I fell in..

..love


Äntligen är det helg.. Det snöar ute men det skiter jag i för nu tänker jag njuta av att det är helg. En efterlängtad helg. Händer inget speciellt i helg mer än att jag ska börja packa lite. Men det är så fruktansvärt skönt med ledighet och framförallt så hinner jag träffa K lite mer. Var nyss och tittade på Majbrasan med J, jag är hel missnöjd. Det brann dåligt och sen rasade hela skiten.
Resten av kvällen blir lugn, ska snart ta en liten tripp till mor och far. Prata skit och kanske dricka en kopp kaffe. Blir tidigt i säng idag också så man inte sover bort hela dagen i morgon. Ska dessutom äta lunch med K och hans far, kommer säkert bli lika trevligt som alltid!


Jag jobbar i princip bara 1 månad till nu, sen semester och sen ledighet. Sen får vi se vad jag hittar på till hösten. Men jag tar det som det kommer. Nu ska jag bara njuta av att jag får vara ledig HELA sommaren och umgås med min underbara mestadels av tiden. Jag tar igen alla somrar jag inte fått ha semester så nu kör jag på stort. Och jag tycker verkligen att jag förtjänar de.. Hoppas det blir är bra sommar vädermässigt också. Jag håller tummarna!


Livet är faktiskt helt underbart just nu, jag svävar omkring på rosa moln och är nyfiken på vad varje dag har att erbjuda.. Jag är lycklig och är så himla glad att jag träffat K. Han har förändrat både mig och mitt liv till något helt underbart. Utan han hade jag inte varit den jag är idag och jag hade framförallt inte varit såhär lycklig. Jag är glad att jag träffat just dig Älskling och jag hoppas och tror att vi kommer få en underbar framtid tillsammans <3



Nu ut i skit vädret tur att det är nära.
Hade bra!
Kram.





                                               - curious about the future -

On my..

..way


Sådär då var det bara 1 arbetsdag kvar denna vecka.. Så skönt och så himla efterlängtat med helg.. Jag och J jobbade på riktigt bra på jobbet idag, en mycket bra arbetsinsats. Blir lite lugnare i morgon med andra ord. Skönt!
Var på safari idag med J efter jobbet, var länge sen jag var där, säkert 1år. Vi klämde varsin macka, det var grymt gott! Dock ångrade vi nog båda två att vi hoppade över mjukglassen. Vi får ta den i morgon istället. Snart ska jag hoppa i duschen och efter de blir det nog soffan. Ska försöka sova tidigt idag igen så jag hinner mysa lite med K när han kommer inatt..

Allt känns så mycket verkligare nu. Tänk att jag snart flyttar. Lämnar Kiruna. Kanske för gott? vem vet.. Ingen vet, absolut ingen vet. Det är så spännande med framtiden just nu. Pirr i magen hela tiden, förväntansfull. Kommer bli en helt ny omställning. Jag är nervös men samtidigt så himla glad! Det känns så rätt just nu, jag hoppas det alltid kommer kännas såhär.. Nu är det inte länge kvar, och jag längtar snart ihjäl mig. Underbart att få så mycket mer tid tillsammans med K, det uppskattas verkligen! Nu hoppas jag bara att dagarna ska gå lite fortare så jag når den dagen då jag får fortsätta mitt liv i Fällfors tillsammans med K och barnen <3



Nu blir det duschen sen soffan. Tack för alla fina och peppande kommentarer, det värmer <3
Hade bra!
Kram.






                                                    - Living my life -

All out of..

..love


Sådär då var värsta dagen på denna vecka avklarad.. Vet inte varför jag hatar just onsdagar på jobbet men dom är fanimig alltid värst. Var på hemtex med J efter jobbet sen åt vi romantisk middag för två på annis, det var grymt gott. Är fortfarande proppmätt! Har nyss tittat senaste avsnittet av andra avenyn och snart ska jag hoppa in i duschen och efter de blir det bädden. Ska försöka sova så mycket som möjlligt innan K kommer, vilket brukar vara ungefär 3 på natten. Men är glad för den lilla tid jag får med han under eftermiddagsveckorna.


