They say i need to..

..down



Jag är värdelös på att uppdatera nu för tiden, men som sagt har jag fullt upp just nu med lägenheten. Men det är inte mycket kvar att göra nu.. Ska bli grymt kul när allt är klart så man får flytta in ordentligt. Troligtvis blir det till helgen. Spännande, första gången man ska bo helt ensam. Men det kommer nog gå bra.


Har haft en riktigt grym helg tillsammans med sandraD, skulle fixa och dona i lägenheten men då hade jag tydligen inte fått någon ström så det blev några kalla öl på fredag sen tidigt i säng. Skönt. På lördag däremot blev det en hel del mer öl. Vi satt på stolsdynor på mitt köksgolv med 20 tända värmeljus och drack öl och prata skit, sofie var också med. Sen blev det krogen och efterfest, en riktigt lyckad efterfest eller hur sandra? hihi..


Nu ska jag åka och hämta mina tapeter till sovrummet som kommit, sen äre träning och VIP-kväll.
Ska försöka komma i säng tidigt idag också, har riktigt trötta ögon idag.
nåväl uppdatering kommer så småningom när tid finns.

Hade bra!
Kram.







                                - I´m a bitch and I really like it -

When love takes..

..over


Long time ago, vet inte riktigt när jag skrev sist.. Var nog helgen då syster och bror fyllde år alltså i juli.. En helg att minnas.. Saknar kollektivet blåtrappan. Men snart får jag träffa Evelina och Jerker igen. SandraD och jag åker ner till Skellefteå i mitten av oktober och hälsar på hos mina kära. Det kommer bli alldeles underbart. Nu är det bara Lisa kvar att träffa, så undra när man ska ta sig ner till Uppsala? Det ska nog kunna lösas de också.


Så vad händer i mitt liv... Ja fullt upp har jag iaf vill jag lova. Har börjat träna igen, Hockey med damerna. Grymt kul men känns som att man är nybörjare igen när man inte hållt i en puck och klubba på 5-6 år. Men det gick ändå relativt bra på första ispasset. Bowlingen har jag lagt på hyllan ett tag på grund av mitt nack och ryggproblem.. Hoppas att jag ska kunna komma igång igen efter jul.
Väntar på svar från 5st lägenheter jag står i kö på. Så nu hoppas jag att turen vänder så jag får mig ett eget hem. Det är efterlängtat vill jag lova.



Dagens planer är frukost, sedan hockey kl.14.00 efter de bio med SandraD och sofieP "flickan som lekte med elden", hoppas den är riktigt bra. Sen blir det sängen direkt efter så man orkar upp till jobbet i morgon. Blir ännu en arbetsvecka med sandraD känns riktigt bra. Sen på fredag blir det afterwork med KUJ-gänget. Kommer nog vara humor på riktigt låg nivå, men det är så det ska vara.




Nåväl nu är lunchen serverad, vilket lyx.
Ha de bra, uppdatering kommer!
Kram.





                                           - I never gonna give up this -

RSS 2.0