We belong..

..together


Måndag är snart över. Bara tisdag kvar, sen onsdag morgon bär det av. Nu känns det äntligen som att det är på riktigt. Jobbar sista dagen i morgon. Tjejerna på jobbet gav order om smörgåstårta sista dagen så idag har jag beställt från safari, ska hämta ut den i morgon klockan 9.
Är fruktansvärt trött idag. Har sovit 2h när jag kom hem från jobbet, mådde inge bra alls. Sen kom mamma hem och lagade mat så mådde genast lite bättre efter att jag fått lite mat i magen.

Känns inte som att jag har så jätte mycket att skriva idag, har inte hänt något speciellt som jag kan skriva om. Ska snart gå ut och tvätta pappas bil iaf, sen ska jag försöka komma i säng väldigt tidigt. Måste ju försöka vara åtminstone lite piggare på min sista dag än vad jag vanligtvis är. Känns så skumt att det är sista dagen i morgon, alltså SISTA. Helt sjukt, nyss var det hur många veckor som helst kvar och nu är det endast 1 dag kvar. Vart har all tid tagit vägen? Och K har bara 2 arbetsveckor kvar nu efter det här sen har han också semester.. Borde jag få ångest när jag inte vet vart all tid försvinner?!


Jag längtar verkligen till på onsdag. Längtar tills jag får träffa K´s barn igen. Känns som att det var hur länge som helst sen sist. Men det är "bara" en vecka sen. Men jag saknar dom det vill jag lova. Hoppas det blir fint väder, så vi kan vara ute och hitta på en massa skoj. Kanske att vi även kommer hinna med ett besök på leos lekland. Vi får väl se..


Nu ska jag dricka kaffe, sen tvätta bilen, efter de blir det duschen och sömn.
Hade bra!
Kram.




                     - I just want you close, where you can stay forever -


I am nowhere without..

..you


Snart är denna helg över. Söndagar är på nåt sätt alltid så sega.. Morgonen var iaf helt underbar, fick ju spendera den tillsammans med världens bästa K. När han åkte på jobbet stack jag och Anna på en långpromenad och efter de åkte jag på coop och köpte lite presenter, morsdags present åt mamma och en barbapappa filt åt mosters lillskrutt som inte kommit ut än. Sen hämtade jag upp syster, vi åkte till farmor och hälsade på. Köpte med en chokladask åt henne. Hon blir alltid lika glad när vi hälsar på.
Nu sitter jag hemma hos mor och far ensam, ska snart ringa och beställa pizza sen hoppa in i duschen. Måste försöka sova tidigt idag så jag orkar med mina sista 2 arbetsdagar.

Måste ju gratta världens bästa mamma på morsdag idag också! Jag älskar dig <3


Ne nu ska jag beställa pizza sen duscha. Saknar min älskling <3
Hade bra!
Kram.




                                          - Only you are what I need -

In a moment like..

..this


Lördag kväll, jag är övertrött och har precis kommit hem ifrån Sandra. Vi har tryckt i oss en massa godis och onyttigheter. Tittat två filmer, målat naglarna och skjutit en kork i taket. Ja vi hade det väldigt trevligt med andra ord. Hann prata en sväng med Linn i telefon också, fick skratta en hel del som vanligt, HOJJA! haha....
K är på jobbet ännu men om 3-4h borde han vara här. Skönt, längtar efter min underbara. Men i morse hann vi faktiskt mysa en hel del och dessutom avnjuta en supergod frukost tillsammans. Så idag är jag glad, klagar inte. Utan uppskattar istället den tid vi får tillsammans..

Har hunnit träffa Anna idag också.. Fikade en snabbfika på stan idag, sen blev det en väldigt LÅNG promenad, hur skönt som helst. Hoppas på ännu en promenad i morgon.


Jag saknar K´s underbara kids.. Dom ger en så mycket energi och glädje varje dag man får vara tillsammans med dom.. Känns som att jag hade behövt deras energi och glädje just nu. Men på onsdag får jag träffa dom igen, och ännu en gång en HEL vecka. Ser verkligen framemot nästa ledigvecka som K har. Dessutom ska vi ju på dop också. Har aldrig varit på dop så det ska verkligen bli kul och spännande. Måste dessutom hinna på stan en sväng i Skellefteå innan dopet och fixa klart allt som ska fixas..