Det är väl lika bra att jag berättar om det alla undrar över..
Jag ska nämnligen flytta, till ett ställe med namn Fällfors. Där bor K tillsammans med sina barn (varannan vecka) i ett rött hus med vita knutar. Kärlek på distans är ingenting jag klarar av och därför har jag bestämt mig nu för att ta ett stort steg i livet och lämna Kiruna, staden jag växt upp i och vart jag bott i snart 23 år. Men nu är det dags att ta det stora klivet och onsdagen den 19maj packar jag mina lådor och beger mig till Fällfors tillsammans med K. Jag är väldigt nyfiken på vad framtiden har att utvisa och just nu tvivlar jag inte en sekund på att det kommer bli bra.. Som sagt man måste våga för att vinna <3



Nu vet ni de. Ska hoppa in i duschen nu sen krypa ner under täcket och vänta att min älskling ska komma från jobbet. Hinner sova några timmar innan dess iaf.
Hade bra!
Kram.





                                            - Nothing compares to you -


Meet me..

..halfway


Varför måste det alltid vara kaos på jobbet? Varför kan vi aldrig få en ersättare när någon är borta? Jag är så spyless just nu på att jobba så det finns inte.. Men nu är det inte länge kvar, tur de! Har precis kommit hem från mor och far, varit där och ätit middag och självklart surrat massa skit.
Har varit och tittat på barnvagnar idag med J, det var kul. Sen var vi och åt mjukglass, var min premiär för i år men inte J´s.. Hon har fuskat den jäveln. Haha. Men även om det var super kallt ute så var det himla gott. Och bästa avslutningen på den här dagen blir ju självklart att K kommer alldeles snart, på ungefär 1h. MYS <3

Det snöar ute, det är verkligen underligt väder här i Kiruna.. Och det svänger fort.



Har nog inte mycket mer på hjärtat just nu.
Hade bra!
Kram.




                                                     - Your kiss -

Lonely..

..Day


Jag har jobbat idag. Jag var väldigt trött, men det var kul att vara tillbaka i kaoset där nere.. Har endast sovit 3h i natt typ.. Så jag är jätte trött fortfarande. Saknar min underbara och längtar till kvällen på dagen tisdag, i morgon alltså. Då kommer K igen och gissa om det ska mysas. Har ätit middag hos mor och far, ska snart bege mig till Åsa på fika och skvaller. Lämna hennes tidningsställ som hon beställde av mig när jag var på Ikea, väldigt väldigt länge sen. Men nu äntligen ska den levereras till hennes dörr..

Har pratat massor med K i telefon idag, känns lite lättare när man iaf får höra hans röst. Längtar tills jag får ha han här vid min sida igen. Underbarling! Men är ju som sagt väldigt tråkigt att han jobbar eftermiddag. Men det är bara att gilla läget. Jag längtar efter dig älskling <3



Nu ska jag byta kläder sen åka till Åsa!
Hade bra!
Kram.





                                                - Your love is my drug -

Bad..

..day


Sitter just nu vid frukostbordet och tittar när barnen äter frukost. K skulle så starkt stiga upp nu men när jag gick och kollade läget nyss så sov han åter igen. Tror att han är lite trött stackarn. Vi hade en super mysig dag igår ute i stugan. Var ut med skotrarna och solen var med oss hela dagen. Grillade, fiskade och barnen lekte för fullt i snön. Åtminstone Robin han har så mycket energi så han hade kunna dela med sig till oss allihopa. Så himla positivt med energifyllda barn.

Idag ska vi gruvtrollets lekland med Anna och hennes familj. Ser jag verkligen framemot. Efter de får vi se vad det blir. K och barnen åker ju hem idag. Det gillas inte vill jag lova. Om vi hinner innan dom åker hem ska vi åka förbi och hälsa på syster och hennes karl. Vi får helt enkelt se.


Hatar den här biten då man alltid måste säga hejdå. Det är minst lika jobbigt varje gång. Även om jag vet att jag får träffa K igen på onsdag natt. Tycker inte om hans eftermiddagsveckor. Då hinner vi endast ses 2h på natten ungefär. Jag är glad för den lilla tid jag får med han under eftermiddagsveckorna, men jag önskar att det vore många många fler timmar på dygnet såna här gånger. Men men, bara bita ihop snart sker det förändringar.



Nu ska jag väcka K sen äta frukost med han, efter de blir det gruvtrollet.
Hade bra!
Kram.






                                        - The last time around -

I´m gonna..

