There´s always one..

..reason

Vilken helg!
Fredagen efter jobbet blev det bastu och öl för mig och Degis, sen efter det var det dags för personalfest på bowlinghallen. 2h bowling, det gick snabbt och var riktigt roligt. Efter bowlingen blev det fest hos en av grabbarna på jobbet. vid 10-11 tiden drog vi oss vidare till bistro och tog oss en öl. Vid 12-tiden blev lill gumman Degis trött i ögonen så då vare det dags att åka ut till Laukko. Sofie kom och hämtade oss från bistro sen åkte vi förbi hemma hos mig och bytte om snabbt och lastade in alla grejerna i bilen. Vi åkte förbi statoil en sväng och sen en snabbsväng till tuolla för en sista rökpaus. Vi hann inte åka många meter förbi brandstationen så somnade både jag och Degis.. Sociala som vi är. Haha!

Lördagen steg vi upp vid 10-tiden. Käkade frukost och gjorde i ordning lite mackor och kaffe, sen tog vi skotern och åkte upp till ratek. Vädret var helt underbart, solen sken och hilmen var klarblå. Vi satt och mös ett bra tag sen blev det lite action med roliga bilder bland annat. Skoj hade vi iaf! När vi kom tillbaka till stugan var det dags att börja elda bastun och sen åkte vi och hämtade vatten samtidigt som Sofie var på g ut till Laukko. Plockade upp henne på parkeringen i samma veva. Blev tacos till middag och sen bastu och öl. Efter bastun blev det en hel del skipoo spel, vilket alltid är lika roligt. Sen blev jag som vanligt trött och hoppade i säng medans dom andra tittade tv ett tag.

Söndagen vaknade vi lika tidigt, dock var det dags att ställa fram klockan 1h. Vädret var inge roligt alls mulet och trist. Men som tur var snöade de inte och det var endast 3 minus grader. Vi kom på den brillianta idén att tolka med madrass. Vilket var riktigt jävla skoj, enda nackdelen var att vi alla 3 var i princip genomblöta efter bara 1h ungefär. Men sjukt roligt så man ska verkligen inte klaga. Blev hemfärd mot stan vid 17-tiden.


Har haft en grymt rolig och mysig helg full med skratt och tokigheter. Snart sticker vi igen tjejer, hoppas det blir lika roligt då också. Vilket jag tror, för vi har väl aldrig tråkigt. eller hur? Hoppas bara att vädret fortsätter vara på våran sida dom kommande helgerna.




                         Tror inte det finns något bättre ställe än Laukko!



Nu ska jag lägga mig i sängen och vänta på andra avenyn som börjar nu klockan 9. Sen är det dags för sömn. Tänkte försöka somna tidigt för en gång skull så man inte är så sjukt trött på jobbet jämt. Dessutom ska jag till sjukgymnasten i morgon så hade behövt lite extra krafter till morgondagen!

Uppdatering kommer så småningom när jag har tid.
Ha det bra!
Kram.



                       - Hur du än försöker kommer sanningen ändå fram -

I´m going..

..home


Händelserik vecka kan jag ju verkligen lova. Har dock ingen lust att sitta och skriva allt här kommer bli en hel jävla bok i såna fall och det har jag inte tid med har alldeles för mycket att göra.. Som alla andra dagarna, fullt upp jämt och ständigt.
Har börjat träna själv nu med mitt program jag fått av sjukgymnasten, har ingen desto större motivation till träning just nu men det går bra ändå tar mig iaf dit och gör det jag måste. Känns som att det kommer gå bra hur som helst, men vi får se om det gett resultat om några veckor.

Har varit en riktigt jobbig vecka på jobbet, har varit trött konstant, förstår inte har ju ändå fått dom där järntabletterna för säkert 3 veckor sen och ändå är jag fortfarande jätte trött fast jag sover.. Konstigt de dära men hoppas att det vänder snart. Man vill ju vara pigg och glad nu när våren äntligen smyger sig fram.