Ne nu går jag och lägger mig i sängen och sover tills min karl kommer <3
Hade bra!
Kram.

                 
                             Det här är verkligen kärlek för mig, underbarlingar <3




                                                 - Together forever -

When the stars go..

..blue


Har precis kommit ut ur bastun, hade sällskap av min underbara vän Sandra. Det är himla nice med bastu, man känner sig så ren efteråt, enda nackdelen är att man blir så fruktansvärt trött.. Fast tänkte ändå sova snart så det gör inget. Har varit på stan med Anna idag, köpt kläder åt K´s barn som dom ska ha på deras lillkusin Mayas dop. Sen lyxade vi till det och åt ute. Mycket trevligt.
Har varit en bra jobbvecka, eller ja 3 dagar har jag ju iaf jobba, nu är det endast 2 jobbdagar kvar. Helt sjukt vad dagarna går fort. Men nu är det nära och nu LÄNGTAR jag verkligen <3

I morgon får jag äntligen morgonmysa med min älskling. Han börjar ju jobba 2 nu under hela hans arbetsvecka så nu under helgen får jag passa på innan han åker till jobbet och inte klockan 3 på natten när jag själv dessutom ska upp klockan 5. Det är ingen bra kombination. Men jag uppskattar all tid jag får tillsammans med K. Min underbara <3

Pratade med Linn i telefon idag (K´s syster), hon har dessutom skickat en massa bilder åt mig. Gamla dop bilder på Edwin och Melody, sen bilder på Robin och K också. Hur kul som helst att se. Sen var det lite andra bilder också, bland annat fick jag ett mycket roligt skrattanfall av en av dom. Skrattar i princip så fort jag tänker på den. Tack Linn du förgyllde min kväll. Haha.


Nu ska jag sova en stund innan min underbara kommer <3
Hade bra!
Kram.




                                               - Love is all around -


Forever..

..shamed


Endast 3 arbetsdagar kvar nu. Helt sjukt vad tiden går fort. Kiruna vädret är ingen höjdare, fast idag är det ganska varmt. Men snöar var och varannan dag fortfarande, skamligt. K jobbar eftermiddag, tycker verkligen inte om hans eftermiddagar.. Men nu är det bara 3 arbetsveckor kvar för han sen har vi 7 veckor semester tillsammans. Helt underbart.
Idag ska jag fortsätta titta OTH med min underbara vän Sandra. Vi började titta igår, den är så sjukt bra.. Var även förbi min höggravida syster igår, hade bakat så fick order om att jag var tvungen att kika förbi så dom fick provsmaka. Bejbisen var helt vild i magen som vanligt. Är helt underbart att får vara delaktig i hennes graviditet. Tror inte att hon kommer gå full tid och h*n får mer än gärna komma ut lite tidigare, Moster är så nyfiken på lillskruttis där inne. Längtar så otroligt mycket <3

Känns så himla rätt allt det här med flytten. Jag trivs som fisken i vattnet och ångrar inte mitt beslut en enda sekund. Nu hoppas jag bara att det där med jobb ska lösa sig.. Självklart är det jobbigt att vara utan sina nära och kära, det är det mest jobbiga med flytten. Men det är "bara" 45 mil härifrån så det finns alla möjligheter att kunna åka upp hit till Kiruna. Och förmodligen kommer det blir en hel del vistelser här uppe i sommar med tanke på att min älskade syster snart ska få barn. Det vill jag absolut inte missa. Sen har även mina nära och kära lovat att komma och hälsa på, så vi kommer hinna ses. Och i sommar kommer mamma och pappa vara i stugan nästintill hela sommaren och dit är det endast 4 mil. Hur bra som helst.


Nu ska jag hoppa i duschen innan maten.
Hade bra!
Kram.




                 
                                                      - I love my sister -


I love my..

..life






Min kärlek till går inte att förklara med ord längre.
Den växer starkare för varje dag som går.
Du är helt underbar!

Jag älskar dig Kenny <3






- No ending lovestory -

Lose..

