now i can..

..fly


ÄNTLIGEN är denna jobbvecka över, den har verkligen inte varit på våran sida, har varit riktigt tunga dagar... Ingen aning om varför det har bara känts så, tur ändå att vi bara jobbade fram till idag och inte till i morgon (fredag), behöver verkligen den här ledigheten.. Har iaf haft en bra vecka tillsammans med SandraD, det är alltid händelserika dagar när vi jobbar tillsammans, funderar bara vart magrutorna är med tanke på hur mycket vi har skrattat. Hehe..

Har verkligen börjat komma igång med träningen nu, i måndags var jag ute och sprang med mor min, och igår cyklade jag hemifrån mig ända till SandraD i jukkas.. Det var hyfsat tungt vill jag lova men jag klarade de och känner mig grymt stolt.. Nu blir det vila från springning och cykling i helgen men nästa vecka tar jag nya tag och det blir hård träning varje dag.. Mitt mål är att kunna gå i bikini innan midsommar och jag ska fanimig klara de.. Tänker inte gå omkring och se ut som en säl, folk kommer ju börja kasta fisk efter mig tillslut, eller kanske inte men ändå!

Ne nu ska jag slå av den här dumburken och vänta på SandraD och hennes lillebror, då blire middag sen drar vi upp tills fjälls och stannar där till söndag vill jag lova.. För i stan ska jag absolut inte vara inte om jag inte måste, det finns fan inget roligt som händer här någon gång.. Så istället flyr jag stan det känns mycket bättre, njuta av vårsolen, dricka lite öl och bara mysa på till 100%..


Uppdatering kommer när helgen är över..
Ha en bra valborg!
Kram..






                    - Live every moment, laugh every day, love beyond words -


when i grow..

..up


Jag känner mig grymt stolt idag, har varit ute och sprungit med mor min nyss. Helt otroligt att jag ens orkade springa hela vägen. Nu är jag iaf helt slutkörd men bara ta nya tag för på onsdag ska vi ta på oss spring skorna igen och ta oss ännu en runda.. Känns som att det är på tiden att man kommer igång med träningen nu när sommaren börjar närma sig för jag ska fan kunna gå i bikini utan att det ska finnas massa skavanker överallt.. haha.

Förresten så är vi ju lediga på fredag jag och SandraD vilket betyder att vi sticker från stan på torsdag redan om möjligheten finns, ska bli grymt skönt. Kommer inte hem förrän på söndag vill jag lova. Sen får man se om det blir björkis eller båthuset.. we will see.



Nu ska jag hoppa i duschen sen blire kanske jukkas..
ha de bra!
Kram.





                              - I want to belive, but I dont now how -

a day to..

..remember

Var i kalix igår och spelade slutspel, det blev en andra plats för oss. Det är ju riktigt bra om man jämför med förra året då vi kom sist, men vi var allt sugen på en första plats men var inget höjdar spel från våran sida. Men nästa år ska vi fanimej nå toppen. Det är vårat mål iaf. Blev lagfest sen på kvällen, vi hade hyrt relaxen på lassa så blev massa öl och svammel där, sen blev det krogen för mig en sväng när dom andra 35+arna skulle hemmåt. Träffade sanna och erica där, men erica gick hem ganska tidigt så det blev bara jag och sanna kvar. Och det kom fram en hel del saker som man inte hade en aning om.. Men jag låter det vara oskrivet. Man får helt enkelt se vad som händer med alla problem runt omkring en.. En lösning kommer säkert fram snart, får hoppas på det bästa..

Idag var det tänkt att vi skulle åka på Ikea och till shoppingcentret i haparanda, men i morse bangade alla förutom jag jag SandraD gissa om man vara måttligt less. Man hade ju kunna yttra sig lite tidigare tycker man ju. Men det får bli en annan gång och då ska det fan inte vara någe svammel. Enda positiva var att man fick sin första sovmorgon på länge, sov till 12 sen fortsatte jag sova vid 2 och har sovit ända fram till 5 nästan, och nu ligger man på ryggläge igen och ska ta sig ännu en vila. Är så sjukt trött, känns som att jag hade kunna sova resten av kvällen också..


Nu blire att dra filten över huvudet vila lite inför jobbdagen i morgon.
Ha de bra!
Kram.






                                    -  Confused, give me some answer -

no..

