By your..

..side

Första jobbar dagen denna vecka är avklarad, nu är det bara 4 kvar.. Känns som att det kommer bli en bra vecka på jobbet. Får hoppas på de behöver inge fler sega och tråkiga dagar. Saknar dock Nattis på jobbet, trist utan henne.. Och dessutom kommer hon vara borta 3 veckor till, stackarn hon kommer ju bli galen av att ligga hemma.

Idag tänkte iaf jag och nattis göra ett försök att ta en lång promenad, får se hur det går för henne hon har ju fortfarande rätt så ont så vi måste nog ta en väldigt långsam promenad, men lång blir den iaf. Skönt var länge sen man var ute och promenerade.. Skönt att promenera och prata av sig lite känner att det verkligen behövs har varit riktigt jobbigt förra veckan. Men jag hoppas denna vecka ska bli bättre. Det måste den!
Sen ska jag ta mig kraft att gå och träna bowling idag också, orkade inte gå på hela förra veckan men nu måste jag vi har dessutom match till helgen så bästa att sätta igång med hårdträning.

Jag har iaf bestämt mig för att försöka satsa på framtiden nu, vi får se vart allt detta som hänt kommer leda. Men jag hoppas iaf att det kommer bli något bra av det. Jag tror dock väldigt mycket på ödet, och är det meningen att detta ska bli bra så kommer det bli bra, riktigt bra!


Nu blir det middag sen promenad med älsklingen.
Ha de bra!
Kram.




                                  - Glöm det förflutna, lev i nuet -

Scared..

..of lonely

Vilken dag det har varit.. Blev väckt i morse klockan 5 av nattis. Fick inge roligt besked, men jag hoppas det är bättre nu. Skriver mera om det sen. Sen hade jag glömt att fixa lunchlåda så blev att ställa sig å laga mat klockan 6 på morgonen. Gissa om jag var glad? Ne. men det gick fort sen var det bara att åka vidare till jobbet. Vi har haft så sjukt mycket att göra idag jag och Carina, har inte hunnit sitta ner och andas en stund, förutom på lunchen. Vilken dag.

Har nyss suttit och pratat kärlek med min mamma, hon är ändå rätt så klok och gav mig riktigt bra råd om kärleken här i livet. så det ska nog lösa sig de där. Känns bra.. Känns ganska kul att hon ändå kan sitta och prata massa skit med mig fast hon börjar bli så gammal och gaggig. haha! hoppas hon inte ser det här.


Nu ska jag iaf åka och hälsa på min sjukling, har väntat hela dagen. Äntligen!
Ha de bra alla.
Kram!



                                 - Jag älskar min syster yster -

Beyonce..

..halo

Känns på ngt sätt som att musiken får mig att vilja skriva.. Varje gång jag hör en låt och fastnar för den så hamnar jag här av någon konstig anledning. Spännande hur det funkar i min lilla hjärna. Hehe.
Sitter hos Nattis just nu, vi ska alldeles strax på hockey väntar bara på att Degis och Sofie ska komma, sen bär det av till lombia. Länge sen jag varit där, framförallt länge sen jag varit och tittat på hockey  ändå är det ett stort intresse.

Idag har det varit en ganska spännande dag, först på jobbet när vi var nere på 1045 så slocknade varenda lampa och varenda maskin blev knäpptyst, gissa om det var mörkt? Riktigt lugnt och skönt blev det iaf. Sen har det hänt en hel del andra saker, positivt men ändå negativt på ett litet sätt, men känns ändå som att det är påväg åt rätt håll. jag hoppas iaf på de. Tänker tyvär inte gå in på några detaljer, men det kan vi säkert berätta om senare när allt ordnat upp sig.


Nu är det dags att börja röra sig mot lombia, först förbi på bankomaten en snabbis.
Ha de bra! uppdatering kommer snart.
Kram!



                                    - Fjärilar är ett vackert djur -

Lasgo..