..it


Vilken härlig lördag det har varit.. Haft fullt upp hela dagen.. Morgonen fick åt till att baka, städa och självklart hinna njuta av det fina vädret tillsammans med K och hans barn.. Vi hade kalas klockan 1 eftersom Melody har fyllt år i söndags och det var inte K´s barnvecka då. K´s föräldrar och hans syster med familj var även här och firade sötnosen.. Hon har fått en massa fina presenter och av mig, Robin och K fick hon ett litet trumsätt. Vilket verkar ha uppskattats väldigt mycket.. Hon och Robin har bråkat en hel del om Robins trummor så nu fick hon ett eget så nu kan dom spela tillsammans. hur bra som helst!

Nyss kom vi in från en inlinestur, skönt med motion och härligt väder var det fortfarande.. Robin cyklade och melody fick sitta i vagnen. Så nu vet vi att vi även kan åka inlines när vi har barnen för det gick hur bra som helst och Robin älskar att cykla så det passar perfekt..

I morgon hoppas vi på mer finväder, ska även in till byske för lite påfyllning av kylen.. Men just nu ska jag ta och öva lite mer på trummorna så jag en vacker dag ska bli lika grym som K, fast det är omöjligt men en bit på vägen ska jag ta mig. K han tänker då träna på Wii så han blir lika grym som jag, eller?!
Hur som helst så är livet helt underbart här och K´s barn är fantastiska. Sen har jag ju världens mest underbara karl som jag älskar väldigt mycket <3


Ne nu dags att öva..
Hade bra!
Kram.





- A place where I belong -

I blame..

..you


Torsdag kväll, känns som att det har varit fredag idag.. Skumt. Skönt är det att vara ledig iaf, men har hur mycket som helst att göra här i huset och ute på gården.. Har iaf hunnit med litegrann idag och så har jag för första gången i år hängt tvätt utomhus, det luktar såå gott när man gör de!
Gjorde lite ärenden i Skellefteå idag, handlade mat och allt som behövdes inför kalaset på lördag och så var vi på barnenshus och köpte present åt Melody. Hämtade Robin och Melody från Dagis halv 2, sen var vi runt och promenerade här i Fällfors.. Robin badade eller ja han sprang mest upp och ner och skvättade vatten på mig och K. Kul hade vi och K fick springa rätt mycket. Haha! Resten av dagen spenderade vi ute och middagen bestod av grillat, MUMS!

Nu har jag i princip flyttat hela mitt hem hit, när vi kom i onsdags tömde vi släpet och bilen så nu antar jag att jag bor mer här än i Kiruna!? Men jobbar fram till 1a Juni, sen efter de är jag Fällforsbo helt och hållet. Det är rätt spännande livet just nu. Men jag tvivlar inte på att jag kommer trivas här. Har haft så sjukt varmt idag, i morse när vi satt ute på bron och drack morgonkaffet var det "endast" 45grader i solen. Jag har lite svårt för värmen är inte riktigt van men jag antar att jag så småningom kommer vänja mig. Och självklart hoppas jag på samma väder i morgon.


Ne nu är det dags för film och mys med min underbara <3
Hade bra!
Kram.




- It´s you, only you -

Happy..

..birthday


Blev sovmorgon idag igen.. Känns skönt att få sova ut, var riktigt länge sen sist.  Håller på att baka wienerbröd just nu, degen är på jäsning. K är på jobbet fast han borde komma hem på 2h eller nåt sånt. Ska försöka ta mig till lägenheten en sväng sen när jag är klar med bakningen. I eftermiddag ska vi grilla och till efterrätt blir det friterade bananer med hemmagjord vaniljglass, MUMS! Bror och hans brutta skulle också komma och äta.

Nu är det bara 3 arbetsdagar tills vi flyttar ner alla grejerna, totalt 8 arbetsdagar kvar tills jag blir Fällforsbo helt och hållet. Kommer dock spendera mycket tid här uppe i Kiruna fram till K´s semester. Men spelar ingen roll så länge jag får vara ledig HELA sommaren. Och det bästa är att jag och K inte behöver vara ifrån varandra en enda dag om vi inte vill. Underbart.


                         Idag fyller K´s underbara sötnos Melody 2år. Grattis lillprinsessan! 

                        


Dags att fortsätta baka, nästa helg blir det kalas för hela slanten.
Hade bra!
Kram.




                                                           - I´m happy -


Because of..

