Back..

..again


Är i Kiruna igen, kom i tisdags. K jobbar och jag försöker plugga samtidigt som jag ska hinna träffa mina nära och kära.. Prov på tisdag. Vette tusan hur de kommer gå. Hoppas iaf på godkänt, då är jag helt klart nöjd. Naturkunskap är inte riktigt min grej.

Ska strax bege mig mot staden med syster och Millie för att träffa Malin J. Sen i eftermiddag blir det att åka till tuolla för att titta på Anna och Robins hus. Och ikväll blir det idol och massa pluggande.


Uppdatering kommer senare.
Hade bra!
Kram.



                                       - You are perfect for me -


All the small..

..things
.
.
Har nyligen kommit hem från svärföräldrarna, tillbringat hela dagen där. K har skruvat i sin skoter och gör det fortfarande. Hoppas han inte har glömt bort att vi ska spela bingolotto idag.
Barnen är nyduschade och redo för sängen, men innan passar vi på att mysa i soffan och titta lite barn tv.
.
Dom små barnen är så söta, igår när jag gick upp för att hämta kläder upptäckte jag att Melody inte låg i sin säng. Jag gick till Robins rum för att kolla och där ligger dom båda två i Robins säng och sover. För vem vill sova ensam?! Dom var så underbart söta!
.
.
Nu ska vi strax stänga av tvn och gå upp och kanske läsa en bok. Sen hoppas jag att min karl dyker upp snart. Kanske hinner ta en dusch innan han kommer och fixa lite popcorn.
.
.
Nu ska jag mysa vidare.
Hade bra!
Kram.
.
.
- Don´t be so stupid -

Sick and..

..tired
.
.
Jag är trött och allmänt less. Känns så hopplöst ibland..
Det är tur att jag har en underbar karl som piggar upp mig när jag har mina dåliga dagar.. Och självklart får jag ju inte glömma kidsen heller, dom är verkligen glädje spridare!
.
Jag önskar jag vore miljonär och ägde ett par rosa uggs. Någon som känner sig manad att köpa ett par åt mig?
.
.
Helt fantastiskt underbara, men VARFÖR finns det inte i min storlek?!?!
.
.
Ska kika idol och försöka bli lite gladare..
Hade bra!
Kram.
.
.
- He is fantastic and he is mine -

When the stars go..

..blue
.
.
Dagarna går riktigt fort.. Skönt att K´s eftermiddagsvecka snart är över. Onsdag morgon åker vi hem igen, ska bli skönt samtidigt som jag kommer sakna mina underbara här i Kiruna. Men nu när vi åker hem får vi ju vara med K´s underbara kids igen. Saknar dom <3
.
Har haft fullt upp idag, lunch dejtat med Linda, varit med syster, Millie, Linnéa och Ailin.. Pluggat matte, varit och beställt mössor och sen haft myskväll med Sandra och Jossan..
Nu ligger jag i mitt flickrum och slog precis huvudet i sänggaveln och det gjorde fruktansvärt ont.. Klantiga jag.
.
.
I morgon är det pluggdag, sen måste det hinnas med Millie och syster mys. Troligtvis blir det en tripp till Jukkas också med min underbara vän Sandra.
.
.
Nu ska jag titta OTH.
Hade bra!
Kram.
.
.
- Love of my life -

Longing is..

..huge


Sitter hemma hos mor och far och väntar på mat.. Är ruskigt hungrig. Tröck i mig 2 hårdbrödmackor nyss och är fortfarande vrålhungrig. Det blir Lax och potatis till middag, sjukt gott. Sen har jag lovat att göra efterrätt. Smulpaj med blåbär och hallon, och självklart vaniljsås till de. MUMS!