..win


Jag vågar inte hoppas för mycket men jag tror att min förkylning börjar bli bättre. Håller tummarna för de. Sitter just nu vid köksbordet och funderar när jag ska orka hoppa in i duschen. K sitter bredvid mig och läser nån töntig jävla tidning, ne jag skoja bara. Han försöker tydligen bli smart men jag tror det är rätt meningslöst för hans del. Tror nästan att jag kommer få ta emot några smällar efter att han läst det här men det är det helt klart värt. Barnen har precis somnat efter att dom fått plaska med massa skum i badkaret. Det gillades kan jag lova. Dock var näst intill hela mitt badrum också blött. Men inte gör det nåt dom är ändå helt underbar dom där små sötnosarna. Min kära mor var då glad idag när hon äntligen fick träffa K´s barn. Och i morgon åker vi ut till stugan och träffar resten av familjen förutom bror då. Fast vem vet hoppas han kommer förbi och säger hej iaf. Och hoppas det blir fint väder i morgon. Får se om vi stannar över natten eller om vi åker hem på kvällen.

Ska inte kladda ner så mycket mer. Men jag kan lova er att nu tänker jag våga för att vinna. Det känns så himla rätt.. Nu ska jag göra mina planer till verklighet och jag tvivlar inte på att det kommer gå alldeles utmärkt. Allting har sin lösning. Och jag känner på mig att det kommer bli alldeles super det här. Önska mig hur som helst lycka till <3



Nu duschen sen mys i soffan med min underbara <3
Hade bra!
Kram.




                                                 - Live your life -

This is the..

..way


Jag är trött och gnällig som ett litet barn. vill bara bli helt frisk så jag får börja träna igen och göra av med all överskottsenergi jag har inom mig hela tiden.. Just nu känner jag mig mest bara slö och osocial. Blir nästan arg på mig själv när jag är sån här. Inte likt mig att vara såhär bitter och inåtvänd. Men just nu finns det fan ingen glädje i vardagen. Finns ingenting att fördriva tiden med. Men hoppas det blir ändring till nästa vecka. Att jag åtminstone ska kunna jobba som vanligt igen. Gaah vad less jag är. Men nu ska jag sluta klaga, ska försöka sova bort min förkylning istället och kanske till och med lyckas sova bort min bitterhet. Det får morgondagen utvisa.


Tur att kärleken håller mig vid liv. K är fantastisk och helt underbar. Är så glad att jag träffat han och jag blir bara mer och mer säker på en framtid tillsammans med han. vist att distansen mellan oss just nu tar kål på mig. Men jag kämpar på så jävla mycket jag bara kan. Och förhoppningsvis dröjer det inte länge tills vi får bo under samma tak. Jag längtar tills vi äntligen ska få vara tillsammans hela tiden <3 Att kärleken kan bli så stark på så kort tid trodde jag skulle vara omöjligt. Men jag hade fel, så himla fel. Jag är lycklig och tvivlar inte en sekund på att allting bara kommer bli mer och mer underbart. Jag är så glad att jag har träffat dig underbarling <3



Nu är det dags för en efterlängtad dusch och efter de sömn.
Hade bra!
Kram.





- You make life worth living -

Beg for..

..it


Ännu en dag av förkylning har passerat. Finns nog inga ord som kan beskriva hur less jag är på denna förkylning. Vill bli frisk NU, vill kunna vara ute och njuta av det fina vädret. Kunna jobba och ha ork och kraft till en massa annat roligt. Men ne tydligen så ska jag vara förkyld. Men nästa vecka har jag bestämt att jag minsan ska vara helt frisk. Komma igång med träningen igen och bara njuta av livet. Har iaf fått göra klart min tatuering idag, lite ljus i tillvaron. Är lika nöjd som alltid. Får se hur det ser ut när den läkt. Känns iaf bra att jag fått den klar innan sommaren! Nu är jag nästan lite taggat till att bygga ut den eller varför inte göra en ny?! Nåt ska vi nog kunna komma på..

Saknar min K väldigt mycket. Även om det var igår jag fick träffa han sist så känns det som jätte länge sen. Men nu är det bara att bita ihop till på fredag. Hoppas morgondagen går lika fort som denna dag har gått.. Det är tufft med distansen och ännu tuffare blir det nu när han kommer upp nästa vecka för att jobba då han går eftermiddag. Hatar eftermiddagarna. Han börjar när jag slutar, sånt jävla skit. Men vi får iaf några sovtimmar tillsammans. Det är jag minst sagt tacksam över. Så länge kärleken håller sig såhär stark ska vi nog klara det mest <3



Nu ska jag äta mina nudlar sen duscha (igen), efter de blir det film med grannen.
Hade bra!
Kram.






