Living the..

..dream
.
.
Jag vaknade första gången halv 8 i morse. Tvingade mig själv att somna om. Sov små snuttar fram till halv 10, tror ja!?.. Nu helt plötsligt är jag jätte trött och hade kunna sova mer. Men inte minsan när jag jag låg i sängen.
Har iaf fått i mig frukost och ska snart bege mig till syster och Millie.
.
Har som inte planerat vad jag ska hitta på resten av dagen.. Får se vad min karl vill hitta på när han slutat. Kanske hälsa på Anna och Robin?!..
.
.
.
Ne ska gå ner och borsta tänderna. Sen åka.
Hade bra!
Kram.
.
.
.                                                 - Say it again -

Happy..

..face
.
.
Sitter vid köksbordet och har precis ätit en macka och druckit ett glas juice. Det bästa utan av allt när jag sitter här är att man kan snegla ut på gården och se en MASSA snö.. Det är underbart.. Det påminner mig om julen, och julen är mer än underbar!
.
Ska strax bege mig till Eve och dricka kaffe.. Vid 1-tiden är det dags för innebandy match. Skojsigt!
Sen när älsklingen har slutat blire ÖB. Kolla läget en snabbis.
.
.
.
Ska springa ner och borsta tänderna sen rulla bilen till Eve..
Hade bra!
Kram.
.
.
                                                 - So beautiful -


Snow snow..

..snow
.
.
Har anlänt till Kiruna. Det är snö, massa massa snö. Det gör mig lycklig. Sitter hos syster nu, ska titta idol med syster, banne och älsklingen. Har nyss haft en massa Millie mys, HELT UNDERBART! Men nu sover hon som en liten prinsessa.
.
I morgon är det innebandy match, som jag har längtat. Men innan de bli det kaffe dejt hos Evelina och Line. Måste erkänna att jag längtat lite till de också.. Och på eftermiddagen blir det kanske pizza och lördags mys hos Anna och Robin. Så härligt nu när älsklingen jobbar FM. Och ännu mer underbart med massa snö och mörker. Vilket betyder tända ljus och MASSA mys.
.
.
Snart ska vi titta idol. Syster och hennes karl for och handlade. Min karl nördar mobil, skräll!
Mamma och Pappa har åkt till luleå men kommer hem igen på söndag.
.
.
Tvn kallar.
Hade bra!
Kram.
.
.
- Lovely -

Christmas..

..time
.
.
Har hittat första julklappen åt Robin och Melody.
Självklart fick jag lite hjälp av min mamma.
är dom inte underbart söta så säg!
.
.
dags att göra klart psykologi arbetet. Snart klar!
Hade bra!
Kram.
.
.
- Winter and snow -

Make my dream come..

..true
.
.
Sitter hos min svägerska och försöker få motivation till att plugga. Linn lagar mat medan Edwin och Maya leker här i vardagsrummet.. Efter maten ska vi åka till Max för att träffa Linda som är påväg med sitt flyttlass till Karlstad?! om jag inte minns helt fel.. Sen ska vi på ica maxi och efter de ÖB.. Julklapps shopping.
.
Ikväll måste jag göra klart mitt psykologi arbete, redovisning i morgon.. Sen efter de bär det av upp mot Kiruna.. Äntligen får jag träffa älskade Millie igen <3 och alla andra förstås!
.
.
Ne nu ska jag söka lite information om mitt arbete.
hade bra!
Kram.
.
.
- Family love -

Can´t go a minute..

..without
.
.
Jag borde känna mig utvilad, men det gör jag tyvär inte. Känner mig konstant trött. Hoppas det blir bättre i slutet av veckan när jag hunnit sova ut rejält.
.
Ska strax in till stan för att göra prov i MatteB, är toknervös. Kommer vara riktigt nöjd om jag får G. Inga höga krav här inte..
Sen måste jag passa på att handla lite när jag är i stan. Och när jag kommer hem igen måste jag göra klart psykologi arbetet. Vilket ändå känns rätt kul. Tur de!
.
.
Jag saknar mitt hjärta, kändes helt fel att vakna upp tomt på andra halvan av sängen.. Men på fredag ses vi igen älskling. Underbart <3
.
.
Dags att plugga inför provet. Önska mig lycka till!
Hade bra!
Kram.
.
.
- I died by you -

All by my..

