Jag borde skämmas!!

.
Det är sant, jag borde verkligen skämmas. Har träningsvärk i armar, rygg och nacke. Vet ni vad jag har gjort?? Jag har lekt i lekparken med Melody. Jag tror det är ett tecken på att jag är VÄLDIGT otränad.
Det är nog dags att ta tag i saken och börja träna, såhär kan det ju inte fortsätta :)
.
.
Kanske ska uppdatera lite om vårat liv..
.
Robin har blivit stora killen, har börjat skolan och det går bra. Dock är han inte van att stiga upp så tidigt så vi har en ganska trött gosse här hemma trots att han går och sover klockan 7 varje kväll..
Melody är hemma under dagarna med mig, K och Elian. Dagiset här i Fällfors har dom lagt ner så vi bestämde att hon får stanna hemma, hon ska inte behöva pendla för att spendera 15h i veckan på dagis, hon kommer ju vara på dagis dom veckorna hon är hos sin mamma så det känns helt ok för henne att vara hemma trots att hon trivs jätte bra på dagis :)
.
Lillgossen växer så det knakar han också, på torsdag ska vi på bvc för vägning och mätning igen. Ska bli spännande att se hur mycket han har växt, känns som att han har dragit iväg en hel del på längden iaf..
Annars mår han bra nu för tiden, magen krånglar endast dom gångerna jag råkat få i mig lök eller annat olämpligt..
Han har dessutom blivit så pass nöjd att han tycker om att ligga själv på en filt på golvet, vilket är riktigt skönt när man behöver båda händerna :) Dock tycker han varken om babysittern eller babygymmet. Men så länge filten duger så är mamman nöjd!
Han sover väldigt bra ute i vagnen men mindre nöjd när han måste sova inne på dagarna. Men vill gärna vänja han att både sova ute och inne nu innan vintern, men då får man stå ut med lite bråk och skrik när det är sovatime. På natten däremot sover han väldigt bra, nu för tiden somnar han kring 8 och vaknar för att äta klockan 5 och sedan igen klockan 7, efter de sover vi vidare till klockan 9 så jag klagar absolut inte :)
Och den absolut bästa tiden med gossen är på morgon, då ler han och "pratar" som mest, underbara barn <3
.
.
Kärleken då?
Den blommar igen :)
Graviditeten var en påfrestning för oss båda, första tiden med Elian (koliktiden) var en väldigt stor påfrestning för hela familjen. Men nu har vi äntligen fått någolunda rutin i våran vardag och det känns verkligen som att det går åt rätt håll :) Jag känner mig väldigt lycklig och njuter av varje dag tillsammans med min underbara familj <3
.
.
Men som sagt livet är som en berg och dalbana, vi kommer stöta på många fler motgångar, men det gör oss bara starkare!!
.
.
.
Nu måste jag snart mata mitt barn som för tillfället sover i sin pappas famn, sen ska jag laga middag till resten av familjen.
Bjuder på några bilder iaf..
.
.
.
.
.

Lyckorus..

.
Fick sånt lyckorus idag.. När jag nattade gossen ikväll så låg jag länge och tittade på han.. Kände lyckan strömma genom min kropp. Det är verkligen helt fantastiskt att vara mamma, en obeskrivlig kärlek. En kärlek som inte har något slut.
Jag känner mig verkligen lyckligt lottad som har en sån underbar familj. En underbar karl, en underbar son och två underbara bonusbarn <3 Just nu känns det som att livet inte kan bli bättre.
.
Livet är en berg och dalbana, just nu är jag högt uppe på ett berg och det känns så underbart!
.
.
Mina underbara..
.
.
.
.
.
Lite bilder från helgen i Laukko:
.
.
.
Millie tycker verkligen om sin kusin, ibland är det inte så lätt att veta hur man ska vara försiktig. Men när vi säger att Millie ska pussa och krama kusinen så gör hon de, lilla charmtrollet <3 Det är underbart att se hur go Millie är med lilla Elian..
.
.
Lillskiten påväg till moster & kusin...
.
.
.
.
Idag har vi även varit och hälsat på hos Moa, Meja och Svante. Var himlans trevligt och vilka goa ungar. Full rulle var de på Meja och dockan var med mest hela tiden. Svante han var då ett riktigt charmtroll han..
.
Det är verkligen härligt och se hur barn tar efter när man gör saker och ting.. Barn är helt fantastiska!
.
.
.
Nu ska jag göra i ordning lite kvällsfika sen ska jag dyka ner under täcket.
Saknar mitt stora hjärta som jobbar eftermiddag.
.
Hoppas ni haft en bra dag!
Kram
.
.

Fullt ös medvetslös..

.
Det är verkligen full rulle nu när jag är här uppe i Kiruna och hälsar på.. Man vill hinna träffa så många som möjligt. Men alla hinner man inte med denna gång får boka in några nästa gång jag åker upp igen :)
.
Känns iaf hur roligt som helst att åka upp hit för en gång skull. Har ju inte varit här sen i Maj sist så nu var de på tiden.
Sen klarar jag ju inte mig utan Milliebus hur länge som helst. Stora tjejen som har börjat gå dessutom!
Och min lilla gosse bara växer och växer, nu är han 7 veckor och börjar vara mer och mer vaken. Han är dessutom väldigt väldigt nyfiken lillskiten..
.
morgonmys <3
.
I morgon ska vi starta dagen med kaffe och besök hos Moa och hennes kids. Ska bli riktigt trevligt! Efter de blir det promenad vidare till syster och förhoppningsvis ska vi kunna ta oss iväg på en långprommis.. Kanske en fika på stan också vem vet?!
.
.
Nu ska jag äta lite kvällsfika i väntan på att mina nymålade naglar ska torka.
Sen blir det bädden. Lilleman har redan slocknat.
Hade bra!

Nöjd..

.
Jag är väldigt nöjd med mitt liv just nu.. Det är helt fantastiskt underbart att vara såhär glad <3
.
.
Min underbara skitunge <3
.
.
.

<3

.
Lite bilder..
.
Syskonkärlek <3
.
.
.
Elian & hans kompis Hugo :)
.
Mor & son
.
Gossen <3
.
.
.
Min födelsedagspresent från K har anlänt idag, helt underbart skön..
.
Fick också en liten present från K idag
.
.
Detta har jag köpt åt lilleman..
.
.
.
.
Har även beställt lite roliga bokstäver och namnnappar ;)
.
.
Nu ska gossen äta, sen blir det dusch och bädden.
Förresten så är gossens mage bra igen. Han är nöjdare än någonsin <3
.
.
Godnatt!
.
.

Stolt storasyster..

.
.
Stolt storasyster som påminner alla som håller lillebror att man inte får ta med han, "lillebror stanna här" säger hon alltid :) Sötnosen!
.
sorry för en suddig bild, men mobilkamera och två ungar som rör sig är en dålig kombo!
.

1 månad <3

.
Idag blir våran undebara gosse 1 månad <3
Tiden går verkligen jätte fort..
.
.
.
.
.
.
.
I morgon får vi finbesök ifrån Kiruna, Anna med familj kommer. Ska bli himlans kul :)
Vi hoppas ju självklart på finväder så vi kan ha barnvagns race..
.
Nu ska jag ta en dusch efter att jag städat huset och nattat mitt barn.
Hade bra!
.
.

RSS 2.0