Magen v.20

.
Slänger in en eller två magbilder. Måste ju fira att vi är halvvägs.
Vi längtar såå mycket efter dig älskade underbara <3
.
.
.
såhär ser vi ut när vi har sammandragning. På gränsen till att spricka känns det som..
.
.
.
Längtan är så stor efter våran lilla skrutt. Kärlek <3
.
.

Söndag idag va?

.
Jag är inge bra på att hålla koll på dagarna.. Men det är tydligen söndag idag och verkar vara riktigt fint väder ute. Great!
Idag är inget planerat så får se vad denna dag har att erbjuda.. Hungrig är jag iaf..
.
.
Igår gick vi in i v.20.. Det är helt sjukt vad tiden fram till nu har gått fort. Herregud det är ju halvvägs. Det gör mig lycklig att vi tagit oss hit.
Men dock blir jag mindre lycklig när jag inte får jobba. Men det är väl bara lyda barnmorskans råd och ta de lugn och vila. Men hur man gör de har jag ingen aning om.
.
.
Förresten.. Tusen tack för alla fina kommentarer, jag blir så varm i hjärtat när jag läser dom <3
Har väl tänkt fixa en liten magbild hit eftersom det är halvvägs, men får nog bli i morgon eller så.. Får se när jag får tid.
.
.
Nu behöver jag och bebis lite frukost.. Tingeling!
.
.

Dagen med stort D..

.
Den bästa dagen ever.. Det går inte att beskriva med ord, helt fantastiskt underbart <3
.
.
Såhär ser maggen ut idag..
.
.
jag ser dock ut som 7 svåra år men magen den mår bra..
.
och...
.
...såhär såg det ut inne i magen, kääärlek <3
.
.
Vårat lilla hjärta, äntligen har vi fått se att du mår bra och växer som du ska.. Och dessutom vill du ut 5 dagar tidigare än beräknat, får vi hoppas iaf. Underbara lilla krabat. KÄRLEK KÄRLEK KÄRLEK <3
.
.

Gröt till frukost gör gott för magen..

.
Då var det söndag redan.. Men för första gången på länge så har jag hoppats att helgen ska gå fort. Sen 2 arbetsdagar och sen får jag åka HEM... Underbart ska det blir, underbart att få träffa barnen, underbart att få se lilla skrutten i magen och underbart att få mysa på hemma med familjen <3
.
Har fått gröt nojja, äter gröt till frukost varje morgon, mannagrynsgröt med äppelmos, MUMS!
.
.
Idag är det tänkt att jag ska på badis med Evelina och Line, om nu Eve har tänkt vakna någon gång. Sen ska jag och titta damernas bowling match, igår var det grymt spännande och det blev vinst, hoppas på samma sak idag. Sen vid 4 ska jag, K, mamma och pappa fara och bowla, ska bli kul var länge sen. Och klockan 5 bjuds det på middag hemma hos syster.. Kommer nog bli en riktig toppen dag.
.
.
Magen den växer mer och mer. Och nu känner jag skruttis oftare också, den verkar tycka om att göra kullerbyttor eller vad den nu gör och speciellt mot min kissblåsa.. Men det är underbart att känna lillen <3
.
.
Nu måste jag klä på mig och bädda sängen och försöka få tag på Eve..
Ha en bra söndag!
.
.

Mätt i magen..

.
Torsdag idag, veckan han gått sjukt fort.. Sista arbetsdagen i morgon sen är det helg. Helgen är fullspäckad men det tycker jag om.. Har inte riktigt tålamod för att sitta still, ska vara action mest hela tiden..
.
Har varit hos Anna och Robin idag, vi beställde käk och efter de blev de efterrätt därav en fullständigt mätt mage.. Känns som att den kommer spricka vilken sekund som helst.. Måste nog sova så den får vila upp sig inför arbetsdagen  i morgon..
.
.
Idag går vi förresten in i v.18, och det är bara 6 dagar kvar till UL.. Det är helt sjukt vad jag längtar och det är ännu mer sjukt att dagarna och veckorna går så fort.. Snart är vi halvvägs, underbart!
.
.
Ne nu ska jag sova så jag orkar jobba i morgon och självklart måste jag orka med resten av fredagens planer, kan dock inte berätta dom just nu för min kära karl läser min blogg och han får inget veta förrän i morgon.
Så godnatt gott folk!
.
.