..self
.
.
Kidsen har åkt till sin mor och älsklingen har åkt upp till Kiruna för att jobba. Kvar blev jag ensam, i huset med mörkret och inget att göra.. Iaf inte idag. I morgon är det prov och pluggning för hela slanten.. Nästa vecka har jag lov, skönt. Och nästa vecka är den bästa veckan på länge.. Som jag har längtat.
.
Har precis tittat Sveriges skönaste familjer. Nu är det inget roligt alls på tv. Inget jag brukar se iaf. Kanske skulle passa på att titta lite OTH eller bara lägga mig ner i soffan och stänga igen ögonen, vore också rätt skönt.
.
.
Det är rätt sjukt ändå hur nära det är till jul. Underbara julen. Jag verkligen älskar julen. Och det bästa av allt är att denna jul får jag fira med alla mina nära och kära.. Inte på själva julafton med alla men julafton OCH juldagen.. Underbart. Jag längtar verkligen, det kommer bli helt underbart, det känner jag på mig <3
.
.
Ne dags för att inta ryggläge, ögonen är trötta.
Hade bra!
Kram.
.
.
- So beautiful -

Your..

..winter

Dålig uppdatering från min sida.. Men det är fullt upp hela tiden. Och jag vill ju gärna inte sitta nöta dator den lilla tid jag och älsklingen har tillsammans..
Vi har nyss tittat en film, "dear john", den var helt ok. Nu ska vi väl snart spela yatzy igen, är något som vi tydligen blivit beroende av. Men kul är det, eftersom jag oftast vinner förstås!
.
I morgon är det måndag, inget speciellt planerat. Men finns mycket att göra varje dag ändå känns det som.
.
.
Jag saknar mina när och kära uppe i Kiruna, och jag saknar snön som finns där uppe. Vi har också snö, men det verkar bara vilja smälta bort hela tiden. Dumt!
.
.
Ne ska spöa min karl i Yatzy nu.
Hade bra!
Kram.
.
.
- I am curious -

I need to fix..

..this
.
.
Jag är sugen på godis. Jag är trött och jag borde sova, fast jag måste plugga. En stund till iaf.
I morgon åker vi hemåt igen. K har ledigvecka, jag är nöjd och glad som ett litet barn.
.
Det har snöat halva dagen idag, och fortfarande nu tror ja!? Jag är lycklig, snö gör mig lycklig. Önskar bara att jag hade tagit med mig lite mer kläder för jag fryser, mest hela tiden. Dåligt planerat av mig.
.
.
Har varit hos Ida, Love och Lennie hela eftermiddagen/kvällen. Love skänker mig så mega mycket energi och glädje, vilken guldgosse! Jag tycker om Ida och Lennie också, men vill helst inte prata bebis språk och gosa med dom. Eller typ ligga på golvet och låta som en ubåt. Ida och Lennie kan jag prata vuxenspråk med och bli bjuden på mat och kaffe av. Mycket bättre så.
.
.
Ne ska plugga en stund till innan det blir sängen.
Hade bra!
Kram.
.
.
- I love you! -

Feel the..

..same


Tiden går så sjukt fort.. Känns som att jag nyss kom upp till Kiruna men det är snart en vecka sen, iaf en halv. Snart åker vi hemåt igen. Hämtar upp underbara Robin och Melody. Åker hem en sväng sen vidare till Skellefteå för att göra prov. Känns som att det är mycket nu. Och mer blir det.. Jag och pappa har planerat lite framöver.. Hoppas på det bästa nu.

Ikväll ska jag vara barnvakt åt Millie, i 2-3h. Syster och hennes karl skulle ha en mysmiddag så det är klart jag vill vara med Milliemouse då. Resten av kvällen har jag ingen aning om vad jag ska göra. Det återstår att se.
Har iaf hunnit vara på bowlinghallen och tittat en match. Tjejerna spelade mot Kalix. blev 10-10, det var så nära vinst. Synd att det inte höll hela vägen.
Känner verkligen att jag saknar dom, jag saknar bowlingen och allt som kretsar runt omkring den.. Men i framtiden kanske det går att ändra på, kanske finns en möjlighet att börja igen. Får helt enkelt se..


Nu ska jag dricka kaffe och äta lite godis, snart kommer Millie <3
Hade bra!
Kram.



                                        - Wish it was more fair -


A pretty nice..

..day


Har varit med syster och Milliemouse hela dagen. Vi var och hälsade på hos Love och Ida. Han är så fantastiskt söt den där gossen. Och en riktig gladskit. Jag blir så glad av underbart mysiga barn.

