angel..

..please share your love

Vilken jobb vecka det har varit, motivationen har varit på noll. Men efter alla om och men så lyckades man som tur var ta sig igenom hela veckan än en gång, fredan var dock den värsta dagen någonsin. Har nog aldrig varit så slö på jobbet någonsin och det var vi tydligen allihopa. haha. Skönt att man bara jobbar 4 dagar nästa vecka sen är man ledig fredag och måndag. Ska nämnligen åka till Eskilstuna och spela SM i 3-manna ska bli riktigt roligt, sen på söndag blir det att åka till syster i uppsala. Tänkte försöka komma dit tidigt på söndag morgon så man hinner gå på stan och slösa lite pengar för jag åker tillbaka redan kl.12 på måndag fanns inge senare flyg. Men det blir en ny resa till syster framåt sommaren.. Nog om de.

Igår var en bra kväll.. Jag och Nattis bastade och drack några öl, sen drog vi en sväng på bistro och tog en öl där också. Sen åkte jag hem redan vid 12 tiden. Tittade lite tv sen blev det sängen. Lugn och skön fredag med öl och mycket bra sällskap. Det är så livet ska vara. Idag händer inte så mycket mer intressant, ska hämta Degis från Jukkas klockan halv 7, då drar vi vidare till laukko och äter middag med mamma och pappa sen blir det bastu där, sen åker vi hemåt mot nattetid nån gång för Degen jobbar i morgon så vi kan tyvär inte stanna längre. Men hade varit så jävla kul att hinna köra lite skoter.. Men nu har man ju hela våren framför sig så det kommer absolut finnas tid för skoterkörning.

Förresten har jag köpt en ny jacka idag, känner mig för en gång skull hel nöjd. Blev en svart peakjacka med nå mönster på, riktigt fin. Så nu har jag en jacka som passar perfekt till mina rosa täckbyxor, nu måste jag bara hitta en mössa så är outfiten fulländad. Det blir nog bra så småningom.


Nu är det dags för Kaffedejt med Nattis så bäst att fixa så hon inte hinner bli så gnällig.
Uppdatering kommer inom en snar framtid.
Ha de bra!
Kram.




                                - Livet är full av överraskningar -

Bring me back..

..to life

Vilken tragisk söndag, den började med match kl.11, vi vann iaf men för mig gick det riktigt dåligt och om det går dåligt för Sandra är i princip hela dagen förstörd.. Vad hände när jag kom hem? jo, jag drog täcket över huvudet och sov fram till kl.17 då kom pappa och väckte mig och sa att jag var tvungen att äta också. Så gick upp och åt palt, gott var de sen direkt efter de dök jag ner under täcket igen. Gissa vart jag håller hus nu, jo under täcket fortfarande.. Tragiskt värre men skönt kan jag ju inte påstå att det inte är..

I fredags var det fullt upp, efter jobbet stack jag och nattis på bolaget sen direkt efter de hämtade vi Degis från jukkas, åkte vidare hem till mig plockade upp mamma och körde henne till laukko. Sen hem från laukko igen direkt till Ica och inhandlade grejerna till middan, sen hämtade vi Sofie, for hem till mig igen.. Jag fixade middag, det blev riktigt gott, efter de slog vi på bastun och drack några öl.. En helt perfekt kväll tillsammans med tjejerna.. Slutade med att vi allihopa övernattade i mitt rum och mysigt hade vi det. Det måste göras om inom en snar framtid, eller hur?!

Lördagen var dock inte lika händelserik, jag och Nattis var och käkade lunch med Jonas, sen körde vi han till flyget, så nu ska han vara borta hela 6 veckor, och hur fan ska jag klara mig? saknar han redan, han är mitt stora stöd här i livet och behöver verkligen han nu.. nåväl. Efter de for vi till Nattis mammas jobb på macken och satt där i säkert 3-4h snackade om alla problem här i livet och åt en massa godis, glass och korv. Kändes riktigt bra att prata med "mamma" hon är så förstående om allt. När vi suttit där och tryckt så åkte vi hem till mig och låg på soffan och slöade i några timmar, sen var vi ut och åkte bil en sväng och tände ljus åt simon. Sen for jag, Nattis och Jens hem till mig och sov.. Skönt att man inte behövt sova ensam hela helgen, alltid bra med sov sällskap när man är ensam hemma.