I morgon är det personalfest med jobbet, ska bli kul bowling och öl, bra kombination. Efter partyt drar jag och Degis till Laukko, ska bli grymt skönt att komma bort från stan. Sen på lördag kommer Sofie efter att hon gjort högskoleprovet, hoppas det går bra för dig. Håller tummarna!Så helgen består i princip av skoter, bastu, öl, god mat och massa mys. Kan det bli bättre? Skulle inte tro de.Nu gäller det bara att ta sig igenom den sista arbetsdagen i morgon, hoppas dagen går fort. Direkt efter jobbet drar jag och Degis hem till mig och bastar, ska bli grymt härligt med bastu och en iskall carlsberg.


Nu äre dags att ta sig en dusch och vänta på tjejerna, sen bär det av till coop för handling.
uppdatering kommer efter helgen.
Have a nice day!
Kram.



             
                                                   Underbart, eller?



                                 -
Du gjorde ditt val, och jag gjorde mitt -

Give me the..

Spritlight..

Hej alla glada:)
Jag Catti Eriksson, Sandras Stora syster gäst bloggar så här lite små full. Sitter hos brosan å camilla å dricker sprit. I går var de öl, även ´fast jag skulle ha en lugn helg. Men jag är så himla glad att jag gick ut. Fick juh träffa mina vänner och min underbara lilla syster, mitt allt. Även om jag är sämst på att visa dermen jag älskra dej min lilla syster:) Sitter här å har ångest för att jag snart måste åka tillbaka till Uppsala. Tillbaka? Ja, mina vänner brukar fråga mej vart mitt hem är. Å vet ni de är här i Kiruna, här har jag allt jag behöver. OK Lisa jag skulle sakna dej om jag flyttade. Jag å syrran satt å surra om vi kanske skulle ta å flytta ihop i sommar, tänk va kul. Jag å syrran under samma tak, skulle kunna funka även om vi i bland bråkar. Men vet ni jag vill hem! I kiruna har jag allt, Min familj, min älskling å mina vänner, Syrran,Linnéa, Cammi, Elmo, Sanne, mallan, Linda å många fler.älskar er! Nu ska jag vara lite social. Hörs snart.

Jag saknar min Linnea, en cigg, Miller å dill chips. You and me babe!

Älskar dej syrran, du är BÄST!




Puss å Kram

understanding is..

..missunderstod


Vart ska jag börja, en hel helg i Laukko med tjejerna, skoterkörning, bastukvällar och öl..
En alldeles underbar helg med strålande sol och klarblå himmel hela helgen, varmt och skönt perfekt för skoterkörning och grillning, sen får vi ju absolut inte glömma ölen heller..

Fredagen började med en massa motgångar innan vi tog oss iväg till Laukko, åkte från stan vid 5 tiden.. När vi kom fram åkte vi en snabb sväng till Ogges stuga där han och Hubbe satt och mös framför elden, hehe. Vi uppvärmde med en iskall Carlsberg innan vi åkte tillbaka till min stuga igen och där väntade middag som mamma hade fixat.. Direkt efter maten hoppade jag, Degis och Nattis in i bastun, fortsatte inta lite bärs och satt där i säkert 1-2h och surrade massa skit. Nattis lyckades bränna sönder halva sin hand efter att ha fått kokhett vatten över den, så hon fick sitta resten av kvällen med handen i en bunke med snö.. Så det kan går när man dricker en öl för mycket, eller? haha..  Efter bastandet drog vi tillbaka till Ogge och Hubbe.. Satt ute framför elden ett bra tag sen gick vi in till stugan och svamlade på i några timmar och lyssnade musik från 80-talet.. Var en riktigt rolig kväll tillsammans med grabbarna.. Vi åkte tillbaka till min stuga vid 1-tiden nångång kanske, somnade så fort vi bäddat ner oss.. Jag i sängen tillsammans med Degis (under varsitt täcke), och Nattis tillsammans med sin snöbunke på golvet. Haha!