                                                  - On my way -

Scared of..

..lonely


Fortfarande hemma från jobbet, är så less på att vara sjuk. Och dessutom känns det som att det står stilla. Känns inte alls som att jag blir piggare nu när jag är hemma. Förstår inte vad jag gör för fel när jag hela tiden blir så fruktansvärt förkyld?! Förut var jag aldrig sjuk. Kan ju bero på den dåliga luften jag jobbat i sen 1 och ½ år tillbaka, det är ju sen dess förkylningen blivit hemsk. Nåväl. Man kanske inte blir kvar där så länge till, hoppas på det bästa. Har sovit jätte dåligt i natt, vaknat flera gånger och min rygg värker som fan. Tur att jag ska till min ryggläkare i morgon. Och i morgon är det dags för att göra klart tatueringen. Ska bli skönt att få den klar.

Sitter vid köksbordet just nu och har precis ätit frukost. Väntar att K ska komma från jobbet. Han åker idag. Väldigt snart, han kommer bara hit och hämtar sina grejer sen drar dom hemåt.. Hatar dom här dagarna, alltid måste man säga hejdå. Tur att vi ses till helgen igen, och barnen får jag också träffa. Men dom här dagarna ensam kommer ta kål på mig, och ännu värre är det när jag är sjuk och går hemma hela dagarna. I hate it.



Nu kom K så ska vara social nu innan han åker.
Hade bra!
Kram.





                                                        - No more -

I will overcome my..

..fears


Söndag morgon, vädret verkar vara helt ok. Jag har haft tvättstuga sen 7 i morse, dock har jag sovit emellanåt. Men är fortfarande jätte trött. Men jag kunde inte somna efter den sista maskinen som jag slog på vid 10, grannens hundar har ylat som galningar. Så det var lika bra att stiga upp. Så nu har jag precis möblerat om lite här i köket för vi ska nämnligen ha middagsbjudning ikväll. Mamma, pappa, syster och hennes karl kommer hit. Så var tvungen att göra plats åt alla. Det gick alldeles utmärkt så sitter jag och njuter av min goda frukost. Fil och flingor, juice och en macka. Ska snart gå ner i tvättstugan och hämta upp tvätten. Måste göras innan 12, sen efter de är det ny tvätt tid. Sen ska jag ta filten och dyka ner i soffan en stund och försöka kurera mig så man kanske kan gå och jobba i morgon.

Längtar tills min karl kommer hem, då ska vi åka och handla sen ska han laga middag. Tror jag håller mig undan från de idag är inte riktigt min grej de där med att laga thaimat. Men han är grym vill jag lova. Jag kan vara snäll och duka iaf. Haha. Sen kan jag ju faktiskt diska också, den har jag blivit alldeles för bortskämd med på sista tiden. Han skämmer verkligen bort mig K, och extra mycker nu när jag är sjuk. Får nästan lite dåligt samvete.. Men han är iaf helt underbar <3



Ne nu måste jag springa ner i tvättstugan igen.
Hade bra!
Kram.




                                       - It´s the way you love me -

Kiss me where it smells..

..funny


Då var halva helgen passerad, trist när tiden går så extremt fort under helgerna.. Dessutom verkar inte min förkylning bli bättre snarare sämre.. Är så less på att vara sjuk. Sen har man ingen ro i kroppen att ligga ner och kurera sig, vilket jag kanske borde göra emellanåt om jag ska lyckas bli frisk nån gång. Men i morgon har jag lovat mig själv att ta det lite lugnare.. For upp till stugan i morse med syster och hennes karl. Åkte ut med mamma och dom upp till fjälls. Och tror det eller ej men jag har pimplat och fått 8st fiskar, jag är så nöjd över min insats idag. Dock märktes det gott och väl att jag var sjuk. Hade absolut ingen ork till nåt, var knappt sugen på att köra skoter. Somnade 1h på mamma och pappas packpulka, med solen i ögonen dessutom. Jag har verkligen inte varit pigg idag. Men man kämpar på. Har nyss kommit hem från syster och hennes karl. Jag och K blev bjudna på mat dit, det var riktigt trevligt. Resten av kvällen blir det inte mycket mer än mys och lite tv. Har bokat tvättstuga till i morgon på morgonen, måste verkligen tvätta mina arbetskläder. Men att fått stränga order om att ja inte får jobba på måndag om jag inte blivit helt frisk, vilket är bra men jag hatar verkligen att ligga hemma och inte ha något att göra. Men det får väl gå om jag så måste..