..reason

Kanske dags att uppdatera lite, var som ett tag sen.. Det är fredag idag alltså en vecka sen man var uppe i båthuset tillsammans med Sofie och SandraD. Alltid lika skönt att åka upp till fjälls får nästan lite ångest att vara hemma nu men i morgon får man iaf åka iväg från stan en sväng och samma på söndag.. Skönt, dock långa bilresor. Helgen i båthuset var lika trevlig som alltid. Vi kom dit på fredag och i vanlig ordning blev det bastu, öl och en massa skip-bo.. Trevligt värre. Lördag vaknade vi vid 10 tiden och det var dags för skidåkning. Tro det eller ej men jag ställde mig på ett par längdskidor och det var riktigt roligt. 8km åkte vi med en liten paus där emellan. Måste nog varit ölen som gav mig sån energi för jag hade säkert kunna åka 8km till. När vi kom fram till resten av folket blev det grillning och öl i sin vanliga ordning, sen passade man på att sola lite också med tanke på att det var sjukt fint väder och strålande sol. Hemfärden blev skidor, dock efter en skoter. Blev några fluppar och blåmärken men det är sånt man får räkna med, och självklart lite magrutor också efter allt skratt. Sen åt vi god middag och självklart blev det bastu och öl än en gång.

Söndagen var det inte lika roligt väder, snöstorm och absolut inget favorit väder att köra hem i. Sofie var tvungen att sticka tidigare eftersom hon skulle jobba men jag och SandraD väntade på att det skulle lugna ner sig lite. Men det verkade inte göra de förrän vi hade passerat rensjön då kom solen fram igen och det slutade snöa, men blåsten gick inte att undgå. Skönt var det att komma hem till slut.

På kvällen blev det kaffe och skip-bo tillsammans med tjejerna. Efter de lite besök och sen tidigt i säng, jobb som väntade tidigt på måndag som vanligt. Men helgen var helt ok, fick ju njuta av vårsolen en dag iaf så egentligen borde man vara nöjd.. Hoppas man hinner med en till solig helg innan snön försvinner helt..

                                  
                                 

Idag är det fredag och det är nog det tråkigaste fredagen på länge, alla är ute och festa och jag ska upp 6 i morgon så det känns som att jag borde avstå alkoholen idag fast suget ligger på topp. Men tänkte iaf unna mig en eller två öl innan jag ska sova, då kommer jag dessutom sova mycket bättre. Tror jag iaf. Haha. Sen på morgonen bär det av till Kalix för slutspel. Vi kom 2a i serien så nu möts vi som kom på top 3 i slutspelet. Ska bli riktigt spännande och jag hoppas verkligen att vi kammar hem det här, hade varit grymt kul sen får vi ju något att fira sen på våran klubbfest på kvällen när vi väl tagit oss hem. Kommer nog blir en bra dag imorgon känns som så iaf.

På söndag bär det av till ikea och nya shoppingcentret, känns som att jag hade behövt förnya min garderob lite inför sommaren. Men det hinns nog med fler shoppingresor innan dess. Men ska bli kul hur som helst, synd bara att man inte har en lägenhet att fylla så har fått med mig en lista från bror och Cammi istället så får handla en hel del iaf.


Nu ska jag titta andra avenyn sen ta mig en kall carlsberg.
uppdatering kommer snart förhoppningsvis.
Ha de bra!
Kram.




        
                             - Maybe I need to keep my secret for myself -


If a song could get me..

..you


ÄNTLIGEN FREDAG, snacka om att veckan har känts som evighetens vecka.. Men nu har jag nått mitt mål och jag känner mig riktigt nöjd.. Vi fick dessutom sluta strax innan 3 idag bara för att vi var så grymma idag, eller helt enkelt för att the big boss var borta så man måste ju passa på att ta sina chanser.. Snart bär det iaf av till fjälls tillsammans med SandraD och Sofie, har precis käkat middag med SandraD och nu dricker vi kaffe, RIKTIGT kaffe. Sen är det dags för avfärd. Så nu hoppas vi verkligen på bra väder och inga brutna ben, för planer för helgen finns det gott om. Hehe..

            
                                         Me and my lovely fliend <3


Uppdatering kommer efter helgen..
Ha de bra så länge!
Kram.




                             - Why do i want you? I need some answer -

white trash..

