Dead and..

..gone


Jag tror jag har vänt alldeles för mycket på dygnet.. Klockan är 2 på natten och jag håller på att baka bullar, vaniljbullar.. Och lär förmodligen inte vara klar förrän vid 3 tiden, då måste jag duscha sen hinna sova iaf 2h. Förstår inte vad jag har för problem jag borde ha legat i sängen för flera timmar sen.. Har iaf varit på en 2h lång promenad idag, gick upp för luossabacken, det var jobbigt sen fortsatte promenaden efter midnattsolstigen. Känner mig nöjd så nu tänker jag faktiskt unna mig en bulla innan jag ska sova..


I morgon börjar festivalen..
ROCK AND ROLL!


ha de bra.
Kram!





                                     - I just try to find my way back home -

Would you rise..

..again?


Man tror så mycket om vissa människor, tror att dom står en nära bara för att man är av samma kött och blod.. Men jag hade fel, helt åt helvete fel. Nu vet jag vart du står och vem du är och vad DU prioriterar i ditt liv. Kom nu inte och säg annat till mig för det här är inte första gången det händer. Känns bra att jag iaf har förstått hur du fungerar nu så jag slipper tänka på hur jag ska hantera dig hela tiden.. Hoppas du är nöjd över ditt val, nu har iaf jag gjort mitt..


Ta aldrig någon för givet!
Godnatt!





                          - I used to laugh it off, I used to look the other way -

Sorry..

..lately


Jaha då var midsommar över.. Bosatte mig i Jukkas på torsdagen, lagade middag åt familjen Degerbjörk var en riktigt mysig och trevlig middag.. Efter de blev det brännboll och öl kvällen. Var sjukt roligt. Vi var hur många som helst och vädret var helt ok och alla vara fulla och glada.. Efter de blev det efterfest hos adam, var lite segt där men trevligt sällskap iaf var ju som sagt torsdag man kan ju inte förvänta sig allt för mycket.. Gick hem och sov vid halv 3, var sten död märkte inte ens när SandraD kom och la sig, ändå hade hon kanske inte varit allt för smidig,. vilket hon själv tyckte så nu låter jag henne tro på de en stund iaf. haha..

På fredagen kom vi igång ganska sent, var upp till stan en sväng under dagen, käkade lite frulle här hemma hos mig sen åkte vi ner till jukkas igen och började grunda inför kvällen. Blev hempy vid 10 tiden sen stängde dom kl 1 redan så då stack vi till adam igen och fortsätta festa på där. Sen fick jag och Linda för oss att vi skulle åka upp på stan så Bollen kom och hämtade oss sen gick vi och kollade läget på krogen men det var inte desto mer drag dära. Promenerade hem och sov efter de..

Hade ställt klockan på 10 på lördag, var inte det minsta bakis skönt som fan.. Försökte fixa skjuts åt mig och Linda ner till jukkas men det gick inge vidare.. Men hur som helst anlände vi ner till jukkas strax efter 12 då var det dags för bastuflotte. Ännu en dag då det var segt att komma igång.. Men efter första ölen slank resten ner utan problem. Vi stannade efter en bit så dom som ville fick bada.. Jag som är en riktigt badälskare var självklart först i vattnet, och det blev 3 dopp första svängen. Kallt var det men jävligt roligt. Dock inge vidare bra för mig att bada med tanke på att jag är inne på min andra vecka på den här jävla förkylningen och min hosta vill verkligen inte ge sig. Men man kan ju inte banga att bada när man väl får chansen så nu kan jag inte påstå att min förkylning har blivit bättre, fast inte sämmre heller så hoppas det vänder nu innan helgen.. Efter 5h på bastuflotten blev det dusch och mera öl hemma hos sandraD sen skulle vi på hempy men dom stängde redan 8 så vi promenerade till grillplatsen nedanför icehotell satt där nån timma sen fortsatte vi eldandet på grillplatsen vid skolan.. Blev kallt och segt så vi gick vidare till Robin, jag och sannaB fixade skjuts till stan och gick på krogen, det var grymt lite folk så då blev det efterfest istället. Dock en lugn efterfest med lugn musik och soffläge..