                 
                                         Öl och mys under fredagskvällen

Lördagen var det dags för skoterfärd, vi vaknade vid 9-tiden av att Ogge terroriserade oss på telefonerna, det blev Rautas tillsammans med Ogge, Hubbe och Petter.. Mamma och Pappa hade redan åkt tidigt på morgonen så vi skulle söka upp dom när vi kom dit för dom hade fixat lunch åt oss och tagit med sig.. Skoterfärden dit var dock inge bra alls för min rygg, hade Nattis bakom mig hela vägen, 6 mil efter bland annat en guppig skoterled.. När vi väl kom fram insåg vi att det var alldeles för stort för att lyckas hitta min mamma och pappa.. Vi gjorde iaf ett försök, men misslyckades. Vi stannade iaf där ungefär 2h innan vi blev alldels för less och hungriga, så vi bestämde oss för att åka hemåt igen. Tur att Nattis valde att åka med Hubbe hem så jag fick ´vila´ min rygg lite.. Hemfärden gick bra. Stannade flera gånger efter vägen och fotade lite bilder och njöt av det underbara vädret.
Väl hemma hungriga som djur drack vi lite varm choklad och åt mackor.. Sen var det dags för mig att agera kock åt hela tjocka familjen. Blev laxfilé med klyftpotatis och tillbehör, var riktigt gott hade världens matkoma säkert 3h efteråt.
Efter maten var det dags för bastu åter igen, blev en snabb bastu för Nattis som hade sin brännskadade hand, men jag och Degis satt i säkert 1h och drack varsin öl.
Efter bastun åkte vi till Ogge och gänget, satt ute vid elden en stund sen var det dags för hemfärd. Vi satt i sängen och spelade skipoo i säkert 1-2h. Sen var det dags för sömn..


                 

                 

Söndagen var det upp tidigt, redan kl.8.00, vi käkade frukost packade ihop våra grejer och rullade mot stan vid halv 10-tiden.. Sen var det dags för bowling match för mig, hade med mig min hejarklack, Nattis och Degis. Matchen gick riktigt bra och det blev vinst för oss. Kändes riktigt bra så nu blir det slutspel för våran del. Efter matchen tog vi med oss Erika och åkte på annis och firade segern med hampis.
Vi åkte och dumpade av Erika hemma i tuolla efter lunchen sen kom jag på en alldeles lysande idé med tanke på vilket fint väder det var, dock tänker jag inte berätta om min lysande idé hära! haha.

                

Ja det var väl allt om helgen som varit, blir Laukko igen nästa helg.. Hoppas på fint väder då också. Hoppas turen är med oss i såna fall blir det skoterkörning och grillning på lördag. Och självklart ska vi nog kunna klämma in några öl på kvällskvisten också! Men nu till helgen ska vi först ta oss igenom en avslutningsfest för Nattis med ISS, sen blir det kanske några öl på lördag också, med har match på söndag så blir lugnt för min del.


Idag ska jag klippa Degis hår sen ska vi titta på mammas match ikväll. Ska bli kul..
Nu är det iaf dags att hoppa in i duschen och göra sig klar innan Degis dyker upp.
Bilder från helgen finns på facebook.

Ha de bra alla.
Kram!



                            - På mina rosa moln svävar jag omkring -

Only..

..hope

Tänkte bara skriva några snabba rader här innan det är dags för lite sömn..
Har varit en grymt rolig och händelserik helg, och vädret har verkligen varit på våran sida.. Helgen började bra och slutade riktigt bra.. I morgon kommer det lite mer detaljer på händelser under helgens dagar..



nu äre dags att sova, upp halv 6..
godnatt.
Kram!





                            - Tänk om det alltid kunde vara såhär bra -

Hide..