Jag och K pratade idag om att åka till Thailand, längtar verkligen tills man kan åka dit igen. Nu är det bara att börja spara pengar för nu är det starka planer på att åka dit. Redan i år hoppas jag på. Men som sagt har man ju inte världens bästa lön och det är inte billigt att åka till Thailand. Men ska verkligen anstränga mig stenhårt så jag kan spara massa massa pengar! Hade varit helt underbart att åka dit och vara i 3-4 veckor. Lovely <3


Jag längtar tillbaka till Fällfors, känns som att det är jätte länge sen jag varit där fast ändå var det förra helgen. Jag hoppas att jag ska kunna åka dit snart igen. Det är underbart att vara där tillsammans med K och barnen. Saknar barnen. Men troligtvis får jag träffa dom till helgen för då ska dom komma upp hit till Kiruna. Hoppas bara kylan under nätterna håller i sig så vi kan åka upp till stugan och åka lite skoter med resten av min familj. Hoppas bara att det blir fint väder till helgen. Håller alla tummar och tår!



Nu ska jag försöka ta de lite lugnt, lägga mig på soffan och mysa med min underbara <3
Hade bra!
Kram.





             - maybe you need somebody different, somebody who fits you like a glove -

How soon is..

..now


Äntligen har man tagit sig igenom arbetsveckan.. Sjuk och jävlig. Förstår inte varför jag blir så förkyld hela tiden!? Har varit det näst intill konstant sen januari, börjar bli måttligt less. Vill komma igång med träningen igen men det verkar ju helt och hållet omöjligt just nu. Men hoppas iaf att jag ska lyckas vila upp mig ordentligt nu under helgen så kanske man kan börja lite lätt nästa vecka.. Har nog inge feber nu iaf, men dock har jag fått hosta. Men nog ska vi få ordning på den här sjukan nu under helgen. Det är lite smått jobbigt att äta när man är såhär förkyld, känner varken smak eller lukt. Man har ingen direkt matlust men fick iaf i mig lite nudlar nyss och nu dricker jag självklart cola. Ska försöka komma i säng tidigt idag också så man får sova många timmar inatt.. K jobbar i morgon stackarn, men han slutar rätt tidigt så det är tur de. Eftermiddagsveckorna är mindre roliga vill jag lova.
Skulle egentligen åka med Sandra till båthuset idag men kändes som att det var bäst att stanna hemma när jag är i sån här dålig form. Där är det massa folk och tidig uppstigning, tror inte riktigt jag hade pallat med de. Men det hinns ju fler gånger, men denna gång fick hon åka själv.

Idag har Anna varit förbi på kaffe och självklart bidragit med en massa skvaller, det tycker vi minsan om. Hon hade dessutom varit på konsum och köpt en "krya på dig påse" åt mig.. Med lite smått och gott! Tack så mycket, det värmde verkligen i hjärtat <3 Vi smed dessutom en massa planer för nästa helg och kanske några för framtiden också.. Jag längtar verkligen efter framtiden! Känns som att det har mycket att erbjuda just nu. Men vi får helt enkelt se vad det blir av den..


Har pratat en massa seriösa grejer idag med K, många tankar och funderingar.. Nyfikenhet och rädsla. Det finns många tankar som går i huvudet. Mest positiva. Det finns en del lösningar på situationen frågan är bara vilket val man ska göra.. Det krävs verkligen tid att tänka igenom allt. Det är många viktiga beslut som ska tas. Men man måste våga för att vinna. Distansen mellan oss är nog det jobbigaste i vårat förhållande. Det är klart det går bra, men jag tror inte att jag hade klarat av det i längden. Det är alltid tufft att säga hejdå. Man vet att man ses snart igen men för stunden kryper sig ångesten fram och allting känns bara tomt och meningslöst. Jag längtar verkligen till den dagen då vi alltid kommer kunna vara tillsammans, att varje kväll få lägga mig med han vid min sida och alltid vakna upp i hans armar.. Då skulle livet förmodligen vara helt underbart. Men den dagen kommer, det vet jag. Det känner jag på mig. Kärleken är allt bra underbar <3



Ne nu är det dags för ryggläge i soffan, hoppas det är någon bra film på tv.
K åkte iväg en sväng men kommer nog snart igen, Mys <3
Hade bra!
Kram.






                                                     - When love takes over -

You´re..

