, ska dyka ner i soffan igen med min underbara granne.
Hade bra!
Kram.






                     - Live every moment, Laugh every day, love beyond words -


Over the..

..rainbow


Har haft många tankar och funderingar på sista tiden.. Jag hoppas att det så småningom ska lösa sig. Men kämpar man tillräckligt mycket borde det ju få ett lyckligt slut?! Det finns många anledningar som gör det svårt men nu har jag fått prata ut om det mesta, känns bra! Men man fortsätter tänka, mest hela tiden. Det är jobbigt och det tar väldigt mycket på en men samtidigt tror jag att det behövs så man inte gör någonting förhastat. Men förr eller senare kommer jag hitta mina svar.


Tänkte egentligen vila lite nu så jag orkar med kvällen, blev inte många timmar sömn inatt. Men insåg precis vilket underbart väder det är ute så nu tänker jag klä på mig istället, slänga på lite musik i hörlurarna och bege mig ut på en riktigt LÅNG promenad i det fina vädret.. Rensa lite tankar och bara njuta av solen. Känns som att våren är nära nu och den kommer ALLTID göra mig glad och varm i själen!
Ska nog ta en promenad till min kära syster som dessutom ska bjuda mig och Sandra på middag idag, tacopaj. Den bästa utan tvekan! Så om jag tar en lång lång promenad nu och går dit sen så hinner jag kanske smygvila lite på soffan där innan maten, hade varit guldvärt!


Jag längtar till ikväll.. Tills klockan slår 02.30.. Varför det kan ni allt bra fundera på.

Sen måste jag bara tillägga att jag har världens mest underbara vän, som nu för tiden är känd med "namnet" grannen. Hon är underbar och är värd alla rosor i världen för att hon finns vid min sida just nu och stöttar mig och står ut med alla mina bekymmer. Bara av att du finns vid min sida vännen gör mig så varm och glad i kroppen, det finns INGEN som du. Jag är glad att jag har dig och jag älskar dig som om du vore min egen syster, miljoner kramar till dig vännen <3



Ne nu är det kläder på och musik på hög volym!
hade bra så länge!
Kram.








                                        - Heart of gold, hero of war -

Heaven or..

..hell




Hjärnan säger kaos!
Många tankar, det gör mig galen. Hur ska jag ta mig igenom det här? Jag försöker vara stark men vissa dagar är tyngre än andra. Jag ska kämpa, jag lovar. Ingenting är lätt just nu men jag hoppas att det så småningom vänder! Det kan vara värt de, jag ger det en chans.
Sömnlösa nätter och många tårar, men efter regn kommer solsken. Eller?








         - In my life there´s been heartache and pain, I don´t know if i can face it again -

By your..

..side



Äntligen fredag! Jobbdagen har gått fort, blev en riktig glidar dag. Skönt! Jag och Sandra avslutade precis arbetsveckan med mat från empes, satt som jävla fint i magen. Så nu förtjänar jag en stöd vila innan jag och Sandra ska äta ännu mer onyttigt tillsammans med en bra film och massa mys! I morgon bär det troligtvis av till Gve, redan vid 9 tiden så blir tidigt i säng idag. Det är ändå skönt att vara sysselsatt under helgerna så man gör någonting roligt av sin ledighet. Hoppas dock på fint väder så man slipper frysa under skotertävlingarna. Sen ska vi försöka hinna med att hälsa på kusin och självklart åka på dollar store också.. Ser framemot kvällen och morgondagen!


Sitter och funderar mycket på vad som hänt på sista tiden.. Allt har varit lite av ett kaos. Läste dessutom K´s blogg nyss. Får så ont i hjärtat. Tänk om folk skulle bry sig om sitt eget istället för att lägga sig i andras liv?! Jag har varit med under resans gång dom senaste veckorna och jag kan inte säga annat att man ska följa sitt eget hjärta och inte göra något som sårar en själv bara för att den andra ska må bra. Jag tvivlar inte en sekund på att K kommer göra någonting bra av det här och ta sitt ansvar och finnas där till 110%. Även om man jobbar borta varannan vecka betyder det inte att man inte kan finnas där. Man kan finnas där på olika sätt men man kanske inte alltid har möjligheten att vara närvarande. Man får helt enkelt göra det bästa av situationen..
Jag tvivlar inte på dig K, jag tror du kommer klara det här bra. Du är en underbar person så för mig finns ingen tvivel på dina val i livet!



Det var nog alla mina dagens tankar!
hade bra!
Kram.







                           - If my heart had a face, it would be smiling -

I´m gonna find a way to make..

..it


Idag har ja varit extremt trött men konstigt nog har det gått jätte bra på jobbet ändå.. Hunnit med allt utan problem. Kanske man borde sova 3-4h varje natt så det går bra på jobbet varje dag. Fast jag tror inte riktigt att det skulle hålla i längden. Skönt att det äntligen är fredag i morgon, en efterlängtad helg med ledighet.
For till gruvtrollets lekland idag direkt efter jobbet, min kusin var där med hennes familj. Länge sen man fick träffa hennes små tjejor, Julie och Klara. Dom börjar bli så stora, tiden går alldeles för fort. Men kanske åker till Gve i helg och tittar lite skoter tävlingar då ska jag nog passa på att hälsa på dom i deras nya lägenhet om det finns tid över till de. Hoppas de iaf! Efter gruvtrollet blev det middag med grannen i vanlig ordning, makaroner med bacon, avancerade grejer, not. Men alltid lika gott det är ju huvudsaken. Sen har vi nyss druckig kaffe och tittat andra avenyn. Och nu funderar jag på att hoppa in i duschen sen dyka ner i soffan under täcket, finns stor risk att jag kommer somna men det behövs mycket sömn i natt för mig vill jag lova..