Har varit hos Ida och Lennie idag, Lennie fyllde år igår så vi fick fika, det var gott. Jag har blivit en riktig gottegris har jag upptäckt. Men man lever bara en gång så varför låta bli?!
Sen efter jag varit där for jag till syster och hade en massa Milliemys <3 Och snart kommer dom hit för att äta middag med oss. Vilken betyder ännu mer MILLIEMYS!!! Love it!


Ikväll blir det myskväll hos Sandra med tjejorna. Måste nästan köpa lite godis så jag har något att knapra på under kvällen. Sen tänkte jag försöka hinna med att plugga lite matte också.. Fullt upp med andra ord.


Nåväl ska titta lite OTH nu.
Hade bra!
Kram.


                                           - Sweet as sugar -


Need some..

..answer
.
.
Har kommit hem för ett tag sen från Alta, varit där och träffat "mina" KUJ-tjejer. Var hur kul som helst att träffa alla igen. Vi åt en massa god mat, bastade och det absolut bästa var när jag och Sandra var ute på sjön och rejsade vattenskoter. Vilken kick, helt fantastiskt sjukt roligt. Det vill jag absolut göra igen!
.
Nu ligger jag hemma hos mor och far i min säng i mitt gamla flickrum och har fortfarande jordens matkoma, känns som att jag ska spy vilken sekund som helst, så då kan ni ju förstå hur fruktansvärt mätt jag är. Behöver nog inte äta på flera flera dagar..
.
.
I morgon är det hockey. Som jag har längtat. Finns det något roligare att titta på inom sportvärlden än hockey?! Ne skulle inte tro de. Synd att min karl jobbar i princip hela tiden när vi är här uppe i norr, annars hade jag tvingat med han också. Har sagt det tidigare och säger det igen, JAG HATAR EFTERMIDDAGS VECKORNA.
.
Ne om man skulle försöka sig på ett avsnitt av OTH innan ögonen åker igen helt.
.
Det får nog bli så.
Hade bra!
Kram.
.
.
- I hope, wish and believe -

You smell so fucking..

..good


Godmorgon mina vänner. Har vaknat för drygt en timma sen, ätit frukost (mannagrynsgröt & ett glas juice). Nu hoppas jag att min älskling blir nöjd när han läser det. Har lagt fram matteboken och försöker nu ladda upp för lite plugg.. I morgon är det skola så bäst att förbereda sig.

Jag tycker inte om att vakna upp utan min älskling vid min sida. Jag saknar verkligen han. Tur att man fick vakna upp till bra väder iaf. Växlande sol, men jag är nöjd.

Händer idag då?
Plugg, plugg, plugg..
Någon paus där emellan och då blir det OTH, utan tvekan, i love it!


ne ska försöka ta tag i pluggandet nu.
Hade bra!
Kram.


- Millie <3 -

You are the only thing thats on my..

..mind


Då var huset städat och Idol avklarat.. Det luktar så super mega gott i hela huset, jag verkligen älskar doften av nystädat. Kan vara för att jag alltid överkonsumerar skurmedel också, men det måste man om det ska lukta fantastiskt..
Har hunnit med en dusch och "middag" också.. Älskling bli inte arg när du läser det sistnämnda, men det är tråkigt att laga mat när man är själv.. Förlåt.

I morgon blir det helt och hållet en plugg dag, skola på fredag. Sen har jag fått ett super oemotståndligt erbjudande av min underbara vän Evelina.. Övernattning fredag till lördag, god mat, massa gott och onyttigt till kvällen och KRAMAR, jag kan inte motstå jag bara kan inte <3 Du räddade nog min helg darling. Nu hoppas jag bara att jag ska hinna bli frisk. Ska kämpa med att försöka ta det lite lugnare i morgon.


Jag saknar min älskling så att hjärtat värker. Jag verkligen hatar att vara utan min andra halva. Hatar kombinationen av tystnad och ensamhet. Jag behöver kramar och kärlek varje dag. Du är som en drog för mig som jag inte kan leva utan. Jag hoppas verkligen att det blir annorlunda i framtiden, att vi aldrig ska behöva vara ifrån varandra. Hoppas att dagarna går fort så jag får känna din närhet igen och sova med dig vid min sida. Underbarling <3


Dags att titta lite tv igen, krypa ner under täcket här på soffan.
Hade bra!
Kram.