..away

Har varit en bra vecka, både på och utanför jobbet.. Känns bra. Har iaf fått jobba med Nattis hela veckan, kört kurpatrullen så nu är jag nästan bomb säker på den, utan fusklapp till och med. Känner mig stolt. Nästa vecka är det Nattis sista vecka, då har vi 775 och nu när Degis har börjat jobba så ska hon också få vara med oss, skönt att vara 3st då kommer vi vara klar tidigt, vilket betyder att vi får mycke tid att dricka kaffe. haha.
Träningen har också gått riktigt bra denna vecka, hoppas bara att det håller i sig till matchen på söndag. Får hoppas på det bästa men det brukar vara svårt att slå samma siffror på match som på träning.. Hoppas iaf på vinst!

Snart åker iaf jag, Degis och Nattis till Laukko, känns så grymt skönt att åka till stugan och bara ta de lugnt, sen måste vi självklart köra lite skoter också. Kanske blir att åka upp till Rautas över dagen i morgon men vi får se vad det är för väder, blir i såna fall att stiga upp riktigt tidigt då.. Ikväll har vi inte så mycket mer planer än att vi ska basta när vi kommer fram och dricka några öl. Ska bli riktigt gott med öl, som om jag har längtat hela veckan!
Får uppdatera mer om helgen när jag kommer hem på söndag..


                                            
      Bild från Laukko som Degis fotade förra gången vi var där :)



Nu kommer Nattis snart bäst att packa färdigt bilen så vi kan åka direkt.
Ha en riktigt bra helg!
Kram.



                              - Livet kan vara allt bra underbart, ibland -

Nobody´s...

..wife

Vart ska jag börja? har varit borta hela helgen så det finns nog mycket att skriva om, hm..
Resan började dock inge bra vi skulle ha åkt klockan 14.20 från kiruna flygplats men flyget blev försenat ganska så rejält, hela 9h, gissa om man vart less dessutom kunde man inte åka därifrån heller för vi fick nya besked timma efter timma.. Nåväl vi kom iväg kl.23.00 från kiruna och Sandra sov som en stock på flyget som vanligt, vi anlände i Sthlm kl.01.00 då åkte vi vidare till hertz för att hämta våran hyrbil. Sen körde vi vidare till Eskilstuna som låg ungefär 2h från Sthlm, Sandra sov under den färden också. Ovanligt? .. Vi kom fram till hotellet i Eskilstuna kl.03.30 ungefär, där hade dom varit gulliga och gjort i ordning natt mackor åt oss för dom viste att vårat flyg tjorvat och att vi skulle bli sena. Efter de var det dags för sömn..
Vi skulle egentligen ha spelat kl.11.00 på lördag men det fanns ett lag som ställde upp och bytte med oss med tanke på hur sent vi anlänt på natten så vi fick spela andra passet kl.14.00 istället.. Vi sov till 9 halv 10 sen åt vi frulle på hotellet sen tog vi en lång promenad innan vi anlände till hallen..
Spelet gick inte alls nå vidare bra för nån av oss, vi slutade på 19e plats.. Men om man ska se det positivt så är vi bästa 3-manna laget i hela norrbotten och sen 19e bäst i sverige så egentligen är det inte så dåligt även om vi hade kunna göra mycke bättre ifrån oss. Men tro mig vi kommer igen nästa år!

Efter allt spelande stack vi till hotellet för en dusch sen bestämde vi oss för att åka till Västerås för att titta när våra Kiruna killar skulle spela sitt 3-manna SM.. Först åkte vi på en pizzeria och käkade, har nog aldrig ätit en sån god pizza någonsin, stenugnsbakad, mums! Sen efter några felkörningar så tog vi oss fram till bowlinghallen dära. Det gick bra för grabbarna och dom tog sig till final men sen gick det tyngre men dom slutade iaf på en 11e plats vilket jag tycker är riktigt bra!

