need to jump in the cold..

..water


Det är måndag, jag är hemma, ENSAM. Mindre roligt. Saknar mitt hjärta som är uppe i Kiruna och jobbar.. Snart en vecka sen vi sågs. Känns hur skumt som helst, tycker inte om att vara utan K. Men nu är det inte länge kvar tills vi ses igen, tur de.
I morgon börjar våran barnvecka. Ska med Robin och Melody till Storbränna på 50års kalas. K´s pappa fyller år. Hans syster med familj är även där, synd bara att K inte är här.. Ska även till stugan med kidsen för att äta middag. Sen får vi se om det blir bilfärd upp till Kiruna på kvällen eller om jag väntar till onsdag morgon.. Det får morgondagen avgöra.

Har iaf varit riktigt skönt att vara i stugan en hel vecka, haft super fint väder och ätit en massa massa gott. Har badat, solat och bara njutit av sommaren. I kiruna verkar det aldrig bli sommar känns som att jag flyttade vid rätt tidpunkt.


Var förbi Marie en sväng ikväll nu när jag kom hem, har verkligen saknat Robin och Melody så kände att jag var tvungen att få träffa dom nu när jag ändå hade chansen, fast i morgon kommer dom ju hit. Känns hur kul som helst. Kanske det blir att fara och bada en sväng på morgonen innan vi ska på kalas. Det återstår att se, hoppas iaf på en STOR sol så man kan ta sig en svalkande dopp.



Dags att ta tag i packningen och duscha.
Hade bra!
Kram.



- I miss you -

Only..

..you


Har anlänt till Kiruna idag, risken finns att jag återvänder söderut redan i morgon.. Hade varit väldigt skönt med tanke på det totalt värdelösa vädret här. Jag vill helst tillbaka till sommaren. Men det hade varit kul att stanna här och träffa sina nära och kära. Men det hinner jag göra nästa vecka.
K jobbar eftermiddag nu så jag hinner i princip inte träffa han mer än på morgonen innan han börjar jobba, så det känns inte lika tungt att åka ifrån han några dagar. Men jag får se hur jag gör, syster och banne åker iaf i morgon.

Jag längtar verkligen tills K får semester. Kommer bli helt underbart <3


Nu vill mamma att jag ska skära grönsaker, bäst att lyda order.
Hade bra!
Kram.



                                          - You are the one for me -


I know what I..

..want


Konstigt väder ute idag. Sol ibland, moln ibland. Inge regn. Varmt men ändå inte. Skumt. Nästa vecka lovar dom iaf jätte fint väder, hur bra som helst. Idag åker vi upp till Kiruna igen. K´s sista arbetsvecka innan semestern, så skönt. Synd för han att han "måste" spendera sin första semester vecka i soliga och sommarvarma Kiruna. haha.

På fredag är det midsommar tror jag?! Midsommar ska iaf firas i Jukkas, det känns iaf som att det räcker med alkohol en dag i helg. Ska ju faktiskt inta alkohol helgen efter också när det är festival. Så det räcker gott och väl med en dag vardera helg. Nu på söndag åker jag ner till stugan i Renholmen, ska bli kul att spendera några dagar tillsammans med familjen.

Idag ska K´s barn till sin mor. Kommer sakna dom. Även om Robin är i en extrem trots ålder just nu så vet jag att det kommer kännas tomt utan dom. Men om 1 vecka ska dom vara med oss igen. Då ska dom få åka upp till Kiruna, gå på festivalen men självklart bara under dagen..


Nu ska jag banka liv i min älskling som bara sover hela tiden.
Hade bra!
Kram.




- In my heart -

We belong..

..together


Söndag idag, tror jag iaf. Dagarna går så sjukt fort. Det har regnat rätt mycket. Men idag har det varit uppehåll och lite sol ibland också. Varmt som tusan så vi har passat på att vara ute några timmar. Spelat fotboll och svettats. Hur kul som helst att sparka boll, plast boll. Haha..
Har hunnit fixa en massa i hemmet också. Jag gillar ordning och reda, vill veta vart allt finns och vill helst undvika kaos. Så det är bara att gilla läget K. Fast han hjälper mig enormt mycket och det uppskattas till 100%. Tack älskling.
Snart är mina flyttlådor tomma också, så skönt.