..beautiful


Då har halva arbetsveckan gått, skönt. Dock har jag gått och blivit sjuk igen.. Förkyld och feber. Inte det minsta roligt vill jag lova.. Tur att jag fick jobba med Sandra idag nu när man är såhär lite halv hängig.. Somnade en sväng på soffan när jag kom hem, vaknade till när K kom in genom dörren. Han lagade mat åt mig, guld värt! Har dessutom tvättstuga idag, ingen bra dag att ha tvättstuga på när man känner sig såhär slut i kroppen. Nu har iaf K varit på konsum och köpt kurering åt mig, alvedon, nässpray och glass. Super! Han är underbar min K. Har precis duschat och ska snart ner i tvättstugan en sväng igen. Sen efter de ska jag och K titta filmen "Upp", hoppas verkligen vi lyckas ta oss igenom hela filmen den här gången.. Det återstår att se.

I morgon är en viktig dag, ska och träffa en snubbe angående nytt jobb. Hoppas hoppas. Trivs jävligt bra på mitt jobb jag har nu och har helt underbara arbetskamrater. Det är verkligen super kul på jobbet, MEN så länge vi tjänar så dåligt som vi gör så måste man helt enkelt söka sig vidare.. Visst att pengar inte är allt, men det styr största delen av ens liv. Man vill ju kunna ha råd att roa sig och ha kul efter alla räkningar är betalda.. Men med våran lön får man verkligen planera sina utgifter.. Så tyvär så hoppas jag på nytt jobb inom en väldigt snar framtid. Men som sagt vi får se vad som sägs i morgon. Håll iaf tummarna för mig!


Förutom att jag är väldigt sjuk och gnällig så är jag förmodligen världens lyckligaste just nu. Allt har inte fallit på plats än men det mesta. Jag hoppas mina andra två önskningar snart ska slå in. Men för stunden är jag väldigt nöjd med livet. K är verkligen helt underbar och han har en väldigt stor plats i mitt hjärta <3



Nu ringde mitt alarm, dags för tvättstugan igen.
Hade bra!
Kram.






                                                    - He is the one -

This is who i..

..am


Vilken skit dag.. Vet inte varför det gått så åt skogen skönt iaf att den snart är över.. Snubblat omkring som någon klant på jobbet. Fick veta att jag och Sandra inte får ha semester tillsammans i sommar. Sen gjorde en annan sak mig väldigt väldigt irriterad, men det tänker jag dock inte skriva om här då kommer det bli väldigt fel i slutändan.. Nåväl nu har jag iaf fått mat här hemma hos mamma och pappa, så snart borde jag väl iaf bli på lite bättre humör. Mamma har inte kommit hem från jobbet än men antar att hon kommer snart. Ska vänta tills hon kommer och vara lite social med henne innan jag går hem och lägger mig på soffan. Måste nog ta mig en dusch innan. Var lika duktig idag som igår och promenerade både till och från jobbet. Är imponerad över min insats. Hoppas jag kommer klara det även i morgon, det återstår att se.

Jag borde nog egentligen inte skriva så mct mer har en känsla av att jag kommer spy ut mig alldeles för mycket om saker jag borde hålla för mig själv.. Så jag sätter nog punkt här och kanske uppdaterar lite senare ikväll.. Blir nog bäst så..


Hade bra!
Kram.





                                          - Hold your head up high -


Empty without..

..you


Nu har jag tagit mig igenom första arbetsdagen, fruktansvärt trött har jag varit idag. Kom hem vid halv 11 igår. Och kom i säng vid 12-tiden. Det var ingen höjdare att stiga upp klockan 5 i morse när klockan ringde, men måste man så måste man. Var dessutom duktig nog idag att promenera både till och från jobbet. Gick förbi OKQ8 på vägen hem också, äntligen har min telefon kommit. Nyss ringde min pappa och frågade om jag ville följa med och tvätta bilarna, och självklart ställer man upp på pappsen! Sen har jag absolut inget annat planerat ska bli skönt att bara ta det lugnt resten av kvällen och försöka komma i säng väldigt tidigt. Idag fick jag dessutom en god nyhet på jobb fronten. Så vi får se i morgon vad det blir av de. Håller tummarna stenhårt.