Nåväl nu vet ni hur min helg har varit. Snart ska vi ha tårtkalas här hemma, mamma fyller år i morgon så vi ska ta och fira henne idag istället när alla syskonen har tid. Det ska bli mys. Nästa år fyller mamma 50, då jävlar måste det fira ordentligt.
Efter tårtkalaset ska jag bege mig neråt och reda ut ett och annat, får se hur det kommer gå. Skönt ska det bli att få prata ut om saker och ting, hoppas allt får sin lösning... Livet går som sagt vidare.


Nu ska jag hoppa upp ur sängen och vara social med familjen..
Uppdatering kommer snart.
Ha de bra alla.
Kram!



                          - Det finns både med och motgångar här i livet -

The dummies have to..

..move move

Är nog världens bästa glädjelåt. Jävla vad vi har öst den idag jag och Nattis på jobbet. Har varit en riktig mongo dag på jobbet idag, men det var ett bra sätt att glömma bort smärtan. Skönt. Lyckades hur som helst ta mig igenom hela arbetsdagen vilket jag är väldigt förvånad över. Fy fan vad ont jag har haft, helt sjukt vilken smärta. Men jag hoppas att det snart ska försvinna och gå över. Säger bara aldrig aldrig mer.

Var ett tag sen jag uppdaterade här.. Vad har hänt sen sist? Inte så mycket skulle jag tro, jag, Nattis och Degis har varit i Laukko hela helgen och öst som bara den.. En riktigt lyckad helg med massa svammel och roligheter. Körde lite skoter i endast -30 grader så efter de blev det en rejäl bastu i en riktigt rolig dimma. Haha. Lagade god mat  gjorde vi också och tryckt i oss mängder godis. Helt klart den bästa helgen på väldigt länge. Vi firade vänskapens dag istället för kärlekens dag, 3 singel tjejer i en liten stuga i skogen. Klockrent. Sen fick vi besök under lördagen också av Jonas, han låtsades leka "proffs" fotograf så vi lät han tro att han var bra, ne jag skoja bara han var riktigt duktig. Han tog riktigt fina bilder faktiskt så vi var snäll mot han och bjöd han på middag innan han for hem igen.

På torsdag är det iaf plan på kälke i santisbacken, bara det inte blir allt för kallt. Men det måste bli av med tanke på att Min browniebear (jonas) åker på fredag och kommer vara borta alldeles för länge. Så nu gäller det att hitta på en massa kul dom sista dagarna han är här. Idag hann vi inte så mycker mer än umgås en snabbsväng hemma hos nattis efter min match, så torsdag siktar vi in oss på istället. Det blir nog bra hoppas jag. I morgon efter jobbet ska jag och Nattis bowla med Jonas, Jens och Daniel, sen blir det hockey för hela slanten, kul kul.

Helgens planer uppdateras i morgon. Om jag hinner.
Jonas du är iaf världens bästa, fast du kommer lämna mig snart. hehe.


Nu är det dags för sömn, jobb i morgon.
Ha de bra allihopa!
Kram!



                          Ni ser ju själva vem som äger :)



                         

                                 - Kommer det alltid kännas såhär? -

Forgive..

..me

Förstår inte riktigt vad det är för fel på mig, är verkligen trött konstant, skit jobbigt. Hur mycket jag än sover så blir jag inte piggare, och äter regelbundet gör jag också och vitaminer för fulla muggar.. Hmm, skumt de där. Måste nog ta mig till hälsokost nästa vecka å köpa nå dunder medel så man orkar ta sig igenom nästa jobbar vecka också annars kommer det aldrig gå. Men jag får hoppas på det bästa till nästa vecka..