Onsdag?

.
Känns inte som onsdag idag.
Jag är iaf fruktansvärt trött idag, knappt sovit inatt.
.
Har iaf ätit supergod middag hos syster och Anders. Nu ska jag nog sova.
.
.
Godnatt!
.
.

8 dagar..

.
2 arbetsdagar avklarade, 3 kvar. 5 kvar till dagen med stort D.. Det går bra på jobbet och jag jobbar med en riktigt bra arbetskollega. Har inte varit speciellt trött heller vilket känns skumt men det är ju tur att jag har lite rutin på mina sov tider..
.
Älsklingen kom i tisdags kväll. Underbart! Idag har han dessutom bjudit oss på middag. En riktigt god Thai soppa, lovely! I morgon blir det också super god mat, är bjudna på middag hos syster och Banne står för kockandet..
.
.
Juste nu är det BARA 8 dagar kvar till UL.. Tiden har gått så sjukt fort hänger inte alls med, på torsdag är det redan V.18, vart försvinner all tid? Det var ju nyss jag fick ett plus på stickan och nu är vi snart halvvägs. Men jag klagar inte, jag längtar så fruktansvärt efter våran lilla skrutt där inne <3
.
.
Nu ska jag borsta tänderna och sova så jag orkar med resterande jobbdagar denna vecka!
GODNATT!
.
.

Godis på en söndag..

.
Söndag redan, vilket betyder jobb i morgon. Hoppas arbetsdagen går riktigt fort för i morgon kommer kanske älsklingen, hoppas hoppas!
Annars har jag inte gjort desto mer idag, slog rekord och låg i sängen till halv 3 tror jag?! Vaknade dock flera timmar innan de men det var skönt att bara ligga kvar och ta de lugnt..
.
.
Igår var det lördag och jag var på lagfest med innebandyn. Bastu, god mat och trevligt sällskap. Var en riktigt bra kväll med tjejerna. For hem strax innan 12 och nöjd över kvällen.
.
Ska strax hoppa in i duschen måste bara äta lite godis först. Är inte speciellt sugen på godis nu för tiden så förstår faktiskt inte varför jag inte köpte chips istället eller GLASS! Men jag och mamma köpte godis igår men då hann jag inte äta något så därför kör jag lördag idag istället, men det går väl bra?
.
.
Jag saknar min älskling, längtar så mycket tills han dyker upp här i Kiruna!!
.
.

Familjemys..

.
Dagen började med en fika på stan tillsammans med mami, syster, bror, Anders, Millie och Johanna. Hur trevligt och mysigt som helst. Var på apoteket en sväng också sen åkte jag och mamma på kiosken och köpte godis.
.
Snart ska jag bege mig mot låsfixarn, där vi ska börja våran lagfest.. 4h bastu och tjejsnack och efter de mat på Landströms. Känns som att det kommer bli en mycket trevlig kväll med många skratt. Känns dessutom helt ok att gå på fest nykter, man kan ju ha roligt förde. Men jag kan ju inte ljuga och säga att det inte hade varit gott med en kall öl i bastun för det hade de då verkligen. Öl och bastu hör ju som lixom ihop.
.
.
Har fått i ordning lite här i mitt flickrum nu, kläderna är på plats och sen har jag organiserat lite i toaskåpet också. Men imorgon blir det storstädning av rummet, byta sängkläder och städa toaletten. Är riktigt skitit här just nu men har ju trots allt varit sängliggandes på grund av att jag varit sjuk..
.
.
Måste göra mig klar nu ska strax åka.
Saknar mitt hjärta så otroligt mycket, längtar till på tisdag. Älskar dig underbarling!
.
Ha de king! Tjingeling.
.
.

Bakpotatis+skagentoast+vitlöksmör= UNDERBART!

