Lost without..

..you


Barnen är hos sin mor nu och min älskling har åkt upp till Kiruna för att jobba.. Ensamheten har slagit mig som en käftsmäll. Jag gillar det inte..
Hur kan man känna en sån stark saknad så fort han i princip stiger utanför dörren? Det är en tung känsla, jag vill inte vara utan han, aldrig. Om jag hade fått bestämma skulle vi alltid vara som frimärken. Det känns så rätt och så vill jag ha det också! Jag må vara en toffel, men jag är stolt över de!

Jag har hittat min andra halva, min framtid.. Han är mitt hjärta, eller han har åtminstone fångat mitt hjärta. Det är helt fantastiskt med kärlek, riktig kärlek.


Orden räcker inte till, det är en känsla som är omöjlig att beskriva. Jag älskar dig K och jag vill lova att du är saknad här hemma. Nu hoppas jag att dagarna går fort tills vi ses igen <3


Dags för sängen. ensam. ogilla.
Hade bra!
Kram.


- Loneliness is killing me -

You´ve got the..

..love
Saknar mina nära och kära där uppe i Kiruna, väldigt mycket <3
En helt underbart fin bild på min underbara mamma & Millie <3
- I miss you all  -

break of..

..dawn


Ena stunden är jag rastlös som aldrig förr och nästa stund har jag fullt upp.. Idag har varit en "fullt upp dag".. Sen jag vaknade i morse har jag varit i farten.. Från 11-16 var jag barnvakt åt underbara Millie, syster och hennes karl packade grejer och bar lite till nya lyan..
Efter de lagade jag middag åt familjen, gjorde lite extra så min karl får en matback till i morgon.
Efter maten åkte jag, syster och Millie på kappahl och Ica kvantum.. Och direkt därifrån rejsade jag vidare till Anna och Robin. Anlände hit till mor och far strax innan 10.

Nu sitter jag här och är sjukt trött.. Men jag kämpar på. Måste hålla mig vaken tills min karl kommer från jobbet, försöka trötta ut mig så jag ska somna tidigt i morgonkväll pga tidig uppstigning på onsdag.. Dock tror jag att jag kommer misslyckas ikväll, datorn och musiken kan knappt hålla mina ögon öppna. Då är det illa..


Morgondagen då? .. Hämta upp syster & Millie innan 12, hämta upp Lisa på flyget.
Det är väl det enda jag har planerat, tror jag? Förutom att packa allt som ska med hem och mysa en massa med Millie, för sen blir det 1 vecka utan lillprinsessan, OGILLAR!



Ne måste ta mig en dusch nu så jag piggnar till.
Hade bra!
Kram.




                                        - Make my dream come true -

Best I ever..

..had


Nu har den jobbiga tiden på dygnet kommit.. Ensamheten är som jobbigast nu, läggdags och mörkret faller på sin plats. Jag älskar egentligen mörka kvällar, då man kan tända ljus och krypa ner med sin kärlek under en varm och mysig filt.. Men just dessa kvällar hatar jag. Helt och hållet ensam.. Inte en själ som rör sig i huset, bara en stor längtan efter min underbara karl. Det är bara några få timmar kvar nu, men det känns som en evighet..

Kärleken har fått mig så himla stark men samtidigt kan den göra mig så liten och sårbar. Jag önskar att jag alltid fick ha min kärlek vid min sida, dag som natt. Men det är en omöjlighet. Något som jag måste acceptera och försöka vänja mig vid. Men jag vet bara inte HUR?!


Jag önskar jag kunde ställa fram klockan 3h, kunde jag inte få göra de? Bara idag.. Det är just idag som jag behöver de.. Idag har ensamheten övertagit mig helt och jag längtar tills jag känner din närhet igen.

Du har förändrat mig älskling, du har förändrat mig till något väldigt bra. Jag är tacksam, evigt tacksam och jag älskar dig för den du är, för allt du gör för mig. Du är underbar och oslagbar. Vad vore jag utan dig? <3



Dags att göra ett försök till sömn..
Godnatt!
Kram.




                                      - Me love you long time - 

Time of my..

..life


Jag är fruktansvärt uttråkad, syster och hennes karl måste vara less när jag i princip har bosatt mig hos dom.. Millie vet jag är nöjd av mosters närvaro, hihi..
Känns som att jag hade gjort mer nytta hemma än här. Jag är så rastlös hela tiden. Finns inget att sysselsätta sig med. Hemma har jag hur mycket som helst att göra. Dumt av mig att åka hit. Men nästa arbetsvecka K har ska jag då följa med upp för då är det förmiddag, vilket betyder att vi hinner ses MASSOR!

Det känns så skumt att man kan sakna en person så pass mycket, vi har nästan varit som frimärken på varandra hela sommaren ändå så saknar jag han såå grymt mycket bara när han är på jobbet. Det är på sätt och vist skönt att sakna, men det är samtidigt väldigt jobbigt. Och när han har eftermiddag så måste jag gå och lägga mig ensam, ogillar verkligen! Men nu är det "bara" 4 arbetsdagar kvar, sen 1 vecka ledigt tillsammans!


Kvällen då? jag vet inte, lutar mot att jag ska till syster och hennes karl för att titta film och ha en massa massa Millie mys. Hon är helt fantastisk lill tösen. Mosters absoluta favorit tjej. Känns så himla tråkigt att jag så sällan ska få träffa lillprinsessan. Tur att jag får all tid jag vill med henne när jag väl är här <3



Nu ska jag ta mig en dusch, sen ringa syster.
Hade bra!
Kram.