- I need you by my side -

Always and..

..forever


Lördagen den 11/9-10


A perfect day!
Underbart god middag på restaurang, en mysig promenad i parken och till älven, bio med popcorn och min underbara vid min sida. Kvällen avslutades med utsikt över en stad som lystes upp av gatlamporna, otroligt vackert, men det mest vackra var min fina ring som jag fick på mitt finger av min helt fantastika karl. Tack älskling, du är underbar och du skapade en dag att minnas. JAG ÄLSKAR DIG <3

Jag är så lycklig, känns som att alla mina pusselbitar fallit på plats.
Nu längtar jag till framtiden och vad den har att erbjuda.
Följ ditt hjärta, det är den enda vägen till riktig lycka!
Kärleken är ingen dans på rosor,
det är en känslofylld resa som jag absolut inte vill missa!


Jag och min kärlek <3



Livet är svårt när man inte är två. Jag älskar att du finns i mitt liv <3




- I will always love you -

Is today the big..

..day?
.
.
Melody har börjat vara väldigt morgonpigg igen.. vaknat vid 6-tiden nu 4 dagar i rad.. Jag är heeelt slut. Min karl är morgontrött men det är fanimig jag också, men tydligen så är det jag som ska stiga upp, enligt både Melody och K.. Jag är rätt trött vill jag lova..
.
Nu är Robin och Melody ute på gården och leker med deras kompis Linus. Det är tur att dom aktiverar varandra dagar som denna.. Känner mig som en trött och gnällig kärring.
.
.
.
Igår var vi på middag hos svärmor och svärfar. Var lika trevligt som alltid. Resten av kvällen blev det mys med K i soffan. Idag blir det middag och bio inne i stan. Mys. Kidsen ska vara hos K´s mamma och pappa, vilket dom verkligen ser framemot!
.
.
Nu ska jag försöka mig på ett matematik test.
Hade bra!
Kram.
.
.
.
- Forever you & me -

Do you like..

..that


Hemma i Fällfors igen, eller ja vi kom ju redan igår. Hade skola igår, en jätte snabb sväng. Fick hemläxa. Helt ok, hellre de än att sitta på lektion. Förstår bara inte HUR jag ska klara Naturkunskap A, det är så tråkigt och så mycket man ska kunna utantill.. Jobbigt. Men det är det viktigaste av alla ämnen jag läser så bara bita ihop och plugga stenhårt.

Kidsen är på dagis sen en halvtimma tillbaka, min karl sover. Har gett upp att väcka han efter en hel del misslyckade försök. Jag blir galen jag lovar. Men nu ska jag inte hänga läpp över de. Funderar om jag ska dra ut och springa så jag får bort lite irritation. Eller nåt i den stilen.

Jag saknar min familj och jag saknar sötaste MILLIE <3 Det är nog det värsta med att flytta, man saknar sin familj så otroligt mycket i princip hela tiden. Det är jobbigt fast då uppskattar man samtidigt att få åka upp till Kiruna lite mer än vad man kanske gjorde förr..

Mosters prinsessa, när hon var som minst <3

tiden går så fort, snart är hon stora tjejen!


Dagens planer är handling och plugga. Sen blir det nog myskväll med barnen ikväll, Robin ville så gärna ha en myskväll så det ska vi nog kunna ordna!

Ne antlingen går jag upp och spöar min karl eller så drar jag ut och springer, hm?!
ska fundera en stund till!
Hade bra!
Kram.



- Sometimes you drive me crazy -

Touch you right..