Nyss kom jag hem från våran första innebandy träning. Den har varit efterlängtat och var grymt rolig. Korpen är grejer de. Fast måste nog jobba lite bättre på konditionen för den var verkligen värdelös för min del.. Men det ska jag nog kunna ändra på så småningom.


Vad ska jag göra resten av kvällen? Ska iaf upp tidigt i morgon. Åka till Gve, hälsa på mormor och troligtvis träffa 2 av mina kusiner och deras barn. Känns hur kul som helst.


måste nog duscha innan svetten gror fast på min kropp.
Hade bra!
Kram.



                                                - Give me some love -


Just fucking hate..

..this
.
.
Jag har ont i magen, jag har mycket som snurrar runt i min skalle just nu. Mest är jag nog upprörd över att det finns så fruktansvärt själviska människor på denna jord.
Önskar jag kunde lätta mitt hjärta, men då blir det bara ännu mer kaos.
FAN FAN FAN!!! Jag hatar verkligen det här.. Önskar jag kunde trolla eller nåt..
.
.
Tur att jag har fått träffa världens underbaraste tjej Millie idag. Hon är underbar och förgyller varenda minut jag får tillsammans med henne. Och självklart var det helt underbart att träffa alla andra nära och kära, fast min mamma verkar mer glad över att träffa Millie än mig..
.
Underbaraste Millie <3
.
.
Jag längtar efter min karl. Jag hade verkligen behövt hans närhet just nu. Underbarling. Bara några timmar kvar.
.
.
Ska titta lite OTH så kanske det känns lite bättre sen.
Hade bra!
Kram.
.
.
- Give me strength -

Dark in the..

..morning
.
.
Jag sitter i soffan och halvtittar på lite tv. Är fruktansvärt trött och har otroligt fin morgonfrilla, som ALLTID. Ska strax gå ner och hänga upp tvätten jag slängde i maskinen tidigare i morse sen ska jag nog gå ut till min karl som fixar och donar med släpet. I morgon börjar hans arbetsvecka, eftermiddag. Ogillar!
.
Barnen är på dagis, och i eftermiddag ska dom till sin mor. Kommer sakna dom små underbara!
.
Lite bilder bjuds idag
.
Mörkret gör mig så mycket tröttare. Jag vill ha snö & vår NU!!
.
.
Ska kila ner till tvätten nu.
Hade bra!
Kram.
.
.
- Always on my mind -

Stays the..

..same
.
.
Fullt upp mest hela tiden. Har lärt min karl ett och annat om skotrar, man är ju som sagt proffs. Kan jag ju iaf få tro.
Nu sover barnen, jag och min karl ska tokmysa i soffan innan det blir sängen.
.
.
Snart upp till Kiruna igen. Jag saknar min mamma mega mycket. Och alla andra nära och kära förstås. Men mest av allt min mamma. Har haft mamma längtan hela veckan känns det som. Varför det känts just så det vet jag inte..
.
.
Nu mysa massa massa massa.
Hade bra!
Kram.
.
.
- I love you -

Again and..

..again
.
.
Ställde klockan på 9, är jätte trött. Sover dåligt och drömmer mycket. Konstiga drömmar som vaknar och har panik av. Önskar jag kunde tyda dom.
Ska strax äta frukost sen bege mig till Evelina och Line. Dricka lite kaffe och surra skit, alltid lika trevligt.
.
.
Vid 2-3 tiden ska jag åka med Sandra och hennes lillebror till deras båthus. Vara där och mysa på hela helgen. Som jag har längtat. Sen på lördag är det tänkt att vi ska åka till silverfalllet, var evigheter sen jag var där så det ser jag verkligen framemot.
.
.
Skolböckerna följer med, prov på tisdag
Ha en bra helg!
Kram.
.
.
- Can´t live without you -

Again and..

..again
.
.
Ställde klockan på 9, är jätte trött. Sover dåligt och drömmer mycket. Konstiga drömmar som vaknar och har panik av. Önskar jag kunde tyda dom.
Ska strax äta frukost sen bege mig till Evelina och Line. Dricka lite kaffe och surra skit, alltid lika trevligt.
.
.
Vid 2-3 tiden ska jag åka med Sandra och hennes lillebror till deras båthus. Vara där och mysa på hela helgen. Som jag har längtat. Sen på lördag är det tänkt att vi ska åka till silverfalllet, var evigheter sen jag var där så det ser jag verkligen framemot.
.
.
Skolböckerna följer med, prov på tisdag
Ha en bra helg!
Kram.
.
.
- Can´t live without you -

RSS 2.0