Fredag i morgon.. Vilket betyder att det blir träning först sen efter de bastu med Sandra i vanlig ordning... Så skönt att basta och svettas bort all gruvdamm man samlat på sig under veckan. Sen efter de blir det garanterat film och mys i soffan.. Vi brukar allt som oftast hitta på något att göra om inte annat så kommer vi somna tidigt, vilket inte är ovanligt för oss på fredagar. Man är rätt utarbetad i slutet på veckan så det kan behövas lite tidig sömn vissa fredagar. Nåväl vi får väl se vad morgondagen har att erbjuda..

Resten av helgen blir kanske att spenderas i Gve, skotertävling och besök om det hinns.. Utöver de har jag inte planerat mycket annat.. Tar det lite som det kommer. Längtar mer till nästa helg. Får åka bort redan på torsdag, ska bli GRYMT!! Nu håller jag verkligen tummarna att vädret ska vara med oss.. Sen får vi dessutom åka till leos lekland och göra av med lite energi, det är efterlängtat. Och på tal om skoterturen som är inplanerad.. Finns så mycket att längta till så snälla ge oss fint väder så vi kan njuta av helgen till fullo...



Nu är det dags för duschen, sen kanske lite mer kaffe!
hade bra!
Kram.






                                       - Never said i was an angel -

Heart of..

..gold


En tung vecka.. Hela veckan har jag varit så fruktansvärt trött och omotiverad till allt. Har knappt varit roligt att träna, jobbet har varit segt, tur att jag jobbar med Sandra hela veckan då får man vara såhär trött. Och jag tror inte jag är ensam om de vi har försovit oss varannan morgon nu, i morgon verkar det vara min tur igen. Får se hur det går.. Men snart är det helg iaf, så efterlängtat.

Känns som att all energi bara rann ur mig i söndags när jag kom hem till Kiruna igen, jag vill tillbaka.. Det är en konstig känsla men samtidigt väldigt spännande.. Idag när jag och Sandra kom hem från jobbet var det dessutom alldels tomt här hemma hos mig. Men jag lagade iaf mat åt oss, korv och makaroner det är då fanimig alltid gott. Men jag saknar thai maten, den slår det mesta vill jag lova.



Jag känner mig nyfiken samtidigt som jag är livrädd. Men känns som att det är någonting som är värt att kämpa för, jag kan inte veta svaren förrän jag tar reda på dom.. Jag jobbar mig sakta men säkert framåt, känns bra, iaf just nu.. Jag kan inte veta vad som kommer hända i framtiden och jag inte styra över känslorna men jag hoppas verkligen att det kommer bli något väldigt bra av det här. Jag tänker inte pressa mig själv och jag tänker inte känna något för någon annans skull den här gången.. JAG SKA TÄNKA PÅ MIG SJÄLV.. Åtminstone försöka.
Nog om de..



Nu är det träning, sen sova och längta..
Hade bra!
Kram.






                                 - I want to know what real love is -

Curly..

..Sue


Ja som vanligt hade man middag på bordet idag när man kom hem, sånt lyx så det finns inte.. Känner mig sjukt bortskämd, vette tusan hur jag ska klara mig ensam nu resten av veckan.. Jag och Sandra får väl leva på korv och makaroner, men det är ju alltid lika gott ändå så tror inte vi kommer klaga.. Fast tacka fan vet jag thai mat! Men får ju äta mer thaimat när vi åker till Fällfors, LYX!


Idag har varit en lååång dag och jag är trött. Varit på möbelhuset och jysk med Sandra efter jobbet, köpte korgar till hatthyllan i hallen och en en LOVE skylt som jag ska sätta upp ovanför sängen, måste bara köpa en tavellist eller något så jag slipper förstöra tapeten.. Efter de åt vi middag som våran underbara kock hade fixat i vanlig ordning.. Sen blev det tvättstuga och dammsugning.. Sen har jag varit till min kära mor en sväng och nyss har jag klippt och färgat hår på en go pojke. hihi. Hoppas bara att resultatet blev bra annars kommer jag förmodligen inte kunna sova inatt. Håller tummarna stenhårt för snart ska färgen tvättas bort.


Nu är det dags för ännu ett ryck i tvättstugan..
hade bra!
Kram.








                   - I fear it all too much but part of me believes -

Bad..

..Romance


Då var man tillbaka i verkligheten igen, kändes på något sätt så fel och jobbigt att komma hem igen.. Men man har ju plikter som väntar så jag antar att man inte har något val. Men snart får jag åka tillbaka dit igen, till snön och lugnet.. Och dessutom ska min älskade vän Sandra följa med nästa gång.. Hoppas bara att bror inte behövde sin skoter för då får jag ta med den också, kommer bli grymt.. Dock hoppas jag att det är bättre väder än vad det var nu i helg, men jag tror på vädret denna gång.


Har haft en riktigt lyxig helg, allt serverat på ett silverfat, frukost på sängen och mat på bordet. Har känt mig som en liten prinsessa hela helgen. Uppskattades till 110% men är inte riktigt van att bli så bortskämd men jag är helt klart nöjd. Inte nog med de så hade jag och Sandra middag på bordet idag när vi kom hem från jobbet.. Känns helt underbart, jag ligger verkligen i lä med min matlagning om man säger så, men så småningom kommer jag ikapp, haha..



Nu blir det ryggläge i soffan tills träningen börjar halv 8.
Hade bra!
Kram.









                       - I want your drama,  the touch of your hand -

RSS 2.0