Har iaf varit en bra midsommar med helt ok väder och en massa bra människor runt omkring mig. Jag känner mig nöjd och nu har man festivalen att se framemot. hoppas bara att jag ska hinna frisk så jag orkar gå både fredag och lördag. Dessutom har dom lovat fint väder så nu hoppas jag det blir en bra festival i år.. Första festivalen jag är ledigt på väldigt många år..


Har förresten varit hos frissan idag, satte lite ny färg och klippte lugg. Känns väldigt ovant men är ändå mycket nöjd. I morgon ska jag till Linda och piffa upp frillan lite extra.. Det kommer bli så spännande så.. Sen har jag för första gången på 2 veckor lyckats avverka en promenad trots mitt onda knä hoppas det inte blir sämre i morgon bara för då ger jag mig ut på promenad i morgon också.. Det behövs vill jag lova..



Ne nu är det dags att sova. Jobb i morgon.
Ha de bra så länge.
Kram!







                       - I don´t know what it means to be dying just to live -

If a were a..

..boy


Vilken bra helg det har varit.. I fredags blev det öl hemma hos mig tillsammans med brudarna.. Var egentligen bara jag, Sandra och Sofie som skulle ut, men sen hakade Sanna och Maria på också. Hade riktigt roligt och vissa av oss fick alldeles för mct alkohol i sig, själv var jag grymt städad blev endast 4-5 öl under hela kvällen.. Skulle till läkarna på lördag morgon så kände att man kanske borde vara i form då vilket jag klarade alldeles utmärkt. Hur som helst så skulle vi i vanlig ordning ta oss till krogen med vårat nya färdmedel, Cykeln. Har funkat alldeles utmärkt ända fram till i fredag, då var en viss Sanna och en viss Sofie alldeles för okapabla till att cykla vilket slutade i att dom kom ungefär 2-3meter utanför gården innan båda låg på backen med varsit blodigt knä, Sannas byxor fick ett riktigt fint hål.. Men dom brydde sig inte desto mer utan gjorde ännu ett försök, sen insåg jag och Sandra att det aldrig skulle gå så det blev att ändra på ordningen så Sanna fick åka med Maria och Sofie skulle cykla själv, jag åkte med Sandra eftersom mitt knä inte mådde allt för bra. Vi kom fram till rosavita kiosken och gissa vad som händer när sofie ska försöka cykla själv därifrån, JO hon krachar igen. Vilken jävla vurpa säger jag bara jag och Sandra låg nästan på backen och skrattade synd att jag inte hann filma det hade nog blivit årets film. Men alla bilar som åkte förbi måste ha fått sig ett gott skratt.. Blev hur som helst en väldigt lyckad fredag, både på förfesten och på krogen. Sofies cykeltur hem från krogen kan  ni ju bara gissa hur det gick tror inte jag behöver skriva mer om kombinationen mellan Sofie, (mycket)alkohol och cykel.. Livsfarligt är nog en bra sammanfattning. Haha.

Lördag morgon promenerade jag till läkarn sen gick jag förbi bistro och drack en kaffe med Louise, sen efter de promenerade jag hem igen och tog mig en stöd vila.. Blev en alldeles för lång stöd vila på över 3h. Vaknade vid 3 tiden försökte få tag på Sandra i säkert en timma. Hennes mobil var trasig så det var inte det lättaste. Men hon ringde mig vid 4 tiden då fick man aggera morsa som vanligt, hämtade henne sen åkte vi till mig igen och käkade middag. Åkte till konsum efter de och handlade färdigt inför gve resan sen stack vi hem till mig och duschade och fixade klart allt inför resan. Sen kom Sofie och plockade upp oss och vi var on the road to gve.. Jag och Sandra började grunda redan hemma hos mig så vi blev ganska på g i bilen.. Stackars Sofie som fick vara nykter med oss fyllon. Vi kom hur som helst fram till gve vid 9-tiden. Stack till sara och fortsatte festa på, fick aggera frisör till dom flesta där så största delen av tiden lekte man frisör.. Vi stack till nunisparken vid 12 tiden. Röjde runt där och träffade massa roligt folk. Åkte tillbaka till sara vid 3 halv 4 tiden, Sofie somnade ganska så direkt vi kom dit men jag och Sandra styrde efterfest. Kom tillbaka till sara igen vid 1 tiden på söndag, så det blev en hyffsat lång efterfest men det var helt klart värt de förutom att man var trött som en demon.. Sov nån timma hemma hos sara innan vi stack till md´s och käkade sen rullade vi hem mot stan.. Slocknade på soffan direkt jag kom innaför dörren nästan sen satt man och nattuggla till halv 2 så man var mer död än levande på måndag morgon..