Har iaf haft en sjukt underbar helg, och längtar redan tillbaka. Har haft superfint väder mesta dels av tiden och fullt upp med ungarna. Har varit himla roligt.. Varit ute en massa i finvädret, åkt pulka och skoter, ätit massa gott och varit och badat. Melody och Robin har fått för sig att stiga upp i princip före 6 hela helgen, men inte gör det något då har vi ju haft HELA dagen att hitta på en massa roligt. Man har dock varit helt slut på kvällskvisten men självklart har jag och K hunnit mysa en massa också <3

Saknar K och barnen redan. K får jag träffa redan i morgon, kommer bli helt underbart att få slippa ensamheten igen. Önskade att jag fick ha vid min sida mest hela tiden. Jag hoppas att det ska finnas en lösning på de i framtiden, men just nu är det bara att gilla läget. Sen nästa vecka kommer K upp med barnen hit också. Längtar <3 Men just nu längtar jag sjukt mycket till i morgon. Hoppas arbetsdagen i morgon och timmarna efter de går fort. Då får jag äntligen känna K´s underbara närhet igen!



Nu ska jag hoppa i duschen sen lägga mig på soffan tills pappsen ringer.
Hade bra!
Kram.





                                                 - Love keeps us together -

Feels like..

..home


Då var fredagen snart över. Är helt slut, men fortfarande lite saker kvar att göra.. Barnen vaknade vid 6-tiden i vanlig ordning.. Vi åt frukost och hade lite morgonmys innan vi klädde på oss för att åka in till stan och göra lite ärenden.. Handlade lite grejer åt barnen och en present åt K´s mamma. Och dessutom fick jag äntligen äta på max. SUPER GOTT! När vi kom hem hann vi dricka lite kaffe snabbt sen åkte vi till K´s mamma och pappa, där var även hans syster med familj. Blev middag och tårta där. Och full rulle med barnen många många timmar. Så nu är man halvt som halvt utslagen på soffan. K sitter och spelar trummor och jag sitter och laddar lite energi ska strax klippa K. Sen efter de blire dusch och film. Får se hur länge man kommer kunna hålla sig vaken. Antar att vi än en gång inte kommer lyckas ta oss igen filmen. Blir vårat andra försök att se "Upp". Men vi har en dag i morgon också ifall vi inte skulle lyckas idag..

I morgon ska vi kanske åka och bada. Vi får se om K´s arbetskompis hör av sig då blir det att åka och bada med han och hans dotter + jag, K och barnen. Hoppas iaf på de hade varit riktigt roligt. Annars blir det att bada på söndag istället. Sen ska vi kanske till K´s föräldrar igen, vara ute om det är fint väder, grilla och åka lite pulka och sånt.. Sen ska jag även försöka hinna träffa Evelina och Jerker. Saknar dom massor! Så det måste hinnas med. Sen är det inte så mycket mer inplanerat...


Har det verkligen super bra här i Fällfors.. Trivs som fisken i vattnet, men på söndag åker jag hem igen. Sen dröjer det nog ett bra tag innan jag åker tillbaka hit igen. Nästa ledigvecka K har ska han ta med sig barnen och komma upp till Kiruna. Längtar verkligen. Då ska vi bland annat åka ut till stugan i Laukko och umgås med mor och far, sen skulle kanske syster och hennes karl också komma. Det blir mys. Jag mår verkligen bra just nu, är lycklig och full av kärlek<3



Nu avslutar jag detta för idag och hämtar saxen istället.
Hade bra!
Kram.





- You make me smile -

Bad..

..day


Sista arbetsdagen blev avklarad idag. Jobbade med en ny tjej, är grymt imponerad hon var jävla duktig och visade verkligen intresse och pricken på iet var att hon var riktigt trevlig! Jag är nöjd över dagens arbetsinsats. Så nu kan jag vara ledig med gott samvete.. har spenderat i princip resten av min dag i en bil. Var ingen höjdare.. Har en extremt dålig dag idag.. Väntar på min roliga vecka men det vill inte komma. Dock vill precis allt annat dyka upp.. Jordens rygg och magont, smärta i mina bröst och ett riktigt bitchigt humör.. Kan ju inte bli mer underbart. Tycker synd om K som får stå ut med mig idag.. Och dessutom var tvungen att tillbringa 5h i en bil tillsammans med mig.. Och nu sitter han och spelar trummor medans jag sitter här i soffan och tycker synd om mig själv. Det är verkligen synd om mig idag, har försökt övertala K att han också ska tycka synd om mig men han skrattar mest bara åt mig.. Men han fixade iaf en "vetekudde" till min onda mage, dock är det en flaska med kokhett vatten men det funkar skit bra de också.. Tror bara han spelar trummor för att slippa mitt gnäll, iofs hade jag också gjort det om jag vore han.. Står näst intill inte ut med mig själv heller nu så.. Fast snart ska jag få mat kanske jag blir en snäll flicka för en liten stund innan det är sova time.. Vi får väl se..