..beautiful


Tiden går alldeles för fort, fast kanske inte dom här 2 arbetsdagarna men helgen och hela förra veckan. Hinner inte riktigt med. Helgen har varit riktigt bra, åkte upp till Laukko fredag morgon, frukosten stod dukad när jag kom fram. Sen bar det ut på skotertur med Cammi, brorsan, Karro + hennes pojkvän, syster och banne. Blev raket. Vädret var sjuk fint och det var helt enkelt en bra skotertur. På kvällen blev det bastu och öl, en lyckad kväll med massa hyss och skratt. 

                 

På Lördag blev det att åka upp mot 820, då var det bara jag, cammi, brorsan, syster och banne. Ännu en dag med strålande sol och trevligt sällskap. Vi tjejer fixade eld och lagade mat medans grabbarna var och körde skoter. På eftermiddagen åkte jag hemåt för att packa om väskan till min nästa resa mot andra fjällvärlden, blev att åka till SandraD och deras båthus mellan kaisepakte och abisko. Blev bastu och öl på kvällen och självklart skip-bo.

På söndag blev det skoterfärd med hela SandraDs familj och hennes faster Camilla. Hör och häpna, Sandra har pimplat för första gången iår, och en misslyckad pimpling också. Blev ingen fisk för min del, men Camilla fick en ful liten lake. Haha. Men som tur var hade vi riktigt tur med vädret, var mulet först när vi var påväg ut, men när vi väl kom fram sken solen och jackan åkte av. Helt underbart. Senare på eftermiddan stack jag och SandraD till abisko och björkis, kollade läget en sväng innan det var dags för hemfärd mot Kiruna igen. Anlände hem igen vid 8 halv 9 tiden. 

                                 

Äntligen fick man en bra påsk med massa sol och trevligt sällskap. Nu hoppas jag verkligen att det blir strålande sol till helgen igen för då bär det av upp till SandraDs båthus igen. Ser riktigt framemot de, vi har en massa roliga planer som ska ge oss skador för livet, eller säkert på nån av oss. Haha. Så nu tycker jag att dom här 2 sista arbetsdagarna kan gå riktigt fort så det blir fredag och vi får fly stan.


Nu blir det andra avenyn sen duschen.
Uppdatering kommer snart.
ha de bra!
Kram.





                            - I need more than I can have and I hate it -

i´m broken deep..

..inside


Vilken dag, tog "sovmorgon" i morse. Var så sjuk trött, brukar vanligtvis stiga upp kvart i 6 så jag ska hinna promenera till jobbet men i morse var jag så jävla trött så ställde om klockan till kvart över 6 istället så Degis fick plocka upp mig. Så nu måste jag nästan ge mig ut och ta en kvällspromenad annars hamnar jag efter.. Känns som att hela den här veckan har varit helt galen, man har varit sjukt trött och på jobbet har det hänt en massa roligheter som man har skrattat så sjukt mycket åt, skrattar till och med nu när jag tänker på de. Tur att man trivs så bra med sina arbetskompisar hur fan hade man annars klarat sig igenom dagarna. Vette tusan, vi har iaf grymt roligt.

Funderar hur man ska göra med helgen, hela familjen har åkt till laukko idag + bror och systers partners. Själv är man ensam nunna och vet inte alls om jag orkar åka dit med alla kärleksparen. Kan säkert bli trevligt att åka dit och stanna en natt men två blir nog lite för mycket. Blir nog troligtvis Gve från lördag till söndag. Åka dit och dricka lite öl och kolla ute livet i grannbyn så att säga. I morgon blir det antingen laukko eller björkis, vet inte alls. Men ska iaf på kaffe till malin idag och diskutera hur vi ska göra i morgon. Hoppas nästan på björkis, lär nog vara en hel del folk dära skulle jag tro..

Idag händer inte allt för mycket, har precis duschat och snart kommer kanske degis förbi en sväng innan hon drar upp till deras båthus, känner att jag behöver lite vänskaplig drog innan hon överger mig ända till på lördag. Sen tänkte jag hinna förbi malin på en kaffe också innan klockan blir allt för mycket. Och så trött som jag är idag så lär jag dyka ner i sängen redan vid 10 tiden om allt flyter på som det ska. Hade varit grymt skönt med lite sovmorgon i morgon, men det beror helt och håller på om man ska åka upp till laukko eller inte, man får ju inte missa fjällsturen om det är fint väder.


Nu äre dags att klä på sig och torka håret.
På återseende efter helgen tror jag?
ha de bra!
Kram.




