A few day..

..left
.
.
Det är 1 månad minus 1 dag kvar till Jul. Hoppas denna månad går riktigt fort. Längtar så sjukt mycket till julen. Och till nyår. Känns som att december månad kommer bli en riktig toppen månad. Så mycket att se framemot. Underbart <3
.
Jag har varit lat hela veckan. Näst intill bara lega på soffan, tittat tv, tittat OTH, druckit massa vatten och ätit godis och morötter. Hade behövt energi till skolan. Idag måste jag plugga, har muntligt prov i psykologi i morgon. Nästa vecka har jag prov i NKA, jag MÅSTE fixa det här nu.
.
.
K är uppe i Kiruna och jobbar, nu jobbar han förmiddag och sen har han ledigvecka och efter de eftermiddag. Och efter de LEDIG 3 VECKOR. Underbart när det är jul. Får ha min karl hos mig i hela 3 veckor. Jag är glad!
Och jag är glad över att jag får åka upp till han i morgon, och till min familj. Tycker inte om att vara ensam i flera dagar i ett stort och tyst hus.
.
.
Ne nu medans jag har energi ska jag gå ut och skotta.
Hade bra!
Kram.
.
.
- It´s gonna be a good day -

Right..

..now
.
.
Jag är trött, konstant trött känns det som. Har sovit drygt 11h, kanske blivit lite för mycket?!
Igår var det iaf lördags mys, hann dessutom julpynta lite, stryka julgardiner och hänga upp julstjärnor. Det blev mega mys. Men det är mycket kvar att göra.
.
I fredags var vi i Storbränna, K´s syster med familj var där. Det var mycket trevligt. Vi åt en massa gott och drack glögg. Och självklart tittade vi idol. En riktig toppen fredag.
Nu längtar jag dock till nästa fredag, då jag får åka upp till Kiruna igen, till mina nära och kära. Underbart <3
.
.
Snart är det jul. Lovely. Snart fyller Robin 5år, stora killen. Jag tror det kommer bli en toppen månad december. Får hoppas på de iaf.
.
.
Nu ska jag kila och borsta tänderna.
Hade bra!
Kram.
.
.
- Verry soon -

Not so..

..tired

Vilken toppen start på denna dag. Robin har vaknat vid 7 halv 8, men han är så söt så han ligger kvar och väntar tills jag och Melody vaknar. Självaste Melody sov till halv 9. Helt sjukt och fruktansvärt skönt, dock vaknade jag själv redan 8 och kunde absolut inte sova mera. Men jag känner mig jätte pigg och det är det bästa med denna morgon.

Vaknade inatt när K kom från jobbet och var VRÅL HUNGRIG, helt sjukt. Alltså klockan var 3 på natten och jag var tvungen att äta en macka och dricka massa vatten. Första gången någonsin det har hänt. Men efter de somnade jag om på 10 röda.


Idag är det bullkalas hos syster som står på schema. Klockan 1 ska vi träffas där. Ska bli kul. Sen är det inte så mycket mer planerat. Eller lite planer finns det men sen hur tiden räcker till det får vi se!

Ska strax väcka min karl så jag kan hoppa in i duschen. Vågar inte riktigt lämna vildingarna själv här. Man vet aldrig vad dom hittar på för hyss, busungar.


Dags att tvätta lillskiten.
Hade bra!
Kram.



                                                            - ooh happy day -

Over and..

..out
.
Idag är jag trött. inte barnen bara jag. Sjukt trött, ändå somnade jag före 10 igår. Men snart är det läggdags för dom små och då ska jag bege mig till Sanna för att prata om livet. Tur att man har sin kära mor som ställer upp och är hemma med barnen. Någon måste ju vakta dom små när dom sover. Hoppas jag iaf får sova till 7 i morgon.
.
Har varit en fullspäckad dag idag, var till Sanna på morgonen/förmiddan, sen promenerade vi till kafé rost för att möta upp K, han åt lunch och vi fikade. Syster kom dit sen promenerade vi till Eve. Där var vi 6 vuxna och 7 barn. Mycket trevligt, men kan lova att vi var trötta efteråt. Både jag och barnen. Men det måste vi göra om. Och Eve var så duktig som hade "bakat".
.
.
Nu måste jag börja göra i ordning barnen för sängen.
Hade bra!
Kram.
.
.
.                                                  - Give me strength -

Lovely..

..day
.
.
Har inte riktigt tid att skriva just nu. Fullt upp dagarna igenom. Jag klagar inte utan det är helt toppen. Finns så mycket som jag önskar vore annorlunda just nu. men det är bara att gilla läget. Dumt nog.
.
Robin och melody älskar att vara här i Kiruna. Dom är underbart glada och trivs som fisken i vattnet. Man blir så glad när man ser att dom är glada. Synd att vi måste åka hem på onsdag, men that´s life.
.
.
Fredagen var perfekt. Bröllops middag och efter de blev det landströms med nära och kära. Synd att man är så trött av sig. Åkte hem redan innan 12. K kom hem först halv 4 på natten, fyllisen.
.
Men viktigast av allt i detta inlägg.. GRATTIS ÄLSKADE SYSTER OCH ANDERS. Nu får vi äntligen säga familjen MÄKI.
Helt fantastiskt vilken glädje! Jag önskar er alla lycka i framtiden.
.
.
.
Nu ska jag duscha sen skala potatis. Eller kanske tvärtom?!
Hade bra!
Kram.
.
.
.                                                      - This makes me happy -

Great..