Hur som helst så har det varit en toppen helg tillsammans med tjejerna, 2 riktigt lyckade party dagar. Fulla med äventyr och en jävla massa roliga händelser som man skrattat sjukt mycket åt. Helt klart den bästa helgen på länge. Men nu har vi fortfarande 3 roliga helger framför oss som vi ska göra minst lika roliga, eller hur brudar?


Känns gudomligt skönt att vi är ledig fredag denna vecka, en välbehövd ledig dag. Och sen börjar vi klockan 6 på torsdag vilket gör att vi får sluta 20 i 3 istället för 20 i 4.. guldvärt.. Känns som att jag har en hel del sömn att ta igen. Har inte alls sovit många timmar dom här senaste nätterna, sitter och nattugglar och stiger upp tidigt på morgonen, dålig kombination.. Så idag tänkte jag lägga mig senast 9, är iaf min plan sen får vi se hur de går. Dessutom har jag åter igen blivit riktigt förkyld och fått en grymt jobbig hosta med lite feber på de också.. Så jag tror nog att sömn är det enda som hjälper mig och min trötthet.. Måste hinna bli pigg innan helgen för då är det bastuflotte och partaj i Jukkas.



Ne nu ska jag kolla runt lite på datorn sen sova.
Hare bra people, på återseende.
Kram!







                       - I´m i a playgirl or is this a playworld? I really don´t care -

I used to be a..

..fool


Jag förstår mig inte på folk som är hemma frivilligt från jobbet, jag håller rent ut sagt på att bli galen.. Har varit hemma 2 dagar nu och måste vara hemma i morgon med det tar på psyket. Finns inge tråkigare än att bara sitta hemma och inte göra nåt, man kan ju inte ens gå ut och promenera på grund av det här jävla knäet.. Är så grymt rastlös och sällskapssjuk hoppas verkligen att det blir bättre till nästa vecka så man får jobba igen och träffa lite människor. Ska iaf på röntgen nästa vecka så får se om det visar något där annars blir det magnetröntgen också och en vidare utredning efter de, om det är riktigt illa kan det bli operation, får verkligen hoppas att det inte är så allvarligt för man vill ju helst slippa det sist nämnda.. Håller tummarna för min egen skull!

Har iaf hunnit göra lite ärenden idag, fixat lite studentpresenter. Haltat omkring på stan tillsammans med Cassi, tog sin lilla tid för mig att ta mig fram men strejkade kryckorna idag så får kanske skylle mig själv och dessutom mår inte mitt knä det minsta bra nu. Sen har jag hunnit ta en fika med Jenny också, det var på tiden och alltid lika trevligt.. Sen blev det att laga mat åt familjen, eller jag och pappa lagade mat tillsammans. Det var kul och blev gott som alltid. Efter de kom Sofie förbi och surrade lite skit sen har vi umgåtts hela kvällen och haft allmänt mycket damp, men jag trivs vill jag lova. Sen kom Sandra upp från jukkas vid 9 tiden så hann umgås med henne ett tag också, har ju saknat min fru nu när jag varit hemma hela dagarna. Vi var sugna på att titta fotboll idag men de var inga matcher idag, trist som fan så det var lika att åka hem så nu har man slagit sig ner på soffan som vanligt, som dessutom blivit min nya sovplats. Underbart skönt att sova på soffan, iaf på MIN soffa. Haha!

I morgon har jag fullt upp hela dagen igen, ska göra massa ärenden på stan med Cassi igen. Fixa klart allt inför utsläppet och sen hinna fixa klart allt annat inför helgen. Ser ut som att det blir gve ihelg. Kan bli roligt med lite omväxling på helgerna, man kan ju inte bara hänga i kiruna. eller? Hoppas iaf att det blir fint väder så jag slipper sitta inne och tycka synd om mig hela helgen. Dock jobbigt att ta sig fram när man är halvt invalid, men det ska nog gå bra iaf.