                         - Varför är mina moln just rosa? Jag tror jag vet varför -

walk in..

..silence


Jämt och ständigt är man trött, jag blir galen när fan ska det vända? Har käkat dom här jävla järntabletterna mer än 1 månad nu och ingen skillnad alls känner jag.. Och sömn brist kan jag lova att det inte heller är. Förstår inte, behöver energi. Dessutom kan jag inte träna nu heller för den här jävla förkylningen verkar förfölja mig och inatt jävlades hostan med mig mest hela tiden.. Oj vad jag känner mig positiv idag, eller inte. Fast egentligen är jag ganska glad, hade en bra dag igår. Var i jukkas och tittade film med Degis, madagaskar 2, svin rolig. Sen kom Sofie ner vid 9 tiden då var det skipoo för hela slanten. Åkte hem vid 10-halv 11 nån gång, renbäddade sängen och sen var det sova time, var en bra kväll helt enkelt. Och äntligen säger jag bara, äntligen..

Idag har jobbdagen gått lika fort som vanligt. Har varit helt speedad hela dagen så vi hade gott om tid att slöa dom 3 sista timmarna, skönt som fan vill jag lova. Sen efter jobbet stack jag och Degis och fixade lite grejer, var och träffade Erica en snabbis, vilket var länge sen.. Efter de mötte vi upp Sofie och Jossan på frasses och krubbade där. Sen körde Degis hem mig och nu är man ny duschat. Ska strax slå på andra avenyn sen bär det av till jukkas igen för lite spel och svammel. Känns som att jag kommer somna tidigt idag, hoppas på de så man inte är allt för död i morgon. Skönt att det är sista dagen på jobbet för denna vecka iaf, sen börjar man igen på tisdag. Härligt härligt.


Nu ska jag slå på andra avenyn, sen Jukkas.
På återseende.
Ha de bra!
Kram




                  - Trodde du skulle förändras, men vist fan hade jag fel -

The heart of..

..ice


Kvällen igår vara bra, den fick mig glad. Degis är så jävla rolig när hon blir bitter. Har inte skrattat så mycket på länge. Spelade spel i massa timmar nere hos henne i Jukkas tillsammans med hennes kusin och Sofie. Trevligt var det iaf, och det fick mig verkligen att tänka på annat. Vilket jag behövde efter en riktig deppdag. Men jag hoppas det kommer bli bättre idag, vilket jag inte tror men jag hoppas iaf. Dagen på jobbet har gått ruskigt fort och vi hann med mer än vad vi behövde så det kändes skönt. Synd bara att man är så satans förkyld igen, får inte sova alls på nätterna vilket gör att jag är sjukt trött hela dagarna. Inte för att det är ovanligt men känns som att man är extra trött och seg och har noll motivation på jobbet. Stackar Tinko som får slita hårt när jag lägger min lata sida till. Haha.

Idag händer inte mycket mer än igår. Ska laga mat åt familjen idag, tisdagar är tydligen min mat dag eftersom mamma och pappa slutar sent. Sen blir det att dammsuga och renbädda sängen.. Efter det bär det av ner till Jukkas igen, jag och Degis tänkte slänga oss på soffan å glo en bra film. Sen blir det säkert lite spel om vi inte är allt för trötta. Idag ska jag iaf försöka ta mig i säng lite tidigare än igår så man kanske orkar jobba i morgon också. Sen är det bara torsdag kvar innan man får vara "lång"ledig. Ska bli grymt skönt.


Nu är det dags att sätta igång med middan sen duscha.
Ha de bra!
Kram.



             
                        - Det finns så mycket tvivel, vad ska jag tro? -


We..

..fall


Jag vet inte om jag överreagerar eller helt enkelt bara tänker för mycket. Men på något sätt så känns det som att jag måste få fram vad jag vill veta. Får helt enkelt hoppas på att jag bara inbillar mig men min magkänsla säger att något inte riktigt står rätt till. Vilket jävla dilemma.. Har varit en konstig dag på jobbet, tur att tiden har gått fort. Min rygg och nacke är åt helvete, smärta konstant, blir därför varken bowling eller gymmet idag, ska bara ta de lugnt kanske åka ner till jukkas och hälsa på Degis och kanske lira lite spel. Kan bli mys. Behöver annat att tänka på nu. Tur att man har sina vänner, annars hade man nog aldrig klarat sig igenom sina problem här i livet.

