I´ll be..

..waiting


Sitter hemma hos mamma och pappa just nu, dricker lite kaffe och blir lite smått korsförhörd av min kära mor.. Hon är verkligen nyfiken och tycker om skvaller.. Hon har nog fått nojja nu när hon fyllt 50 så hon beter sig som en ungdom igen. haha.
Har nyss varit på afterwork med jobbet, fast jag och Sandra var bara dit och käkade, blev självklart alkoholfritt i vanlig ordning.. Känns grymt skönt att vara nykter under helgerna slipper man vara så trött och sliten på måndagar. Men vi pratade idag jag och Sandra och kom fram till att vi faktiskt måste unna oss några öl om 2 veckor då vi åker till Fällfors. Kan ju faktiskt inte vara nykter resten av livet så det får nog bli en liten fylla då.


Nog om de, väskan är packad nu är det nog bara 20min tills jag åker..
BTW så har jag slutat röka, känns jävligt bra och jag är stolt över mig själv!
Nu dricka upp kaffet sen knata hemåt och säga hejdå åt min kära granne..



Hade bra!
kram..








                    - You brought my life back, the glory you found -

wait for..

..you


det var ett tag sen..
massa nytt händer i mitt liv.. det är spännande samtidigt väldigt knepigt.. men allt har sin lösning hoppas jag. Tiden får utvisa svaren men det känns rätt bra iaf..


Om 2 veckor får man lämna kyliga kiruna, blir att åka ca: 50mil söderut.. Kommer nog bli en rolig resa med goa människor. Hoppas bara att vädret ligger på topp. Då blir det bra, mycket bra..
Kanske man till och med kan offra sitt nyktra liv och ta sig en eller flera öl. Men det kommer endast hända om vädret ligger på topp så nu jävlar håller vi tummarna.. Kommer dessutom få åka in till Skellefteå och träffa min underbart goa vän Evelina.. Nu längtar jag nästan ännu mera..



Det blev en uppdatering, men en kort sådan.. Det får duga för idag..
hare bra!
Kram.









              - I´m lost and lonely, scared and hiding. Blind without you - 

RSS 2.0