K har åkt iväg för att skjutsa en kille till tåget i Jörn. Robin och Melody sitter och spelar trummor och har nyss haft sin farmor och farfar på besök. Alltid lika trevligt. Jag tycker verkligen om K´s familj. Dom har verkligen fått mig att känna mig som en i familjen. Känns hur bra som helst.

I morgon ska vi in till stan för då är det dags för min födelsedagspresent som K har ordnat åt mig. Han har ju råkat försäga sig till en viss del, men jag är fortfarande hur nyfiken som helst, ska bli riktigt spännande. Sen ska vi försöka hinna fara och köpa en strykbräda, det är något som jag verkligen behöver just nu. Och när jag får nästa lön ska jag köpa mig en symaskin. Perfekto!


Dags att fortsätta städa.
Hade bra!
Kram.




- You are my everything -

What a..

..fuck


Det är onsdag idag, tror jag iaf?! Jag har verkligen börjat tappa bort dagarna nu när jag inte jobbar längre. Trodde inte det var möjligt. Men nu har jag lyckats med det själv också. Dumt. Kom hem igårkväll vid 8 tiden. Hann med att spela lite trummor, sen låg vi mest på soffan och åt STORA ostkrokar. Flög nästan upp i taket när vi insåg att klockan var 2. Hopp i säng upp tidigt. Melody skulle ju till tandis.

Så alltså idag, vi hämtade kidsen åkte till tandis i Byske. Vidare till Skellefteå. Hämtade våra utemöbler, köpte dynor till, blev lite mer. En hammock (eller hur fan det stavas?), en spegel, sen fick Robin och Melody varsin plaststol. Grön och Rosa, självklart! Köpte present åt systers bejbis, ja som fortfarande ligger i magen. Men den är på G det vet jag! Besöket i Skellefteå avslutades med handling på Ica Maxi, helt klart mitt favorit handlingsplace.

Resten av dagen har vi myst på här hemma, spelat trummor hur länge som helst. Robin har blivit så himla duktig, han kommer bli bättre än sin far en vacker dag, Förlåt älskling men sanningen är lite hård ibland. Melody och jag har lekt "krig" tills hon blev jätte trött och låg på golvet och tittade i taket.
Nu håller K på att springa omkring här och kopplar in och kopplar ut en massa jävla högtalar, man kan undra VAD FAN HAN HÅLLER PÅ MED?!?!?!?!? Nåväl jag säger ingenting nu utan spöar skiten ur han sen. Eller så överöser jag han med kärlek istället. Har inte riktigt bestämt mig.


BTW så har jag ÄNTLIGEN fått tag på mina rosa converse skor. Dom kommer finnas uppe i Kiruna när vi åker upp nästa vecka. Kan inte säga annat än att jag är LYCKLIG <3 se själv, dom är helt underbart fina! Och självklart ska jag införskaffa lika snygga skor åt sötnosen Melody.



Dags att brotta ner K i underläge.
Hade bra!
Kram.



- We made it -

It never felt so..

..real


Måndag "morgon", jag är fruktansvärt trött, har haft migrän i natt var tvungen att sitta upp i 1-2h för att inte må dåligt. Alla nära och kära är på jobbet. Jag måste ta tag i lägenheten, tömma det som går att tömma. Det kommer en kille och tittar på den idag, jag hoppas verkligen att han tar den. Skulle vara underbart att bli av med den och slippa betala dom där jävla hyrorna.

Ska tydligen laga middag idag. Vet precis vad jag ska göra. Hoppas bara jag kommer ihåg allt för receptet ligger nerpackat i en låda hemma i Fällfors. Men det kan ju inte bli mer än åt helvete.. Finns ju empes om det skulle skita sig totalt.


Jag hoppas verkligen på fin väder nu när vi kommer hem. Endast en halv arbetsdag kvar för K i morgon. Sen ska vi vänta på mor som slutar halv 2, henne ska vi dumpa av i Gve. Sen rullar vi hemåt och jag har beställt sol så jag hoppas att väderguden har lyssnat på mig.