Funderar om man ska åka till Laukko i påsk eller inte. Känns som att jag kommer ha mindre roligt där med alla kärleksparen. haha. men vi får se ska väl inte dra några förhastade slutsatser lika bra att ge det en chans. Om inte annat får man väl åka hem igen om det blir allt för kärleksfullt.. Ne nu ska jag inte vara negativ bara för att jag ska vara singel resten av livet och flytta in på nunnakloster innan jag fyller 25..


Nu blir det duschen, sen middag. Sen kanske Jukkas..
Ha de bra!
Kram.




                       - Tänk inte för mycket, det gör dig bara galen -

I miss..

..you

Har som vanligt varit i laukko i helgen, dock åkte jag hem redan på lördag för ovanlighetens skulle. Men annars har det varit helt sjukt fint väder ända sen vi kom dit. Inte konstigt att man vill dit om och om igen. Det är ju helt sjukt underbart.
Nu får man vänta ända till torsdag innan man får åka igen. Vet inte alls vilka dagar vi kommer vara lediga den här veckan i alla fall måndag om jag inte minns helt fel. Skönt ska det iaf bli.

Fredagen stack jag hem och duschade direkt efter jobbet, packade väskan snabbt. Sen kom malin och hämtade upp mig och syrran. Vi stack på bolaget och fixade dom sista ölen. Sen åkte vi och bytte till min bil efter att vi insåg att vi inte skulle få plats i malins. Packade om bilen sen åkte vi och hämtade upp cammi. Jag och malin käkade middag på lompis grillen sen handlade vi lite käk till helgen på ica i samma veva. Sen hoppade vi i bilen och kom iväg från stan vid 6-7 tiden. Som vanligt började dom andra festa redan på vägen dit så jag hamnade på efterkälken när vi väl kom fram.
Väl framme i laukko fixade vi i ordning allt i gäststugan hemma hos cammis pappa sen hade han redan fixat i ordning inne i grillkåtan så vi gick dit och lyssnade musik och drack lite öl. Resten av kvällen får vara oskriven, blir bäst så.

Lördag vaknade jag och malin vid 10-tiden låg och drog oss i säkert 1h innan vi orkade oss upp. Sen klädde vi på oss väntade på robert, cammi och ogge sen bar det av upp till ratek. Var helt sjukt bra väder, strålande sol och blåste inte det minsta. När vi väl kom fram dröjde det inte länge innan resten av gänget kom. jens, robin, banne, syrran, stefan och hubbe hade kört från holma så dom kom en liten annan väg. Grabbarna fixade eld, det blev grillning och skoterkörning. Var helt sjukt mycket ny snö. Överallt och ingenstans. Kul var det att köra skoter iaf, förutom efter lederna då för min rygg är helt jävla ur funktion igen. Men det är smällar man får ta. När vi väl kom tillbaka till laukko igen så ringde vi linda hon var på g ut till oss. Jag, malin och cammi hann ta en liten stödvila innan linda anlände. Sen fick vi för oss att vi ändå skulle åka tillbaka till stan så jag och malin packade våra prylar och åkte tillbaka till stan med linda. Kom till stan vid 9 tiden, åkte hem snabbt och duschade sen till linda för att fortsätta festa. Blev krogen vid 1 tiden, dock åkte jag hem vid halv 3 redan trött som jag var. Men det var helt ok på krogen faktiskt.

Söndag är det idag och jag har sovit borta hela dagen nästan, vaknade först vid halv 12 men somnade om igen och vaknade 4, lite ångest fick man med tanke på att det är fint väder ute och man borde kanske inte legat i sängen. Skönt iaf att inte vara bakis, men är fortfarande lika förkyld och min hosta har blivit riktigt illa. Har vaknade några 100 ggr i natt på grund av den här jävla hostan. Men ikväll ska jag hämta ner min hostmedicin så jag får sova ordentligt. kl.7  blir det troligtvis bingo som vanligt hos brorsan och cammi, sen tänkte jag hinna träffa sofie också och prata lite. Efter de blir det sängen för i morgon är det jobb igen och då är det uppstigning senast kl. 6.00. Fy fan tungt kommer det bli.


         
                                               Lovely <3


Nu ska jag ta mig in i duschen sen blir det nog att åka upp till brorsan och cammi..
uppdatering kommer när jag väl orkar.
hade bra!
kram.





                      - Livet känns som ett enda stort mysterium -


RSS 2.0