..you


Vilken underbar lördag.. Vaknade vid 11, gick till tvättstugan och slängde på en maskin. Gick hem till mor och far igen, fixade ihop en tårtbottensmet, gjorde frukost. Satte mig ute på altanen i den underbara värmen och njöt av min frukost. Ska strax göra köttbullar tillsammans med min far. Vädret är helt underbart och har varit ute i solen mest hela dagen.. Det är sjukt varmt och jag blir alldeles glad i hela kroppen. Önskar bara att min älskling fick vara här med mig, men stackarn måste jobba.

har gjort klart en beställning på converse skorna jag letat så länge efter och äntligen hittat i min storlek och MIN färg, har dessutom beställt likadana åt Melody, hon kommer bli en riktig pingla i dom. Måste bara be K fixa klart beställningen när han kommer från jobbet, har inte riktigt lärt mig adressen än.. haha..



Ne nu ska jag njuta av det fina vädret en stund till innan det är dags att fixa köttbullarna..
hade bra!
Kram.




                                                  - Beautiful day -

All of the..

..time


Äntligen är det helg, så himla skönt. Har varit en konstig och jobbig arbetsvecka. Hatar när vi alltid måste vara kort med folk. Och av såna dåliga ursäkter dessutom. Jag har full förståelse om man är sjuk. Men allt annat är bara svammel. Tur att det är helg nu så man får tänka på annat.
Idag har jag varit med mamma än en gång och shoppat lite kläder.. Mest åt K´s barn, men lite åt K också. Hittade dock inget åt mig själv. Nyss har jag och K bastat och resten av kvällen blir det massa mys. K jobbar i morgon så ska upp klockan 4 så blir inte så sent idag.

I morgon blir det tvättstuga och sen ska jag och pappsen göra köttbullar. Kvällen blir det inte mycket mer än massa mys med K. Känns så skönt med en lugn helg. Har en del att göra men inget som bidrar till stress.. Jag längtar dock grymt mycket till på onsdag, då blir det "lång" ledigt ett tag. Men nu är det exakt 8 arbetsdagar i Kiruna stad, sen ledig väldigt väldigt länge.



Nu blir det mys med min älskling innan läggdags.
hade bra!
Kram. 




                                
                                                 - Everytime we touch -

Never let you..

..go


Torsdag morgon, jag har vaknat för ungefär en timma sen. Nyss ätit frukost och snart tänkte jag försöka vara lite hurtig och bege mig ut på en promenad. Men har en känsla av att det kommer bli ryggläge i soffan istället.
Igår var vi från Kuj på bistro och tog oss några öl, var hur trevligt som helst. Och det måste helt klart hinnas med en gång till innan sommaren är slut. K är fortfarande på jobbet, fast nu är det bara 3h kvar tills han kommer. Mys.

Ska kanske förbi min bror idag.. När han kommer hem från gränsen, men vi får se han skulle höra av sig. Annars är det inte mycket mer planerat. Hade behövt gå förbi lägenheten och packa ner resten av grejerna men känner mig så otroligt slö idag.



Ne dags att hoppa ur pyamasen.
hade bra!
Kram.





                                         - your love is too good to be true -

Living in a..

..dream


Måndagen på jobbet är avklarat, tacka fan för de. Är helt slut har varit en jobbig dag och den kombinerades med mycket trötthet. Inge bra alls. Men nu är det bara 3 arbetsdagar kvar för denna vecka. Totalt jobbar jag 2 veckor till sen bär det av. Då säger jag hejdå till Kiruna och Hej till Fällfors. Känns väldigt skumt men mest av allt helt underbart! Det är mycket jag har att se framemot nu en lång tid framöver.
Ska försöka samla lite krafter så jag kan fortsätta packa lite lådor och sånt sen, på onsdag nästa vecka flyttar vi alla grejerna så det börjar dra ihop sig.