..start
.
.
Vilken underbar start på denna dag. Kidsen vaknade först klockan 8. Så himla skönt, var nästan pigg när jag vaknade i morse. Sen låg vi och mös i sängen fram till halv 9 drygt. Efter de fick dom duscha och nu har vi precis ätit frukost. Toppen!
Snart ska vi väcka K som har jobbat till 3 inatt. Han får tyvär inte sova så länge till eftersom jag ska till frissan klockan 11.
.
.
Ikväll blir det en speciell middag och efter de blir det utgång med syskon och respektive och några till. Var hur länge sen som helst jag var ut här i Kiruna. Mamma och pappa ska vara med Millie, Robin och Melody. Tur att man har underbara föräldrar som ställer upp utan problem <3
.
Snart kommer Syster, Banne och Millie hit. Vi ska mysa lite med Millie medan syster och hennes karl ska på massage. Vilket lyx, är verkligen avis.
.
.
Nu ska jag plocka bort från bordet och sen klä på mig.
Hade bra!
Kram.
.
.
.                                                          - Today is the big day -

Happy..

..morning
.
.
Varför vakna klockan 7 som vi brukar när man kan vakna klockan 6 då Sandra är dödstrött /Robin och Melody.
.
Jippie, jag älskar att vakna klockan 6, speciellt när jag har somnat typ halv 2 på natten. Ska ALDRIG mer träna efter klockan 9 på kvällen när jag måste stiga upp tidigt med två morgonpigga vildar. Tur att dom är så morgonmysiga och vill ligga och kramas typ 1h innan vi stiger upp annars vet jag inte vart jag hade tagit vägen.. Haha.
.
.
K skulle sova till 10 iaf, han jobbar ju EM/natt nu. Tycker mer det är som natt. Han kommer ju ungefär 3 på natten så känns mer som nattskift då.
Sitter och väntar på att syster ska ringa. Hoppas hon och Millie skulle komma hit.
.
Robin älskar verkligen snön här. Han vill vara ute hela tiden fast det är över 20 minusgrader. Tok unge. Men mycket bra att han trivs ute. Igår var vi ute och promenerade lite överallt, hälsade på folk och Robin fick leka i snön. En riktig toppen dag!
.
.
Nu ska jag titta lite OTH medans ungarna leker här bredvid mig.
Hade bra!
Kram.
.
.
                                                             - Beautiful life -


I need to..

..sleep
.
.
Är så sjukt trött. K och barnen är förkylda.. Blev inge dagis idag och garanterat inge dagis i morgon heller. Hoppas dom blir frisk snart iaf. Har nyss städat båda toaletterna och försöker att hinna tvätta upp all tvätt innan vi ska åka i morgon.. Dessutom kommer vi behöva rena kläder med oss så det vore bra att hinna klart med allt.
.
I morgon packar vi väskorna och pälsmössan, dags att rulla norrut igen. Till min underbara familj och den underbara snön i Kiruna. Ännu roligare blir det denna gång när även Robin och Melody ska följa med. Hoppas dom blir frisk så vi får hitta på en massa roligheter ute i SNÖN!
.
.
Utöver trötthet och sjuka kids så känner jag mig glad. Och det bästa av allt är att det snart är JUL, jag verkligen älskar julen.
.
.
Dags för lite kvällsmys med kidsen innan läggdags.
Hade bra!
Kram.
.
.
- We made it -

More than..

..happy
.
.
Jag är lycklig, jag har ett bra liv underbara människor runt omkring mig. Jag klagar inte jag är nöjd.
.
Syster med familj är hemma hos oss i Fällfors och hälsar på, tok mysigt. Har haft en tjejdag på stan idag tillsammans med syster, Millie och Melody. Köpte lite julklappar och lite kläder inför kommande tillställningar. Köpte ett par Jeans åt min karl, alltså JEANS, han har hatat de och nu tycker han helt plötsligt om de. Och jag kan lova att han blev superfin.
.
.
I morgon ska vi göra sushi, spännande. Var jätte länge sen sist men det kommer säkert bli gott. Sen ska nog syster och hennes karl på hockey..
.
.
Nu ska vi strax lägga kidsen, sen blire fredagsmys <3
Hade bra!
Kram.
.
.
- Living the dream -

Pretty..

..nice
.
.
Sinnessjukt trött, vaknade när älsklingen gick på jobbet och kunder absolut inte somna om, då var klockan alltså före 5. Jag var trött men kunde inte sova. Tittade lite OTH för att försöka trötta ut mig.. Funkade si sådär. Somnade om igen vid 7, sen ringde syster vid 8. Då gav jag upp. Så nu ska jag försöka slita upp mig ur sängen och göra mig i ordning för frukostdejt på stan med underbara syster och Milliemouse.
.
Idag åker vi hemåt igen. Vid 12-1 tiden skulle jag tro. Men det känns inte lika trist denna gång för på torsdag kommer syster, Anders och Millie och hälsar på ända till söndag. Underbart <3
Blir julklapps shopping på stan på fredag och göra hemma sushi under helgen. Mums!??
.
.
.
Ska dra mig upp ur sängen och bege mig mot stan.
Hade bra!
Kram.
.
.
- Happy day -

RSS 2.0