                                              - Youre simply the best -


Things on my..

..mind


Alla människor är vi olika. Vi prioriterar olika i livet. Vissa är egoister, vissa tänker bara på andra. Det finns dom som tänker på sig själv men även unnar andra lycka. En del människor gillar att trycka ner andra och skapa problem åt andra för att känna sig bra och lycklig(?) själv.. Många av oss människor tänker efter vi har talat. Medans andra tänker utan att tala.

Jag undrar ofta hur vissa människor kan vara så egoistiska hela tiden? Speciellt när det finns barn med i bilden, vill man inte sitt/sina barns bästa? Är inte barn prio 1 här i livet? Så länge barnen mår bra borde man väl själv må bra också? Går inte det på automatik?  Jag har många funderingar..

Varför pratar folk bakom ryggen på varandra? Ärlighet varar ju längst. Vill man behålla sina vänner och sin familj kanske man borde överväga att prioritera ärlighet före skitsnack, eller?!


Alla vet vi att ingen är perfekt, vissa är kanske bättre än andra, men vi är som sagt alla så himla olika. Vi förändras och väljer våra egna vägar i livet, kanske inte fungerar på allt men det mesta kan vi faktiskt styra över. Det finns många saker jag sagt att jag ALDRIG kommer att göra i mitt liv. Men här står jag idag och har gått emot i princip hälften av alla mina principer jag haft.

Jag är nöjd med mitt vägval i livet och har aldrig känt mig mer levande än vad jag gör just nu. Ibland funderar jag om jag verkligen är värd allt det här?! Jag har helt andra prioriteringar än vad jag hade för 1 år sedan, saker om ting förändras. Och jag är väldigt glad att jag hittat den här vägen i mitt liv.
Men utan min familj, mina vänner, min sambo och hans underbara barn så hade jag aldrig tagit mig dit vart jag är idag. Ni är helt underbara och utan er hade jag aldrig svävat på dessa moln. TACK <3



Dags för en dusch och sängen efter de.
Hade bra!
Kram.




                                               - This is who I am -

Back in..

..town


Anlände till Kiruna i natt vid 1-tiden.. Sovmorgon, helt underbart. Åkte till syster, drack kaffe och självklart blev det Millie mys <3 som jag har längtat. K for på jobbet vid 1, jag och syster tog lilltösen med oss på promenad till kappahl, coop och jysk.

Nu är jag hemma hos mor och far igen, har fått i mig mat precis och är fruktansvärt mätt. Ska strax åka och bowla med mor och far, long time ago. Men nog ska jag säkert kunna lyckas spöa skiten ur dom. Återkommer senare med resultat.


I morgon ska jag träffa Ida och Love, ska bli kul var som ett tag sen. Annars har jag inte mycket annat planerat.


Dags att vila magen innan allvarlet på bowlinghallen börjar.
Hade bra!
Kram.



                                                 - Love is all around me -


So far..

..away


Tiden går alldeles för fort.. På onsdag är det slut på semester då börjar K jobba. I morgon ska jag in till stan för att kolla upp lite kurser som jag tänkt plugga. Hoppas jag får börja den här terminen men det var inte helt säkert..
Har haft världens mest underbara människor på besök onsdag till söndag. Saknar dom så otroligt mycket redan. Nu kanske jag inte får åka upp till Kiruna med K pga skolan, ville så gärna åka upp och träffa min familj och självklart min största favorit Millie <3

Har iaf haft en helt underbar semester denna sommar men massa fina besök både här och på annat håll. Är så glad över all tid jag fått tillsammans med min älskling, det har varit guldvärt. Nu får man börja stå ut med att han kommer vara borta varannan vecka, men det positiva nu är att vi får ses när han är ledig och inte när han kommer, hur bra som helst.

Btw så har vädret varit på topp idag igen som vanligt, eller för det mesta. Vi har varit ut med båten och fiskat hela långa dagen, jag, K, kidsen och K´s mamma. Var hur mysigt som helst, synd att det var så dåligt med fisk just idag. Har annars varit hur bra fiske som helst i den där sjön men icke idag. Men vi hade en trevlig dag iaf det var ju himla tur de <3


Nu ska jag trycka i mig lite ostkrokar sen sova.
Hade bra!
Kram.



- longing is mare -

Today is the..

..day


Kan inte beskriva min lycka med ord, har längtat så mycket till den här dagen.. Idag anländer dom bästa, Bror, syster, Millie, Anders och världens bästa Sandra. Jag är som ett litet barn på julafton. Bror ska hämtas om en timma resten anländer i eftermiddag. Vill bara att tiden ska gå fortare. Saknar mina underbara så fruktansvärt mycket.

Strax ska kidsen få lunch sen ska vi sätta oss i bilen och åka in till Byske för att hämta bror. Handla lite så kylen inte ekar och kanske köpa en glass? Är 21grader i skuggan och 43grader i solen, en helt underbar dag med andra ord. Kidsen cyklar ute på gården för fulla muggar och älsklingen är fantastiskt snygg och helt underbar. Kan inte säga mer än att jag älskar livet otroligt mycket just idag <3


Dags att njuta av solen en stund innan lunch dags.
Hade bra!
Kram.



- beautiful morning -

RSS 2.0