Pratade med K i telefon nyss, saknar mitt hjärta. Robin ville också prata, han är så söt. Och han gjorde verkligen mitt dåliga humör bra igen. Kom hem rätt sent igår, strax innan 1. har varit i Fällfors hela helgen. Åkte ner i fredags efter jobbet. K hade tagit fram Robins cykel och skulle lära han att cykla utan stödhjul, det tog inte mer än 10 minuter så fixade han de. Han är så duktig. Och resten av helgen kan ni ju gissa vad Robin ville göra och gjorde. Han har i princip bott på cykeln. Och roligt har vi haft.
Har fått ett jätte fint armband av Robin också som han har gjort på dagis. Och till nästa gång jag kommer så skulle han göra ett halsband. Han är ett riktigt charmtroll.
K har fått sovmorgon hela helgen medans jag stigit upp med barnen, ätit frukost och varit ute i det fina morgonvädret. Njutit av solen och självklart haft en massa massa mys <3

Har även träffat K´s föräldrar och syster med familj. I lördags åkte vi in till stan för att köpa kläder och skor åt barnen. Vi lämnade gnällspikarna (karlarna) och barnen hemma. Så det blev shopping med hans syster och mamma, mycket trevligt. På kvällen tog vi cyklarna och kopplade på nya cykelvagnen och cyklade till hans föräldrar i Storbränna, där blev det grillning och efter de blev det cykeltur hem igen. Barnen fick lördagsgodis, Robin spelade lite trummor och sen var det läggdags. Vi avslutade kvällen med Film tillsammans med K´s föräldrar, Avatar. Den var grymt bra och jag höll mig vaken hela filmen. Hel nöjd!
Söndagen spenderades ute hela dagen lång och avslutades med middag hemma hos K´s föräldrar igen. Alltid lika trevligt. Efter barnen somnat blev det lite mys innan det var dags för mig att rulla hemåt.
Jag hatar verkligen de, att behöva åka ifrån K och hans barn är bland det jobbigaste som finns. Saknar dom redan så otroligt mycket..


Sådär, det var väl en "kort" sammanfattning av helgen. Den har varit helt underbar och jag längtar redan tillbaka till Fällfors igen. Ska bli så underbart mysigt att få bo där tillsammans med K och hans barn (varannan vecka iaf), och jag ser verkligen framemot allt som vi planerat att göra i huset. Jag tror nog aldrig jag njutit så mycket av livet, det är helt underbart och jag svävar på rosa moln mest hela tiden <3


Måste nog vila upp mig på soffan innan jag orkar ta tag i packningen.
Hade bra!
Kram.




                                                      - I love my life -

When i close my..

..eyes


Veckan har verkligen bara rusat iväg. Har inte alls hängt med, fredag i morgon. Redan!? Det har gått riktigt bra på jobbet hela veckan. Nu är det bara morgondagen kvar, slutar dessutom redan klockan 12. Ska skjutsa Sandra till flyget direkt efter jobbet sen bär det av till Fällfors för min del. Längtar verkligen!

K åkte hem på onsdag morgon, med sin far. Dom svängde förbi på Biltema i luleå och köpte cyklar.. Så nu har jag vi nya cyklar. Ska bli hur kul som helst att cykla nu till helgen och framförallt HELA sommaren. Robin ska lära sig att cykla utan stödhjul och Melody ska få en ny cykel av sin farmor. I morgon när jag åker ner ska jag svänga förbi biltema och köpa en cykelkärra. Perfekt för barnen om man ska åka lite längre sträckor. Så på lördag blir det cykeltur till K´s mamma och pappa. Är ca 1mil. Träningsvärk? Ja troligtvis. Haha!


Snart är min lägenhet tom.. Känns skumt. men är självklart hur lycklig som helst. Kommer bli en spännande sommar, och hur bra som helst. Det tvivlar jag inte en sekund på. Känns verkligen som att alla pusselbitar börjar falla på plats nu. Just nu är livet helt underbart och jag njuter av varenda dag jag får tillsammans med K. Och hans barn är helt underbara dom också. Nu längtar jag till 2a Juni, då är den RIKTIGA flyttdagen. Grejerna åker iofs ner nu redan 25, men jag jobbar fram till 1a Juni. Men efter de, då får jag äntligen spendera all tid jag har tillsammans med K, och varannan vecka med barnen också. Kan verkligen inte bli bättre <3


Har btw sålt min dator, så kommer bli lite dåligt med uppdatering nu ett tag framöver.

Nu ska jag åka till syster en sväng, sen tvätta K´s bil.
Hade bra!
Kram.




                                                    - Never let you go -


Sweet..

