Live your..

..life


Äntligen har man börjat ta tag i saker och ting, även om man inte är så jätte motiverad men det går iaf framåt. Bra jobbat Sandra. Idag kommer förhoppningsvis kristoffer med min soffa och tv, det är glädje de.. Har tänkt hämta dom själv men alla jobbar ju på dagarna så det går som aldrig riktigt ihop de där så nu ville han vara extra snäll verkar de som. Fast jag tackar ju inte nej precis.. Är som ett enda stort eko i mitt rum, har endast en hylla och en säng där just nu.. Fast idag har jag tagit de stora steget och tagit ner min sänggavel här uppifrån och skruvat ihop den.. Skönt äntligen kan man sova utan att täcket åker ner på andra sidan..

Till helgen blir det party hos min barndomsvän på fredag sen tidigt på lördag morgon bär det av till ikea och troligtvis så ska vi till det nya köpcentret där som nyss har öppnat.. det ska bli ritkigt roligt, synd bara att man är så jävla fattig, sen lär man ju inte vara speciellt shoppa kläder sugen med tanke på fredagens festande.. men vi får helt enkelt se.. Nattis ska ju sprätta en jävla massa pengar på Ikea, hon skulle köpa ny säng och allt.. Kul..


Ne nu blire duschen sen sängen, skönt att sova.
hade bra. Kram!



                                                    - Live your life -


Poker..

..face


Inget speciellt händer, dagarna bara rullar på som vanligt.. Arbetslös är man så gott som också.. Riktigt jävla trist men har iaf fixat en CV idag så blir att börja ligga i med jobbsökandet nu. Klarar inte riktigt av det här med att bara vara dagarna igenom måste ha något att göra, dessutom är det roligt att jobba konstigt nog! Sen är det ju inte helt fel att få en lön in på kontot varje månad, så nu får man hoppas på det bästa. Turen borde ju vända nån gång iaf..


Hmm.. match till helgen igen, gick riktigt jävla dåligt nu i helgen i älvsbyn.. Förstår inte varför det alltid måste gå så dåligt för bara mig på match, på träningen funkar det hur bra som helst sen direkt det blir match så är det kört.. Pinsamt dåligt!

Men ska träna riktigt hårt nu under veckan så jag kanske får avsluta årets sista match riktigt bra.. Hoppas hoppas. Men det återstår ju att se. Skönt iaf att det är hemma match och dessutom först kl. 13.00. Sovmorgon med andra ord sen jobbar jag natt också på babylon på fredags så man lär ju vara ganska sliten iaf. Men en promenad innan matchen borde göra susen!


Igår hade jag, Ida och Nattis mysig hemma kväll, har nog aldrig skrattat så mycket på länge vi hade riktigt roligt..

Titta en rätt så bra film "ps. i love you" hette den. Helt ok.. Sen blev det mest en massa oseriöst snack. men roligt var det iaf och det är ju tur de. Vi sov 3 st i en 1.20 säng, det var riktigt varmt och trångt, men mysigt. Sen for nattis och jobbade kring 7 på morgonen då passade jag och Ida på att skruva ihop Nattis databord, tvhylla och säng. Så vi har haft fullt upp hela dagen. Men det uppskattades dock av Nattis kan jag lova..




Yepp, men nu måste jag glida vidare, ska hinna duscha innan nattis kommer och hämtar upp mig.

Uppdatering kommer snart..

hade bra. Kram.



                                                     - Thinking of you -


Jordin Sparks...

...tattoo


den låter står högst upp på min lista just nu.. Den är grym..
Fast jag borde inte lyssna på den egentligen för jag deppar bara ner mig mer och mer av den.. Men till slut ska jag lyckas hålla mig stark. Känns som resan kommer ta en evighet, men jag tänker ta mig igenom den även om det kommer vara en tuff tid framför mig. Men det är väl ingen som har sagt att livet ska vara en dans på rosor?

På något konstigt sätt känner jag mig inte sådär jätte motiverad att fortsätta spela bowling, men det är ju något jag måste fundera en extra gång på.. Den håller mig trots allt sysselsatt, och det behövs verkligen just nu.
Så länge dagarna går fort och man har något att göra hela tiden så lyckas man på något sätt ta sig igenom allt..
Men vissa dagar är tuffare än andra, men det känns som att det egentligen borde vara så för annars skulle det ju vara fel? eller? Jag försöker iaf tänka positivt..


Till helgen åker jag iaf till Älvsbyn med tjejlaget och spelar 2 matcher, förra året hade vi riktigt roligt där på kvällen med bastu och vin, får se hur det kommer bli i år?! hoppas iaf att det blir riktigt roligt. känner att jag behöver ha lite skoj i helg!
Men vi får helt enkelt se vart det leder..


Ikväll blir det film kväll med tjejerna. Ska bli kul.
På återseende, Kram!




- Livet är som en berg- och dalbana, man vet aldrig hur dagen kommer sluta -

RSS 2.0