Söndag morgon var jag tvungen att stiga upp tidigt så jag skulle hinna med tåget in till Uppsala.. Man måste ju passa på att hälsa på syster när man väl åker söderut.. Anlände till Uppsala vid 12-tiden, syster kom och mötte upp mig på tåg stationen sen gick vi på stan och mötte upp hennes kompis Lisa, en riktig söderlänning.. Hon var riktigt trevlig och rolig.
Mest besökta affären blev iaf gina tricot och dessutom har dom 2st gina där så gissa om man var nöjd, hittade dessutom ett par nya skor på stadium så jag var nöjd.. Ska lägga upp lite bilder här senare.
Efter att vi slösat upp nästan alla pengar gick vi på storken (bästa fiket i uppsala), där käkade vi lunch/middag..
Sen var det dags att åka på ikea, inte för att jag hade något jag behövde köpa men det är alltid roligt att gå på ikea.. Köpte några små presenter åt Nattis, får hoppas att hon blir glad.. Efter de åkte vi en snabb sväng på hemtex, syster köpte ny badrumsmatta och handdukar, allt i rosa, tror hon börjar bli lika rosa galen som jag. hehe.
Sen sprang vi snabbt in på ica och köpte lite vitlöksbröd och fyllning till de.. Åkter vidare hem till syster bara hon och jag. Gjorde mackorna tog ett glas vin och myste på, till efterrätt blev det kladdkaka och glass, det var riktigt gott!
Sen var det dags för sömn för trötta systrar..


                 Bild från ikea till vänster och den till höger hemma hos syster

                               
                


På måndag var det upp tidigt igen, dags för Sandra att åka hem till Kiruna igen.. Åkte från syster kl.10.00 anlände till arlanda kl.10.40 ungefär, skulle möte upp Cecilia & Charlotta men dom var 40 min bort, dom trodde att det skulle ta längre tid för mig att ta mig dit, så jag fick sitta ensam där med en kaffekopp i handen och vänta på dom, fast vi hade riktigt roliga konversationer via sms. Haha fy fan vad jag skrattade tror nästan att folk undrade om jag var störd på riktigt.
Nåväl dom kom efter 40 min, då hämtade vi bowlingväskorna vi låst in på söndagen sen checkade vi in och gick på max och åt lunch. Max är fan alltid gott!.. Men som vanligt var flyget försenat igen men denna gång "endast" 20 minuter som tur var.
Anlände till Kiruna strax efter kl.14.00, då kom Degis och hämtade mig från flygplatsen sen åkte vi hem till mig och packade upp min väska och myste på för fulla muggar fram tills min träning började kl.19.00. Hon var snäll och körde dit mig och min "lätta" klotväska. Träningen gick riktigt bra idag, nästan 600 på 3 serier, jag känner mig nöjd.. Men varför kunde det inte gått så bra i helg?. knepigt de där. Fast man kan inte jämföra match och träning det är sån stor skillnad. Fast vi får se till helgen hur det går har match på söndag mot Boden tror jag. Då blir det tufft. Men den här gången ska vi fan vinna!


En sammanfattning av helgen, 3 ord, Underbart, glädje & äventyrligt.
Jag är hel nöjd och livet känns riktigt roligt just nu. Har fått träffa min underbara syster och haft riktigt roligt tillsammans med mina lite halft knasiga bowlingkompisar. Klockren resa hela enkelt! Fast det är ändå skönt att komma hem igen.


Nu är det dock dags att sova, jobb för Sandra i morgon efter ledigheten.
Uppdatering kommer snart.
Ha de bra.
Kram.



                     - Ärlighet varar längst, vad än det handlar om -

escaping..

..one last time

I måndags var jag på bio för första gången på säkert 2år såg `Män som hatar kvinnor`, och den var riktigt grym så man känner sig nöjd också. Var där med Nattis, Degis, Sofie och Jossan. 2½h lång var den men det kändes som typ 1h. Nu känner man sig riktigt sugen på att läsa boken också. Men det lär nog bli först till sommaren när man har tid och motivation.