..dreams


Måndagen är avklarad. Har haft en riktigt rolig dag på jobbet med Sandra. Äntligen är hon tillbaka på jobbet, kul! Men nu när jag kom hem så kom tröttheten som en käftsmäll. Hade egentligen tänkt vara duktig och fara ut och springa. Men tror jag är lat idag. Går nog till mor och far och latar mig istället..

Har träsmak i röven nu också. Är inte speciellt skönt att sitta på en träpall för länge. Stackars min rumpa. Fast har ju inget annat att sitta på förutom ett golv. Mina köksmöbler är ju bortsålda.. Nu är det inte mycket kvar att packa. Så himla skönt. Sen det värsta sist, städningen. Men man jobbar ju med de så det ska nog gå fort. Haha!


Hatar fortfarande K´s eftermiddagar lika mycket. Önskar verkligen att jag fick tid med han under dagarna efter jobbet. Och normala tider på dygnet inte klockan 3 på natten. Men det är bara bita ihop nu är det inte länge kvar.


Kan någon skänka mig lite extra energi så jag orkar ta tag i den sista packningen här hemma?!

ehh. går till mor och far istället en stund.
Hade bra!
kram.




                                                  - Like i love you -

Living my..

..life


Söndag redan, varför går tiden så fort? Önskar att helgen vore lite längre. Och att jag fick lite mer tid med K.. Men snart blir det förändring på näst intill allting.. Ser verkligen framemot en ledig sommar.
Har inte orkat packa desto mer idag, men har hämtat inslagningspapper och sånt till alla ömtåliga saker, typ glas och sånt. Sen har J och hennes karl hämtat köksbordet och stolarna dom köpt av mig och tvn som hennes mamma köpte. Skönt att bli av med lite grejer.

Snart ska jag gå över till grannen för lite söndagsmys, skulle egentligen på bio med J och några vänner till henne. Men känner mig alldeles för trött för bio. Så blir tvkväll hos grannen. Slängde precis ihop lite chokladpudding. Så nu ska det mysas på rejält. Länge sen så ser verkligen framemot de <3


Saknar min älskling. Får iaf ha han vid min sida en stund inatt. På onsdag morgon åker han hem igen, och jag åker ner först på fredag efter jobbet. Då får vi äntligen lite tid tillsammans. Dessutom ska jag på en efterlängtad shoppingrunda med K´s syster. Ser verkligen framemot de.
Förresten ska vi köpa cyklar jag och K, så vi kan cykla med barnen i sommar. Hur kul som helst!



Ne nu dags att fixa klart inför söndagsmyset.
Hade bra!
Kram.





                                                        - We made it -

My heart is taking..

..over


Halva helgen har gått, önskar verkligen att helgerna inte gick så fort.. Dock är det väldigt tråkigt när K jobbar från 2 på dagen till 3 på natten, dessutom åker han hemifrån redan före halv 2. Vi fick iaf en mys morgon tillsammans. Sen kom hans far förbi här och drack kaffe. Det blev en lång kaffe, nästan 3h. Men det var mycket trevligt. Som alltid. Resten av dagen har jag rensat kläder och försökt tänka på vad jag kan packa ner och skicka med K och hans far nu redan på onsdag. A & J har varit här och kollat kläderna som jag ska slänga.. Dom fick med sig en hel del. J var här lite längre, vi surrade i mun på varandra i vanlig ordning. Men alltid lika trevligt. Och nu precis har jag varit på middag hos mor och far, Mumma!

Jag hade verkligen behövt energi av någon, min motivation att börja packa grejer finns inte. Min kropp är trött och jag är trött. Men jag måste verkligen börja packa. Ska snart åka med pappa och hämta flyttkartonger sen MÅSTE jag börja packa. Mamma kanske skulle komma och hjälpa mig att rensa lite skåp och lådor. Tur de, har jag någon att prata med samtidigt.. Och ikväll blir det kanske att umgås en sväng med J igen. Vi får se vad som hinns.


Jag saknar K, även om han bara varit borta sen halv 2 så är det tomt och trist utan han.. Känner mig så trygg i hans närvaro! Underbarling! Men inatt ses vi igen och ni kan ju gissa om jag längtar.. Kärleken är underbar <3



Nu är det nog dags att börja ta tag i allt. Önska mig lycka till!
Hade bra!
Kram.





                                                         - No stress -

RSS 2.0