..now
.
.
Blev en riktigt lång sovmorgon.. Vaknade, tittade på klockan, var sten trött, trodde klockan vad kring 10. Men den var ju nästan 2. Panik, upp och äta frukost. Vad hände sen, jo jag ligger i sängen igen. Jag är trött, orkar inte stiga upp. Behöver nog en riktig slö dag idag.
.
Hade en toppen dag igår med Robin, Melody, syster och Millie. Vi hade det mysigt hemma hos syster och så var vi på marknaden en sväng. När K slutade for vi till Laukko, åt kräftor och hade det riktigt trevligt med mor och far som redan var där.
.
När vi kom tillbaka till stan sen igen på kvällen for barnen till sin mor igen. Jag tog cykeln och for till Linda på tjejfest. Var hur kul som helst att träffa alla, var verkligen länge sen sist. Jag drack 2 öl och kissade i princip hela natten, skojar inte om jag säger att det blev ca:15-20 ggr, HELT SJUKT!
.
.
Kanske är lika bra att dricka 10 öl, man verkar ju ändå kissa minst lika mycket.. Skumt de där.
Nu har mamma och pappa kommit hem från stugan, snart kommer nog K hem från jobbet. Jag kommer nog vara rätt slö och osocial idag, tyvär. Men jag behöver såna dagar jag också. Kanske jag måste åka till underbara Millie en sväng i eftermiddag, troligtvis kommer jag göra de!
.
.
.
Vila en stund till kanske!??
Hade bra!
Kram.
.
.
- The end of heartache -

Have you ever love somebody so..

..much
Millie dag idag, jag är mer än nöjd! Hon är vacker helt fantastiskt underbar.. Det är lycka att bara titta på henne, hon är mosters lilla prinsessa <3
Syster håller på att fixa lunch åt oss, blodpudding! Ja jag tycker faktiskt att det är riktigt gott. Väntar på att våra karlar ska sluta då blir det marknaden. Blir marknaden även i morgon för då ska jag umgås med underbara Robin och Melody.
Millie ligger här bredvid mig och sparkar hej vilt med fötterna och blir jätte arg när hon tappar nappen, som hon i princip gör nästan hela tiden. Ska strax sätta henne i babysittern så vi får äta lunch.
En helt underbar liten tjej!
Nu är lunchen klar, LYX!
Hade bra!
Kram.
- Nobody is perfect -

Just a..

..dream


Har för första gången på väldigt länge haft sovmorgon.. Vad händer? Jo jag vaknar och är super pigg redan klockan 10. Börjar jag bli gammal? Jag har en liten aning om de iaf..

I morgon äntligen, då tar jag min väska som står färdigpackad i hallen och hoppar in i bilen, rullar ca: 43mil norrut. Till Kiruna, till min underbara familj. Till mina vänner till min ÄLSKLING <3
Känner mig som ett litet barn på julafton. Är så himla glad. Varm i både kropp och själ. Har nog aldrig haft sån stor längtat till Kiruna som jag har just nu. Men det är inte själva Kiruna jag längtar till utan till alla mina underbara människor som finns där..

Dessutom kommer K´s kids vara där under helgen också, underbart. Ska umgås med dom hela lördagen. Jag längtar så otroligt mycket till helgen, till i morgon, till.. Ja.. ALLT.. Jag är lycklig!

Jag har insett, att om man lever för dagen så blir livet så mycket mer roligare, och det måste ju vara en av anledningarna till varför jag är så fruktansvärt lycklig över mitt liv. Alla borde leva sina dagar som om det vore den sista.. Även om man vet att det inte är den sista så ska man inte ta något för givet..


Jag säger bara: LEV LIVET OCH NJUT! Jag njuter, var eviga dag. Och lyckligare tjej får ni leta efter!


Några av dom underbara som finns i mitt liv <3




Kärlek i mängder <3



Dags att duscha sen sova!
Hade bra!
Kram.



- Love is a beautiful thing -

RSS 2.0