Igår var det tisdag och det händer inte alls mycket, mamma och pappa hade kommit hem från stugan en sväng så man hade middag på bordet när man kom hem, mammas hemmagjorda lasagne grymt god. Efter de satt jag mest och surrade skit med mamma, sen stack dom och handlade då hoppade jag i duschen och efter de var jag till läkarn åter igen på behandling av min rygg och nacke, hoppas att det nån gång ska bli bra. Någolunda bra iaf. Kom hem strax efter halv 7 och såg att ett nytt avsnitt av andra avenyn hade kommit ut så la mig med dumburken på sängen och kikade de avsnittet, nu måste man vänta en hel vecka tills nästa avsnitt kommer ut, segt. Fast den är ju så bra, så man är väl så illa tvungen. Sen var klockan alldeles för mycket för Sandra så det blev sömn resten av kvällen/natten. Alltid lika skönt att sova..

Nåväl, idag stack jag hem till brolli och Cammi efter jobbet och lagade käk åter igen. Känns mycke roligare att laga mat när man är fler som ska äta så jag stack dit istället för hem till ensamheten. Blev iofs inget komplicerat, hampis med alldeles för småa bröd och stibba. Men gott vare, eller hur Cammi?
Sen fick man mat koma och Carro dök in och strax efter de kom Ogge också. Jag kirrade lite kaffe sen satt vi mest och glodde på datorn tills Nattis kom och hämtade mig strax efter 8 tiden. Så nu sitter man hemma och ska snart hoppa in i duschen sen äre sängen som gäller, är trött som alltid annars så jag behöver nog sova om jag ska orka med sista arbetsdagen för denna vecka.

I morgon blire kyckling med ris made by Sandra hemma hos brolli och Cammi...
Så nu ska jag vila upp mig med lite sömn så man orkar kocka i morgon också.


På återseende.
Ha de bra!
Kram.




                                        - I will remember you -

you´re still giving..

..light


Igår var det lördag, och det var en bra lördag. Började dagen med en lunch dejt med Nattis, efter de stack vi och kastade lite klot på bowlingen, sen skjutsade vi hem Nattis mamma efter de åkte vi hem till mig, la oss på soffan och lyssnade lite musik och pratade massa skit.. Sen blev det kaffe innan Nattis skulle dra iväg med Jens och fixa nå grejer. Halv 5 åkte jag och hämta Cammi från jobbet sen stack vi till Cammis och brorsan nya lägenhet, satt där och svamlade i säkert 2 h, kan ju säga att dom fått det riktigt fint nu när det blivit ny tapetserad nu är det bara alla grejer som ska på plats innan festen kan börja, eller hur Cammi?.. Vid 6 tiden stack jag ner till Jukkas och hämtade upp Degis sen bar det direkt av till Laukko, käkade skit god mat sen tog vi en låång och skön bastu. Efter de kom Ogge och Emil och hämtade oss från Laukko parkeringen så åkte vi vidare till Ogges stuga, satt där och lyssnade på en massa roligheter.. Hehe. Sen vid 11 tiden åkte vi mot stan igen, dumpade av Degis hos Sofie och sen for jag själv hem och sov. Var riktigt trött men låg och hostade fram till 3 nån gång innan jag orkade gå dit upp och ta hostmedicin, men efter de sov jag somnade jag om direkt och vaknade framåt 12 tiden.
Sen dess har jag inte gjort mycket mer än ätit frukost och legat på sofflocket. Ska snart hoppa in i duschen och förbereda mig inför familjemiddagen klockan 5. Ska bli riktigt trevligt fast jag är den enda som inte har en dejt med mig. Känner mig som svarta fåret. Hehe. Men jag får klara mig utan för den här gången iaf.

Känner mig inte det minsta peppad att jobba i morgon, det enda positiva denna vecka är att jag får jobba med Nattis och att jag är ledig både fredag och måndag. Skönt ska det bli att lämna den här stan i några dagar. Ska på bio i morgon med Degis det kan bli kul med tanke på att det var säket 1år sedan jag var på bio. Så några positiva saker ska vi nog kunna trolla fram den här kommande veckan.



Nåväg nu ska jag gå och dricka kaffe med min kära mamma. Sen blire duschen.
Ha de bra alla.
Kram!







                                  - Underbar eller bara unik? -

RSS 2.0