.
Magen är PROPPMÄTT, det var helt underbart gott. Åt mysmiddag med mami och papi. Bakpotatis med vitlökssmör och skagentoast. Jag åt för mycket, tror ja.. Magen är i sprängläge och mina ögon blev fruktansvärt trötta.. Kanske en stödvila skulle hjälpa? Ne justja det hinner jag inte, ska ju till Milliemouse, hon skickade sms idag om att hon ville att moster skulle komma, och vem kan säga nej då..
Dock behöver jag en dusch först..
.
Har jobbat idag det gick väl sådär, har haft fruktansvärda spänningar i magen, det var rätt jobbigt. Men hur var det nu igen, juste allt är ju normalt när man är gravid.. Jag kämpade mig iaf igenom hela arbetsdagen och nu är det helg.. Jobb på måndag igen och jag hoppas det går bättre då..
.
.
12 dagar kvar till UL, det är helt sjukt vad jag längtar. Jag hoppas vårat lilla underverk mår bra! Det är helt underbart att vi äntligen ska få se våran skrutt <3
.
Saknar mig älskling gör jag, väldigt mycket.. Känns så fel att han är hemma men jag är kvar här. Robin och Melody saknar jag också, underbara barn. Hoppas tiden går fort tills vi ses igen..
.
Kärlek kärlek kärlek <3
.
.
Nu ska jag åka till Milliemouse.
Ha en bra fredag!
PUSS!
.
.

Go och glad kexchoklad..

.
Första dagen på jobbet, det gick bra men kondisen är inte på topp. Svettas och flåsar gör jag mest hela tiden, känns det som.. Redan, hallåå!?
.
.
Idag går vi dessutom in i v.17 också, shit vad tiden går fort. Tror min mage haft en mega tillväxt inatt för idag har den känts jätte stor. Eller så är det helt enkelt för att jag åt en kexchoklad idag, vem vet?!
.
.
Dags att släcka dom blå.
Godnatt!
.
.

En dag jag inte tycker om..

.
Ne idag är ingen dag jag tycker om, K har åkt hem, nu måste jag vara utan han i 1 vecka. Och denna vecka kan jag inte träffa kidsen heller. Ogillar starkt. Saknar dom små väldigt mycket.
Men nästa ledigvecka K har så ska jag åka med hem, då har vi dessutom UL. Nu är det exakt 2 veckor kvar, så himla spännande. Ni kan ju gissa att jag längtar enormt mycket...
.
Och igår kväll kände jag bebis för första gången, den petade på min mage, 2 ggr. Det var fascinerande. (hur stavas de?)..
.
.
Hur som helst så ska jag gå och jobba i morgon, känner mig kryare nu, förkylningen är fortfarande kvar men inte lika illa som den varit. Så nu hoppas jag att jag ska bli helt frisk och slippa allt som har med förkylning och hosta att göra..
.
Förresten så blir det hockey ikväll också! Kul!
.
.
Juste, hittade den här bilden i albumet från julafton, den är så otroligt fin så den måste jag dela med mig av..
.
.
.
Nu ska jag duscha och göra mig redo för hockeyn..
Saknar mitt hjärta redan <3
.
.

Skara sommarland..

.
Har precis ätit middag, så nu är magen mätt. Förkylningen är bättre och jag har kunna sova inatt, eller ja bättre än natten innan.. Nässprayen verkade funka någorlunda men hade helst använt otrivin, men det är bara att gilla läget..
.
Har haft konstiga spänningar i magen idag, men det ska tydligen vara normalt?! Ja allt är ju tydligen normalt under graviditeten. Haha..
.
.
Har btw fått en jätte fin "mama" tunika av min kära mor som hon köpt på hm i luleå. Tack mammsi!!
Har tyvär varit så klantig att jag glömt minneskortet till kameran hemma i datorn i Fällfors så kan inte fota några bilder denna vecka vilken känns mindre kul.
.
Jo på tal om Skara sommarland så ska vi åka dit i sommar, i slutet på Juli är det tänkt. Bebis måste hinna komma till världen först. Vi ska åka tillsammans med syster och hennes familj, och självklart hela våran familj. Måste bara hitta en passande vecka i Juli. Som sagt så måste bebis hinna komma och så måste det vara den vecka som vi har kidsen. Är ju som för deras skull vi åker. Kommer iaf bli toppen, längtar som tusan till sommaren. Fast det får gärna vara vår först.
.
.
Nu ska jag ta en stöd vila på soffan och kolla om det är något bra att glotta på tv.
TJINGELING!
.
.