Nu är det iaf spikat att det blir laukko med tjejorna i helgen, ser verkligen fram emot en lugn och skön helg tillsammans med tjejorna. Bara laga en massa god mat, basta och mysa på. Dessutom är det alla <3-dag på lördag och man har ju inte nån att "fira" den med precis. Så det känns lika bra att fly stan. Sen har det kanske blivit lite för mycket alkohol på sista tiden så det är ju ett bra tillfälle att hålla sig nykter.

I morgon blir det iaf att åka och handla mat till helgen med degis och nattis. sen är det träning och efter det blir det väl att ösa sängen som vanligt som jag gjort dom senaste 2 dagarna den här veckan. Rolig som man är.
Om 9 dagar kommer iaf syster, jag längtar. Saknar ju dig syster yster.


Ne nu äre dags att stänga igen behöver lite nattlig sömn.
Ha de bra alla.
Kram


                  - Jag varken hoppas eller tror, ödet bestämmer mitt svar -

Wish you...

..where here

En riktigt gammal låt de där, men rätt så skön faktiskt.
Sitter och har världens matkoma, har precis lagat mat åt familjen. Tisdag är tydligen min ´lagamat´ dag. Men det är helt ok. Gjorde Kycklingfilégryta med tagliatelle. Hoppas mor och far tycker om de, dom har inte lyckats ta sig hem från jobbet än så jag och nattis har redan hunnit äta. Så nu sitter jag och försöker smälta maten med en kopp kaffe.

Jonas och Nattis sitter här och pratar en massa om hur sjukt allt som händer i den här stan är, och man kan ju inte mer än att hålla med, vart är kiruna påväg?

Nog om de, har match idag, får se om jag kommer orka spela har haft så jävla ont i magen idag. Vaknade klockan 1 inatt av att jag hade världens magkramper låg i fosterställning säkert 1h innan jag kunde somna om igen. Sen var det lugnt igen när jag steg upp på morgonen men vid lunchtid så kom det tillbaka igen. Men nu har jag kommit på varför, Sandra var ju så dum igår och drack 2 glas mjölk vilket jag inte borde ha gjort med tanke på att jag inte tål mjöl. Så jag får helt enkelt skylla mig själv. Men i morgon ska det nog vara borta helt. Hoppas det iaf.

Får se vad det blir för planer till helgen, vi brudar funderar på att åka till laukko bara det inte är så kallt och om mamma och pappa ska dit annars orkar vi nog inte åka, då blir det kanske vittangi istället. Vi får helt enkelt se vad vädret säger men bort från stan ska jag iaf. Händer ändå aldrig något roligt i Kiruna. Men snart kommer syster hem igen då kommer vi säkert hitta på något skoj. Saknar henne riktigt mycket btw.


nåväl nu ska jag hämta min bil sen hoppa in i duschen.
Ha de bra alla.
Kram!



                    - Det finns många underbara människor i mitt liv -

Live..

..forever

Sådär då var KM slut för i år (klubbmästerskap), gick inte alls lika bra som väntat.. Jag och Anton kom iaf 2a i mixen, själv kom jag 4a i individuella. åkte ut i semi, grymt jävla besviken med tanke på att jag slog bäst kvalet och det var riktigt bra spel då. Sen när det väl gäller ställer man en massa jävla hål. fan också.. Men nu är det över och snart ska vi åka till Eskilstuna och spela SM i 3-manna, ska bli en rolig upplevelse!


Vilken skit start det blev på den här morgonen, fick en jobbigt samtal, jobbigaste på länge.. Många tårar, men kändes ändå bra att hon ringde. Det känns riktigt jobbigt men nu ska det få en vändning det måste de. Kommer alltid finnas här för dig det vet du och vi ska klara det här tillsammans. Du och Jag! Det är en tuff tid framöver men efter regn kommer solsken tro mig. Älskar dig, men det vet du redan!

Sitter och väntar att det ska bli eftermiddag då kommer du hem och då ska vi bara ta de lugnt prata om allt och mysa på som bara den! Känns iaf bra att du kommer snart så jag får träffa dig, vill inte att du ska vara där borta nu!


Saknar min syster, tycker du kan komma hem nu!

Nu ska jag vila ett tag sen duscha.
Ha de bra alla!
Kram.



                                            - Ödet ligger i dina händer -

RSS 2.0