Dags att hoppa i kläderna och bege sig till lägenheten.
Hade bra!
Kram.




                         - Just another day in the world we live in -

Forever in my..

..life


Jag är trött, konstant trött känns det som. Det är iaf lördag idag. Jag tappar nästan bort dagarna litegranna när jag inte jobbar. Har nyss kommit hem från Ida, Lennie och Love. Love och jag har blivit bästa kompisar. Han har lovat att jag ska bli hans förebild när han blir lite större. Mamma Ida håller nog inte riktigt med. På måndag kanske jag får sniffa lite bejbis igen, Mys.

K borde komma från jobbet snart, mamma och pappa borde komma från stugan snart. Idag ska det grillas med HELA familjen. Grymt. Sen ikväll tror jag det var tänkt att jag och Sandra ska dricka ut och slå klackarna i taket? Kan det verkligen stämma?! Jag har inte varit ut sen snöfestivalen, januari måste det ha varit?! Känns hur skumt som helst, men det blir säkert skoj. Får hoppas på de iaf.


Nu är det inte många dagar kvar tills jag får åka hem igen, måste ta tag i det sista i lägenheten också. Några lådor kvar som ska med denna gång. Får hoppas att det mesta får plats iaf. Annars får vi ta det efter festivalen nån gång. Är inte desto viktiga grejer kvar så ingen stress inte.


Ryggläge en stund innan maten kanske?!
Hade bra!
Kram.




                                                    - In the stars -

A secret..

..place


1 vecka sen sist. Har inte hänt desto mer. Pappa har fyllt år, jag har fyllt år, Anna och Linn har fyllt år. Vilket har resulterat i att det har blivit mycket tårtätande. Klagar jag? Svar nej! Även om jag inte är något stort fan av att äta tårta så har jag ätit tårta för hela året nu känns det som.
Har fått jätte fina presenter dessutom, men måste nästan erkänna att jag fortfarande är mest nyfiken på vad K har hittat på för något. Spännande värre!!

Ikväll ska jag jobba, servering på statshuset. Tror det var något om att fira dom som jobbat i 25år för kommunen. Ska bli rätt kul ändå, var länge sen jag jobbade på någon liknande tillställning. Måste vara närmare ett år sen sist. Synd bara att det är så himla dåligt betalt, men pengar är ju alltid pengar. Positivt tänkande.


Snart borde K komma från jobbet. Måste hinna mysa med han ett tag innan jag måste dra och jobba. Jag längtar verkligen hem nu. Kiruna bjuder varken på bra väder eller roliga saker att göra. Så nu vill jag verkligen åka söderut igen. Fortsätta med allt pyssel och fix där hemma. Men nu är det bara 4 dagar kvar. Hoppas tiden går fort.



Dags att fixa sig i ordning inför kvällens jobb sen ryggläge i soffan en stund.
Hade bra!
Kram.




                              - Take me back to the place I belong -


Yours to..

..hold


Äntligen frisk.. Har haft jordens magsjuka, från onsdag kväll till igår morse. Och nu har jag äntligen blivit frisk efter ett helvetes dygn. Dock har min stackars älskling åkt på de nu. Men måste ändå säga att det är bättre att han får det än att Robin och Melody blir sjuka.. Dock tycker jag extremt synd om honom. Hoppas iaf att han ska bli frisk till dopet, det får vi bara inte missa. Men ska ta väl hand om han så han hinner bli frisk <3

Min semester börjar inge bra, men nu är jag trots allt ledig HELA sommaren. Hur skönt och underbart som helst. Och K har bara en förmiddags veckan och en eftermiddags vecka sen har han också semester. 7 veckor tillsammans, helt underbart.

Och så måste jag ju rätta till det jag missade i förra inlägget, SJÄLVKLART längtar jag tills jag får träffa er också Linn med familj. I morgon ses vi ju igen!

Ne nu ska jag mysa lite med min sjukling.
Hade bra!
Kram.




- My life would suck without you -

RSS 2.0