Fruktsallad med en viktig detalj: GLASS!!

.
Jag älskar frukt och jag älskar glass, för tillfället. Eller har nog alltid älskat frukt. Men glass är något jag har fått för mig nu. Och är jag sugen på glass så måste jag bara ha det NU, samma sak gäller frukten.. Men känner mig ändå inte så fruktansvärt onyttig, eller borde jag kanske göra de? Äter glass nästan varje dag och speciellt nu när jag är sjuk.. Hm.. Men det är så fruktansvärt GOTT !!
.
.
Hur som helst, tack för tipsen angående min snoriga och täppta näsa... Har varit på apoteket idag och köpt Nezeril, jag hoppas innerligt att den ska funka inatt. Så jag återkommer med resultatet i morgon..
.
.
På onsdag åker min underbara älskling hem igen, jag blir kvar, för första gången på evigheter. Men som tur var så har ju min vän Ida lovat att ställa upp med kramar, vilken tur jag har va? Jag behöver inte känna mig speciellt ensam för så fort jag blir lite ledsen då åker jag bara till Ida och kramas lite, hur bra som helst. Tack Ida!
.
.
Ne nu ska jag prova nässprayen och försöka sova några timmar.
Hade så bra och godnatt!
.
.

Köttsoppa och finbesök..

.
Har precis ätit middag, köttsoppa. Super gott trots att jag fortfarande är riktigt förkyld. Syster med familj var också här och åt, så idag fick jag alltså träffa underbara Millie <3
.
Har varit på apoteket idag, handlat lite grejer så nu jävla ska jag bli frisk innan arbetsveckan är slut. Sen har jag även fixat så jag ska få börja läsa datakunskap igen. Fixa till mitt dåliga betyg (våran lärare slutade vilket resulterade att 90% av klassen fick IG). Fast är ju inte jag som fixat så jag ska få börja läsa de utan min underbara pappa som har tagit tag i saken. Så ska läsa på "flex" och ha kontakt med en lärare från gymnasiet. Perfekt.
.
.
Funderar vad jag ska göra resten av kvällen, ska ta reda på om det är något bra på tv.
Men ni får ha de så bra!
Puss och kram hela dan!
.
.

Glass i stora lass..

.
Ja när man är sjuk får man äta hur mycket glass man vill. Eller? Jag har som för mig de iaf.. Glass och melon dagarna igenom, det är toppen!
Går inte direkt framåt med min förkylning, idag har jag varit riktigt risig igen, har legat på soffan hela dagen och jordens huvudvärk.. Men eftersom jag vilat hela dagen idag så kommer jag må bättre i morgon.. Har jag iaf planerat så nu får det faktiskt vara slut på det här eländet.
.
I morgon måste jag iaf ta mig till apoteket och inhandla lite grejer. Kanske köpa lite mer glass också.
.
.
Nu ska jag förflytta mig till sängen och försöka sova några timmar.
I morgon vaknar jag frisk, de ni!
Sov så gott. Godnatt!
.
.

Jag blir galen snart..

.
Alltså nu funderar jag hur i h-vete jag ska kunna sova och bli frisk om jag inte får använda några hjälpmedel alls? Hostmedicin (cocilliana) kan jag förstå varför man inte får ta, men då tänkte jag vara smart och köpte Vicks VapoRub (som du kan smörja in tex bröstet med för att lindra hostan), tänkte att det borde ju inte vara någon fara men självklart läste jag ju bipacksedeln för att vara på den säkra sidan, OCH självklart står det ju där att gravida inte bör använda den. Nåväl jag har överlevt nätterna någorlunda med nässpray. Och idag för skoj skull var jag ju tvungen att läsa bipacksedeln på den också, och vad står de, jo man rekommenderas att inte använda nässpray när man är gravid. Och nu funderar jag ju hur i helvete ska jag kunna sova utan någon nässpray? Jag hostar ju som en tok så fort näsan täpps igen.
.
Är det någon som kan ge mig åtminstone ett enda tips på vad jag ska göra åt min super täppta näsa när jag inte får använda nässpray?! För jag kommer inte sova en blund så länge näsan är täppt.
.
Känner mig otroligt gnällig, men efter att jag varit sjuk i över 1 vecka drygt så börjar jag bli fruktansvärt less och vill väldigt gärna bli frisk, men det är svårt att bli frisk utan sömn..
.
.
På tal om något helt annat så är melon och mango fruktansvärt gott. Vad vore livet utan frukt? Jag är helt galen i frukt!!
.
Ne nu ska jag varva internet och hoppas på tips från någon angående min näsa.
Ha de king! Hejsvej!
.
.