Får passa på att gratta Cammi och Erika till studenten, tiden går sjukt fort och nu är det hela 3år sen jag stod på lastbilsflaket  i fyllan och levde om.. Det var tider och den tiden ska man ta vara på för det var sjukt roligt! Så hoppas att ni också får en bra student i morgon och hoppas att ni har tur med vädret. Lycka till i framtiden och rocka gärnet nu sista dagen!



Funderar om man kanske borde sova i tid idag? lär vara fullt ös hela dagen i morgon..
Det får nog bli så för en gång skull.
Ha de bra så länge.
Natti natti!
Kram.




                    -You don´t know what you got till you´re missing it a lot -

flying..

..high


Då har man hunnit bli ett år äldre redan. I morgon var min dag och det var verkligen min dag, en helt underbart bra dag. Känns bra.. Har så otroligt fina vänner. Idag kommer det dessutom några till som ska kalasa med mig. Alltid roligt med tårtkalas. Dessutom fick jag en massa fina presenter fast jag varit stenhårda mot alla att dom inte fick köpa ngt. Fick presentkort på kläder av bror och cammi, klockrent. Och lite annat smått och gott, sen fick jag presentskor på skor av sannaB, sandraD och sofie. Gissa om jag blev glad? Jo för vem älskar inte skor om inte Sandra.. Perfect day! I will remember this day long time..

Idag blev det inge jobb för min del. Mitt knä pajade åt helvete igår och var absolut inte bättre idag.. Svin ont. Ringde lassa i morse men dom ringde aldrig upp så ringde igen, då ringde dom upp men då måste jag ringa igen i morgon på morgonen för det fanns inga tider idag. Blir så jävla irriterad men i morgon måste jag fan få en tid kan inte gåomkring som en robot hela dagarna kan ju inte ens böja mitt knä. haha. Dessutom vill jag inte vara hemma längre håller på att klösa sönder tapeterna.. Grymt osocialt dessutom kan jag inte ens köra bil så är helt isolerad här hemma.. Dryg som fan! Hoppas iaf att det blir bättre till i morgon, och det måste ha blivit bra innan fredag annars är det bitterhet på hög nivå..


Tur att man har såna underbar vänner som står ut med en när man är bitter jämt och ständigt över sin 80-åriga ohållbara kropp. är spy less på att allt tjorvar hela tiden. Man är stammis hos sjukgymnasten och läkarn, tur att man har frikort annars hade man blivit bankrutt för länge sen. Hur som helst är ni underbara mina vänner som alltid ställer upp och finns där för mig. Ingen nämnd ingen glömd, men ni VET vilka ni är.



Nu ska jag försöka ta mig in i duschen sen blir det ännu mer tårtkalas..
Ha de bra så länge.
Kram!






    - It was a moment that i was flying high, but now i´m on my way down again -

desert or..

..disaster?


Måndagen är avklarad, skönt som fan.. Har varit en grymt seg dag på jobbet. Men jag och Sandra har minsan fått skratta något så fruktansvärt mycket idag, jag har gjort några smarta drag. Så lite glädje i tillvaron har vi haft. Hoppas resten av veckan går snabbare än denna dag. Sen på fredag blire avfärd mot Gve, party party. Sen hem igen lördag och fira min födelsedag, dock fyller jag år redan i morgon men vi tar festen först till helgen, inte för att det är något att fira men kan vara kul att festa till lite ändå..

Förresten så kanske det blir att flytta 1 juli. Ingenting är klart än men om det går som jag vill så får jag hyra en lägenhet i andra hand från 1 juli, vilket kommer bli grymt jävla skönt.. Mitt liv känns som ett enda stort kaos och det känns som att det kommer bli bättre om jag får börja om från början i något som är mitt eget. Får hoppas på det bästa nu, sen blir det nog så att syster flyttar med mig. Blir väldigt intressant kombination, eller hur syster yster?


Nu tänkte jag hoppa i springskorna och ta en runda med min far, btw fyller han år idag så GRATTIS!
ha de bra så länge.
Kram!






                                       - Sometimes love comes around -

Knock you..

