livet..

..är en enda stor gåta

Har inte uppdaterat på ett tag, har haft fullt upp hela dagarna.. Men ska skriva några rader idag tänkte jag.
Har hänt ganska mycket i mitt liv på sista tiden, tänkte inte gå in på några speciella detaljer men som sagt så händer det mycket just nu. Både negativa och positiva saker..
Alla dagar känns ju inte helt underbara, men man klarar iaf av att ta sig igenom dom av någon konstig anledning.. bra de iaf..

Har varit på utbildning idag med nya jobbet, det var ju ganska intressant de fast längtar lite mer tills jag ska börja jobba på riktigt.. om 1 vecka.. känns bra. kanske man får tänka på lite annat än alla problem som min vardag har fyllts med..
I morgon blir det iaf att jobba dubbla skift på mitt nuvarande jobb, är ju ladies night på babylon så det ska bli riktigt roligt att jobba då..

Har varit i tuolla idag och packat ner det sista av grejerna som finns kvar i gamla lägenheten, tycker lite synd om kristoffer som har fått fixa allt jobb ensam. men nu ska ja ta tag i det sista så han slipper göra allt, har kommit en bra bit på vägen iaf och det är ju tack vare min hjälp från Nattis också.. tack så mycket : )
Är just nu på kalas hemma therese hennes dotter fyller hela 3 år idag, jävla vad tiden går fort nästan alldeles för fort..


Ska fortsätta vara social nu, men uppdatering kommer snart. lovar!
Ha de bra alla. Kram!





Vad är min mening med livet?

RSS 2.0