I don´t believe..

..you


Finally har tapterna till vardagsrummet kommit, så i morgon ska jag hjälpa pappa att sätta upp dom. Ska bli så grymt skönt att få allt klart i lägenheten, och nästa helg blir det Ikea!! Efter de borde jag ha ett hem. Just nu saknas det alldeles för mycket saker för att man ens ska kunna laga sin egna middag. Tur att mamma och pappa bor nära..


Veckan har varit skum, det har gått fort men ändå inte. Trött konstant är jag och känner mig på något konstigt sätt väldigt less på jobbet. Fast ändå trivs jag grymt bra där. Mycket blandade känslor men tror det är min trötthet som gör att dagarna gåt upp och ner. Mamma har ett nytt smeknamn på mig `bitch´, tydligen så har man kanske inte världens bästa humör nu för tiden. Men det vänder väl snart hoppas jag. Tycker dock synd om vissa människor i min omgivning som drabbas av mina plötsliga humörsvängningar. Haha.

I morgon ska jag iaf bjuda Anna, SandraD och SofieP på middag, ska bli riktigt mysigt. Sofie skulle fixa ihop en efterrätt dessutom. Får se vad jag ska laga, blir kanske fylld lövbiff med klyftpotatis. Sandra tyckte iaf att det lät som en bra idé! we will see.



Idag blir det kickoff med tjejserien i bowling, är säkert 3-4 månader sen jag bowlade sist, undra hur fan det här ska slut. Nåväl det återstår att se. Ska bli skoj iaf, ser framemot de. Hoppas bara min kära nacke och rygg håller!




Nu äre kaffe som gäller sen vila innan bowlingen.
Hade bra!
Kram.







                                      - So it´s god to be right, right? -

This heart of..

..ice


ÄNTLIGEN, det har kommit snö idag, massor massor med snö. Vilken lycka. Kan lova att det förgyllde min dag. Synd bara att det blåser så mycket det är nog det enda negativa med snöfallet! I morgon ska jag och sandraD dra på oss täckbyxorna och röja runt i snön, ska bli grymt. Nu måste man bara kämpa sig igenom dom kalla tiderna tills våren kommer.. Det är sjukt hur mycket jag längtar till våren. Det måste nog vara den bästa årstiden när man bor här uppe i norr. Kan inte finns något bättre än att ligga på en renhud någonstans uppe bland alla fjällen med en strålande vårsol och en iskall carlsberg i handen. Men snart är det vår, tiden går fort, den måste gå fort.


Snart är det dags för träning. Ska bli skönt att göra sig av med lite energi. Behöver verkligen röra på mig efter alla kakor man tryckt i sig i besöksgruvan det senaste året. Men nu är det slut på sånt, nu är det beach 2010 som gäller, önska mig lycka till. haha.
Resten av kvällen kommer tillbringas i nya lyan och kanske man hinner träffa Linda en sväng ikväll också, var alldeles för länge sen och vi har nog mycket roligt att prata om.




nu är det dags att byta om sen träning.
hare bra!
kram.







                     - I´m standing on the edge, and still I wonder how -

Life is..

..complicated


Snart är allting klart, fattas bara tapeter i vardagsrummet. Sen blir det en resa till ikea strax efter jul och efter de kommer jag verkligen ha ett riktigt eget hem. Känns riktigt bra just nu. Igår packade jag och sandraD upp resten av flyttkartongerna och alla mina glas. Det är nog det enda jag har gott om, glas i mängder. Dock saknas en massa andra nödvändiga kökgrejer men det får inhandlas när lönen kommer för just nu är jag ganska fattig efter alla tapeter och all färg som har inhandlats.


Idag ska jag och sandraD iaf ta en paus från allt fixande och sitta och titta på one three hill och böla lite. Den är alltid lika sorglig och bra. Ska först åka och köpa lite frukt. Jag och mina arbetskompisar på ISS har bestämt oss för att börja leva lite nyttigare så denna vecka har ann-helen ansvar för lunchen, soppa hela veckan, nyttig soppa. Smakar skit men det går att få ner, nästa vecka är det min tur. Får se vart detta kommer slut. Håller iaf tummarna!



ne nu äre dags för one three hill.
hare bra!
kram.







                                 - Somehow, somewhere, just try -


hold your head up..

..high


Jag är nog ingen höjdare på att komma ihåg att uppdatera, men det är som sagt väldigt mycket med livet just nu. Helgen har snart gått åt men bra har den varit. I fredags var det personalfest med kuj-gänget, var riktigt trevligt. Blev thai-mat hemma hos mig sen vidare mot mommas och efter de blev det arran. En grymt rolig kväll dock lite för mycket alkohol för min del, vilket straffades sig stenhårt på lördagen. Nu ska jag satsa på att vara nykter 3 helger tills det blir nästa personalfest. Har till och med slagit vad om saken så nu har jag något att kämpa för.

Lördagen var seg med en ordentlig bakfylla. Blev hockey och film på kvällen med Anna och sandraD. `Dumpa honom´, riktigt bra var den. Efter de blev de sängen och idag har jag städat i lägenheten och fyllt mina garderober, sen blev det hockey och nu sitter jag hemma hos mamma och pappa och ska äta blodpalt, MUMMA!! Efter de blir det att fortsätta flytta in grejer i lägenheten, bland annat min säng. Nu går det framåt med flytten.



Ne nu äre middags time.
hade bra.
kram!








                           - You feel the darkness rule the night -

RSS 2.0