..down


Fullt upp hela veckan, som vanligt.. Jobbade måndag, tisdag och halva onsdag. Sen hoppade jag och SandraD på flyget ner till Uppsala.. Kom till uppsala vid 4-5 tiden, gick på gina en sväng och köpte massa roligheter.. Syster kom dit och vi gick till vårat hotell och lämnade alla grejer bytte om snabbt sen stack vi på ett riktigt bra matställe. Åt ceasar sallad med en riktigt god öl till.. Efter de gick vi förbi lisa och drack lite kaffe, sen gick vi vidare till ett mysigt uteställe.. Satt där och drack några öl, sen gick syster hem och sov eftersom hon hade skola dagen efter. Jag och Sandra stannade ett tag till innan vi gick vidare till nästa ställe, var något slags karaoke ställe. Var helt ok ställe dock stötte vi på en massa konstiga typer. Jag och Sandra fick en liten konstig idé.. men kul var det och dom var korkade och förstod ingenting. Men vi blev 2 fina tröjor rikare. Haha. Sen drog vi vidare till max hämtade lite mat sen stack vi hem till hotellet och käkade sen somnade vi helt utmattade..

På torsdag vaknade vi vid 9-tiden, duschade och fixade ihop alla saker, checkade ut klockan 10. Sen stack vi på stan och tömde våra konton. Åt lunch på storken och ringde massa samtal och fixade hyrbilen färdigt.. Var den mest lyckade shoppingrundan någonsin, var hel nöjd och hittade allt jag var ute efter. Dock blir nog inte min mamma så glad när hon märker att jag återigen har köpt 2par nya skor. Men ska försöka hålla dom undan från henne så hon inte behöver bli så upprörd. haha. Shoppingen var avklarad klockan 4, Då stack vi till lisa och fixade ihop alla syrrans grejer, sen körde lisa oss till avis vi hämtade våran hyrbil sen åkte vi hem till lisas mamma och pappa och hämtade resten av syrrans grejer, vi fick nästan plats med allt. Resten ska hon hämta sen till sommaren.. Fullproppad bil åkte vi till max tröck i oss lite hampis innan det bar av vidare till östersund för att hälsa på magie.. Efter en mycket mycket händelserik resa anlände vi till östersund kring 12tiden på natten. Magie hade fixat kaffe och bullar. Välbehövd fika paus. Vi stannade till ungefär 1 nån gång innan vi fortsatte färden mot Kiruna. Vi skulle egentligen stanna i stugan i piteå men insåg att det hade blivit 20 mil extra att åka, dessutom hade vi redan åkt 20 mil extra när vi åkte förbi östersund, men det var det helt klart värt. Nåväl vi öste på ända upp till kiruna. Jag körde hela vägen förutom 1h från Wilhelmina då körde Sandra så jag fick sova 1h. Efter de brassade jag på hela vägen hem efter några väldigt spända och oroväckande stunder som vi inte ska berätta om här. eller hur brudar?! Vi kom hem till kära kiruna klockan 10 på morgonen. Körde hem Sandra till Jukkas sen åkte jag och syrran hem och lastade ur bilen sen vill jag lova att jag dök i säng.. sov till 5 på eftermiddagen sen började festandet igen som vanligt..

Blev ganska hård kombination med lite sömn och alkhol. Men hade en bra kväll på arrandansit. Mådde inte allt för bra på lördag men efter många timmars sömn var jag på g igen. Blev utgång åter igen men kom inte igång på samma sätt som fredan, men skönt med en städad och lugn kväll också. Kan behövas de också. Men har ändå haft en riktigt rolig utehelg med chixen..

Idag har man sovit halva dagen, sen stack jag Sandra och Sanna och käkade. Efter de plockade sofie upp oss och vi for och skulle titta fotboll, men det var uppskjutet så då åkte jag hem sen kom syster och plockade upp mig så åkte vi och hälsade på Linnéa, kollade in deras hus dom har köpt, riktigt fint var de och tjockis hade Linnéa blivit, men nu är det ju faktiskt bara 1 månad kvar. Ska bli riktigt spännande när den där lilla varelsen där inne väl kommer ut.

Nåväl man kanske borde slå av den här dumburken, jobb i morgon och har en massa att fixa så det är fullt ös hela dagen. Dessutom fyller pappa år.. Och på tisdag fyller jag år så jag måste hinna baka en massa gosaker så jag kan ha kalas för mina nära och kära. Sen måste jag och syrran leta present åt pappa i morgon, man är ju så bra på att fixa saker och ting i tid, not. Men det löser sig säkert i morgon hoppas jag..



Dax för lite sömn.
Ha de bra.
Kram!






                     - Not again, this ain´t supposed to happen to me -

RSS 2.0