Galet trött i kropp och själ..

.
Det har verkligen varit tuffa dagar nu den här veckan. Känner att min kropp tar stryk av att vara sjuk, är helt matt och orkelös. Hoppas verkligen att det har vänt i morgon när jag vaknar.
Nu har jag iaf tagit mig kraft att duscha så nu är jag ren och ligger nerbäddad under täcket. Men min älskling fattas här. Dumma eftermiddagar..
.
.
Förresten Ida så tycker jag faktiskt att jag också bara ser lönnfet ut. Men det kanske bara är att gilla läget när man har så mycket fläsk på kaggen. Men jag hoppas magen kommer bli rund och fin så småningom, och jag vill INTE bli större än min syster var. Kommer ju tippa framlänges då. Haha.
.
.
Nu ska jag varva internet sen försöka sova..
Sov så gott allesammans.
Godnatt!
.
.

Otur eller vad?

.
Vaknade vid halv 5 inatt, kändes som att någon sprängt en bomb i örat på mig. Gick upp till mamma och grinade som ett litet barn, vi for på akuten men dom hade bara en läkare så det var bara att åka hem igen. Hon sa att jag skulle ta nässpray och knapra alvedon och sova SITTANDES?!? Hallå hur fan gör man de. Jag fixade då inte de iaf. Men efter att klockan blivit halv 8 så var ögonen så trötta så var tvungen att lägga mig ner för att få lite sömn.
Vårdcentralen ringde mig vid halv 9 tror ja?! Fick tid klockan 11. Så nu har jag fått en pencillin kur mot öroninflammation. Läkaren förstod varför jag hade så ont för det var tydligen en riktigt ordentlig inflammation jag hade fått. Men nu ska jag knapra några piller i några dagar sen ska jag fanimig bli frisk så jag kan börja jobba, Punkt Slut!
.
.
Mamma och pappa har åkt till Luleå över helgen så nu kommer jag vara helt ensam under dagarna, K jobbar ju eftermiddag. Känns ju inte sådär super kul att ligga ensam hemma hela dagarna när man är sjuk, men det är väl bara att gilla läget.
.
.
Juste, v.16 är det ju nu (15+2). Tycker dom här veckorna räknas väldigt konstigt.
Men nu tänkte jag iaf bjuda på en magbild. Känns som att den har börjat växa lite nu. Men ni får väl se själva helt enkelt.
.
          
.
.
Nu ska jag åka och köpa lite glass. Måste ju tyvär göra det själv nu när ingen är hemma.
Men kan bli skönt med några friskluftsandetag.
Hade göttans så länge!
Hejsvej!
.
.

Ren men inte hel..

.
Har precis kommit ut ur duschen, så nu är jag ren.. Dock inte hel (fortfarande sjuk).. Fick komma in i en snabb minut i bastun men sen blev jag utslängd. Förkylning + bastu = inte ok. tydligen..
Fick iaf med mig en burk pepsi så jag är ändå relativt nöjd.
.
.
Har bäddad ner mig i sängen nu och hoppas innerligt att jag ska kunna sova i natt. Blir iaf hemma i morgon, men på måndag då jävlar!!
Måste ringa mödravårdcentralen i morgon också, och eventuellt vårdcentralen också. Får se vad någon av barnmorskorna säger..
.
Funderar på att lägga ut en bild på maggen i morgon kanske, men måste nog sova på saken. Kanske väntar tills den har växt till sig rejält istället.
.
.
Jag saknar min älskling. Ska försöka sova nu så tiden går fort tills han kommer. Mys!
.
Sov så gott allesammans.
Godnatt!
.
.