..Cry

Grymt bra låt, dock speciell.. Det är nästan den enda låten som jag och Nattis lyssnar på just nu i jobb bilen. Vi kanske borde börja variera oss lite så vi inte blir allt för less. Skönt iaf att första jobb dagen denna vecka gick riktigt fort, sov endast 2h inatt så det kändes som att den behövde gå riktigt fort så man inte skulle hinna bli trött. Så det får man tacka för. Idag blir det iaf att försöka ta sig i säng innan klockan 10. Kanske man för en gång skull får känna sig lite pigg när man vaknar på morgonen, fast jag tror egentligen inte att det blir någon skillnad. Jag får helt enkelt se i morgon.


Min förkylning verkar då äntligen ge sig lite grann, får hoppas att den är påväg åt rätt håll den här gången.. Har fan varit förkyld 2 ggr nu inom loppet av 1 månad, det är inte riktigt likt mig. Skulle egentligen ha åkt till Ö-vik och Sundsvall nu helgen som varit och spelat matcher men tog ett klokt beslut att stanna hemma pga förkylningen, vilket var ett bra beslut med tanke på att den var dubbelt så värre på lördag när jag vaknade och värsta torrhostan hade jag dessutom fått. Grymt jävla bitter blev man. Men nu håller jag iaf tummarna att jag ska bli frisk snart och få vara de ett jävla bra tag framöver.


Nu är det dags att börja bege sig mot bowlinghallen, får se om man kommer orka träna, känner mig lite piggare än i torsdags så det borde inte vara några problem. Sen efter det blir det hem och duscha sen studsa i sängen direkt efter de..
Uppdatering kommer senare!

Ha de bra!
Kram.




                                 - Tror ni på kärlek vid första ögonkastet? -

Whiskey...

..lullaby

Hmm, ett tag sen jag uppdaterat här.. ganska mycket som har hänt på sista tiden.. dock kanske inte så intressanta saker för er andra men viktiga saker för mig själv.. Har haft mycket tankar och funderingar, eller jag har nog fortfarande alldeles för mycket tankar och funderingar om livet.. Känns som att jag inte kommer någon vart heller, blir lite frustrerad på något sätt men jag hoppas på en lösning snart.. Skulle vara så mycket lättare om någon kunde hjälpa mig men det är ju inte så lätt för någon annan att hjälpa mig att styra över mina känslor och val. Dock hade lite vägledning här i livet hjälpt mig en bra bit på vägen.. gah, jag blir tokig av allt tänkande. Stackars nattis som får lyssna på mina problem dagarna igenom. hehe. Men jag hoppas att det snart finns en lösning på allt för annars kommer jag få psykiska problem. haha!

Jag har förresten fått jobb, första dagen idag och det var riktigt roligt dessutom, jag är förvånad själv! Har varit grymt less på att sova mig igenom dagarna och inte haft ett skit att göra så det känns riktigt roligt att äntligen får något att sysselsätta sig med under dagarna. Dessutom får jag och nattis jobba tillsammans, riktigt rolig dag har vi haft. Hoppas att det kommer vara lika roligt resten av dagarna framöver och jag hoppas verkligen att jag får fortsätta efter nästa vecka. Hade suttit fint med jobb fram till sommaren så man kan börja spara pengar och åka till ett paradis någon annans stans i världen och bara njuta av livet..

Nu måste jag avsluta här måste hinna sova innan jag ska på nästa arbete, ångrar mig att jag tog på mig kväll/natt idag.. Är sjukt trött. Hade hellre legat på soffan och glott en bra film med en skål popcorn i famnen. Men det får vänta till morgon dagen!
Förresten så får jag klippa mig i morgon, gissa om jag är glad. Vet bara inte hur. men det löser sig i morgon..

Ha de bra.
På återseende.
Kram!



                                    - Do you wanna be my hero? -

RSS 2.0