Längtar tills i morgon, då ska vi åka in till stan och kanske träffa K´s syster med familj. + att vi ska handla lite kläder och sånt åt barnen. Sen måste vi hitta en present åt K´s mamma som fyllt år i tisdags. Vi ska nämnligen dit på kalas i helgen. Sen ska jag försöka hinna åka och hälsa på Evelina och Jerker i Renholmen. Som jag längtat! Och barnen har jag verkligen sakna. Blev så glad när jag fick träffa dom idag äntligen. Nu ligger dom och sover sen 1h tillbaka ungefär men i morgon och fram till söndag ska vi nog hinna hitta på en massa roligt.. Ska kanske bland annat till Boden och bada på lördag. Vi får se om det blir något av de, men jag hoppas då de iaf. Sen får vi se vad som mer händer. Men kommer nog hinna skriva en hel del inlägg nu när jag är här..


Saknar faktiskt min underbara vän Sandra, har inte hunnit träffa henne desto mer under veckan. Hon är sjuk så hon ligger mest bara och sover. Skulle gå förbi och säga hejdå åt henne idag men då var hon inte hemma, var inte alls kul. Men jag hoppas hon är frisk till nästa vecka så vi hinner mysa en massa <3



Nu ska jag fortsätta värma min onda mage en stund till innan maten..
hade bra!
kram.





- I believe in a thing called love -

All the right..

..moves


Back in buisness.. Har haft en underbar påsk tillsammans med min vän Sandra.. Torsdagen efter jobbet slängde vi in packningen i bilen och drog upp till Sandras båthus, där var även hennes familj och hennes faster. Vi har haft superfint väder och ätit riktigt god mat. Bastat druckit nån enstaka öl, åkt lite skidor och kört/åkt en massa skoter och bara myst på.. Helt fantastiskt underbart. Och tro det eller ej men jag tog mig igenom en pimpeltävling och har även pimplat utöver de.. Undra hur jag stått ut? helt otroligt.. Fredag och lördag var vi in till abisko en sväng och lördag var vi även till riksgränsen en sväng. Inhandlade en viktig grej som kommer behövas hela våren. Men låter jag vara osagt.. Haha.
På söndag blev det en impulsresa till mor och far i Laukko, anlände på söndag kväll och där var även min underbara syster och hennes bejbis, som dock fortfarande ligger i magen. Men det är mysigt med bejbismage också. På måndagen blev det skotertur till Ratekk, syster kompis och en massa annat folk kom också till laukko och hängde med upp till ratekk. Var dock inge höjdar väder men lika trevligt för de.. Alla pimplade som vanligt men denna gång stod jag över. Vi åkte rätt tidigt tillbaka till stan och då fick det fina vädret för sig att titta fram. Men vi har haft toppen väder resten av helgen så jag klagar inte.. Jag har haft en underbar påsk och självklart beror det också på att jag fått spendera den tillsammans med Sandra <3 Och jag fick 2 påskägg i år. Ett av min älskade mor och ett av Sandras mamma Maria. Påsken blev helt klart räddad. Och som tradition bjöds det även på Irish coffe, eller hur det nu stavas. Allt har helt enkelt varit perfekt!

Men nu är man hemma igen och tillbaka på jobbet, har saknat K så det var himla mysigt att få träffa han igen även om jag var på riktigt dåligt humör när jag kom hem. Är glad att han står ut med mina härliga humörsvängningar. Det kan inte vara lätt att hantera mig alla gånger. Men han är underbar och verkar stå ut med det mesta vilket jag är väldigt glad för <3


Idag har jag varit riktigt duktig. Har storstädat här hemma, dammsugit, dammtorkat, skurat, diskat, tvättat. Har till och med torkat igenom min ugn. Känner mig duktig vill jag lova.. Så i morgon är det en riktig vilodag. Ska dock få fin besök av Linnea och Ailin. Men det ska bli riktigt trevligt.. Länge sen jag fått träffa lilltösen och hon som snart fyller ett år.. Tiden går fort, alldeles för fort ibland..



Ne nu blire dating in the dark på tv sen efter de duschen och fixa det sista i tvättstugan.
Hade bra!
Kram.






                                               - Forever and always -

RSS 2.0