Hubba bubba!!

.
Ryggläge i soffan ännu en dag. Känns iaf lite bättre idag. Har fått sova några fler timmar inatt men fortfarande vaknat ett x antal gånger av den här förbannade hostan. Men har bestämt att jag ska kunna gå och jobba på måndag så jag har ju lite tid på mig att kurera mig. Men hade varit skönt om det hände precis just NU..
.
Blöder näsblod gör jag också, nästintill hela tiden. Tur att det bara är små mängder.
.
Nu har min karl åkt på jobbet. Mor och far for iväg så nu är jag ensam igen. Ligger i soffan och tuggar hubba bubba, men smaken har i princip försvunnit så funderar på att spotta ut de och dricka julmust istället.
.
.
Förresten så går vi in i v.16 idag, nu är det 3 veckor kvar till UL, ska bli så himla spännande. Jag verkligen tok längtar, och jag hoppas bebis där inne mår bra!! Våran lilla skrutt <3
.
.
Om man skulle kolla om det är någe bra på tv?!
Tjingeling!
.
.

Som ett litet barn..

.
Jag är så less, så fruktansvärt less på denna hosta.. Gnäller som ett litet barn här hemma hos mor och far, vill bara bli frisk. Vill ha något som hjälper mot denna hosta.. Vill kunna sova i natt.. Det är inge kul, inte det minsta kul.. Jag är verkligen en riktig gnällspik just nu.. Men jag vill bara bli FRISK!!!!!
.
.
Tur att man har matlust iaf och har sluppit må speciellt illa idag. För till lunch serverades det våfflor och till middag blev det tacos. Mums mums mums!!
Annars har jag inte gjort någe idag. Suttit i fotöljen och glott på tv och datorn. Druckit massa varm mjölk med halstabletter i och ätit massa glass.. Har dessutom blött näsblod 3 ggr idag. Ja nu vill jag verkligen bli frisk, det är min största önskan för tillfället.
.
.
Saknar min älskling, han jobbar EM, ogillas verkligen. Men i natt får jag ha han vid min sida igen <3
.
Ne nu ska jag knapra lite halstabletter och kanske ta en svalkande dusch.
Hade gött, hejsansvejsan!
.

En riktig gnällspik..

.
Dålig uppdatering, i know. Men har haft fullt upp senaste veckan.
Syster med familj var på besök över nyår. Hur mysigt som helst. Vi åt massa god mat och hittade på roliga saker med kidsen. Provade nya skrillorna som dom fick av tomten. Dom var riktigt duktiga. Vi har hunnit med lite shopping och några filmer när barnen sussat sött.
.
Nyår var stressigt men väldigt mysigt. Middag i Storbränna, raketskjutning för barnen hemma. Massa spelande på kvällen/natten, och champange på 12-slaget (blev champis för min del). Nyårs pussar med älskling <3
2011 kommer bli ett toppen år, det känner jag på mig, och det bästa av allt, Bebis anländer <3 <3
.
.
Nu är vi iaf tillbaka i Kiruna igen, jag blir Kirunabo ett tag framöver. Några månader skulle jag gissa på. Ska jobba på mitt gamla jobb, eller jag var ju bara tjänstledig så jag ska tillbaka till min gamla tjänst om man säger så. Måste passa på att jobba nu innan bebis kommer så jag får upp min föräldrapeng och hinner spara ihop lite pengar.
Det var dock meningen att jag skulle börja jobba idag, men den här jävla förkylningen vill inte ge med sig, har dessutom jordens damp host. Så jag har inte sovit en blund sen halv 3 i natt. Är riktigt trött men så fort jag försöker sova så hostar jag som en galning.. Fruktansvärt irriterande..
Men jag hoppas jag hinner bli frisk innan fredag då blir det jobb, och jag ser verkligen framemot de.
.
.
Nu ska jag pimpla lite mer vatten och kolla runt lite på datorn.
Ha de king, Tjingeling!!
.

RSS 2.0