Dagens inköp..

.
Lite väl tidigt kanske, men eftersom erbjudandet bara gällde fram till 10 Januari så var det lika bra att slå till. Så nu är vagnen bokad och kommer anlända till barnens hus 1 månad innan bebisens ankomst, helt perfekt.
.
En brio happy harmony, svart med ringar på. Sittdel och liggdel för 7300:-, mycket bra pris med tanke på att man fick med en åkpåse på köpet som annars skulle kosta 1000:- bara den, så alltså fick vi den på köpet, helt perfekt.
.
.
Såhär ser våran blivande pärla ut:
Nu längtar jag tills vi får hämta våran vagn, och framför allt tills våran lille knodd kommer till världen.
.
.
Ni får ha de så bra så länge.
TJINGELING.
.
.

Hemma igen..

.
Då var vi hemma igen efter en fullspäckad Jul.
Julafton firade vi i Kiruna med min familj, hur mysigt som helst. Underbart sällskap, fina julklappar och supergod julmat.
Upp tidigt på juldagen, hoppa in i bilen, åka och hämta kidsen, vidare till Storbränna, dags att fira jul igen, med K´s familj.
Det är verkligen helt annat att fira jul när det finns barn med i bilden, se deras lycka när dom får öppna alla julklappar. Och även där god mat, underbart sällskap och superfina julklappar. Tusen tack!
.
Vi har verkligen haft en toppen jul, både i Kiruna och i Storbränna. Finns inget bättre när man får umgås med familjerna och bara njuta av ledig tid tillsammans.
Det är bara så fruktansvärt tråkigt när illamåendet styr väldigt mycket, dålig matlust och konstant trött. Men hoppas det blir bättre snart.
.
Igår gjorde vi även en liten skoter premiär, körde en liten runda där i Storbränna med kidsen och sen fick dom även tolka med Bob bakanför. Det gjorde även jag och jag vill lova att det var super skoj.
.
.
Nu ska jag mysa med min karl, sen sova så vi orkar städa och göra fint här hemma inför syster och hennes familjs ankomst. Hur mysigt som helst att dom ska fira nyår med oss.
.
Hoppas ni alla haft bra Jul, och TACK min familj och K´s familj för en underbar Jul <3
.
TJINGELING!
.

God Jul önskar..


..Tomtegumman
..tomtenissen
God Jul önskar Melody & Robin!

Merry Xmas

.
                     
.
Hoppas ni får en underbar julafton!
Nu ska jag njuta av denna jul tillsammans med min familj!
TJINGELING!
.

                            


Uppesittarkväll..

.
Dagen före julafton vilket betyder att idag är det uppesittarkväll med familjen. Mys!
Glögg, massa gott och självklart varsin bingolott.
.
.
Men innan det är dags för uppesittarkväll så blir det att göra klart resten av det som behövs göras innan julafton. Så strax ska jag möta upp Evelina på stan för en morgon fika innan vi gör stan osäker. Hoppas jag hittar allt som planerat.
.
.
Förresten så går vi in i v.14 idag, tiden går som fort fast ändå inte. Längtar tills magen börjar växa mer mer mer!
.
.
Ska klä på mig nu och bege mig!
TJINGELING!
.

2 dagar kvar..

.
2 dagar kvar till julafton, helt fantastiskt underbart. Jag älskar verkligen julen. Helst när jag får dela den med min familj. Önskar dock att vi fick ha Robin och Melody på julafton också men får vänta till nästa år, tur att vi får ha dom på juldagen iaf. Underbara barn <3
.
.
Har varit barnvakt åt Millie hela eftermiddagen, och ska vara de fram till 8-tiden. Hon är så underbart söt lilla prinsessan.
Blir dock tidigt i säng idag för att jag ska hinna och orka med allt som måste fixas i morgon. December är en mysig månad men fylld med mycket stress.
.
Och jag vill ju lova att allt vore mycket enklare om man slapp må så fruktansvärt illa hela tiden, har iofs blivit bättre nu på senare tid men det är långt ifrån bra. Jag vet att allt jobbigt jag får genomlida nu kommer vara så himla värt när den lille kommit till världen, men jag kan inte ljuga och säga att jag mår toppen för det är långt ifrån sant..
.
.
Millie tycker nog om K mer än mig, hon ligger och sover i hans famn, min dög inte. hmm..
Men hon är underbar iaf.
.
.
Hade göttans, TJINGELING!
.

Trött dag med mycket att göra..

.
Jag/vi får skylla oss själva att tröttheten är oundviklig idag, vi låg och pratade i sängen ända till halv 2. Hade behövt ett gäng tandpetare idag. Kaffe kan jag inte dricka för det mår jag bara dåligt av så jag antar att tandpetare är det enda alternativet idag.
.
Snart kommer syster och hennes familj hit. Och klockan 2 ska vi till lilla Line på kalas.
I eftermiddag ska vi ha julmys här hemma med kidsen innan vi åker i morgon, mamma och pappa ska ge sina julklappar och syster med familj också.
.
.
Nu ska jag spela Yatzy med K och Robin.
.
synes i Brynes, Tjingeling!
.
.

Kalas för hela slanten..

.
Har haft fullt upp hela dagen. Bakat, kalasat och en massa annat skoj. Nu är jag trött, helt död känner jag mig.
Snart ska kidsen sova och då ska jag avnjuta min kväll med ryggläge i soffan. Synd bara att man får mysa ensam, min karl tycker om att prioritera annat, dumma karlar!
.
.
I morgon blir det åter igen kalas, Line blir 1 år, inte i morgon men nästa vecka. Så hon har bjudit oss på kalas. Ska bli skoj. Och ännu en dag med massa fika. Men det tycker magen om.
.
.
Dags att mysa lite med kidsen innan läggdags.
.
Tjingeling!
.

Gruvtrollet och massor med snö..

.
Har precis kommit hem efter en fullspäckad dag. Började dagen med att åka förbi mitt "gamla" jobb, 5e Januari börjar jag jobba igen. Ska bli skönt att få in lite pengar såhär innan sommaren och så..
Vid 12-tiden for vi förbi Ida och Love. Blev kvar där ett bra tag, men det var lika trevligt som alltid. Sen blev det gruvtrollet för hela slanten, Ida, Lennie och Love + Evelina och Line, och vi såklart. Nu vill jag lova att vi är trötta och hungriga.
.
.
Efter maten blir det bastu med älsklingen, han får lyxa till de med en öl men jag nöjer mig med en festis.
Sen måste jag hinna baka en av kakorna idag för i morgon är det fullt upp!
.
.
.
TJINGELING!
.

Är i stort behov av en festis..

.
Om någon underbart snäll själ skulle vilja kommer med en festis till mig skulle jag bli glad! Jag behöver en väldigt mycket just nu. Känner mig inte speciellt sugen på att stiga upp ur sängen om jag inte får min festis.
Fast kanske inte har något val med tanke på att det inte är någon som är hemma här i huset.. Dumt.. hm..
.
GE MIG!!!!!!!!
.
strax åka och hämta Millie, vi ska ha lite ensam kvalitets tid, det tycker jag om. Antar att jag kan köpa en festis på vägen dit. Nu blev jag lite gladare ändå.
.
.
Ikväll kommer K och barnen, gud vad jag saknar dom. Underbart att dom kommer redan ikväll och inte i morgon.
.
.
Dags att fixa frillan och kläder. TJINGELING!
.

Banan is the shit..

.
Vad vore livet utan banan och festis? Helt åt skogen måste jag nog säga.. Jag är helt sanslöst beroende av dom 2 sakerna. Så nu äter jag en banan och dricker festis (strawberry/grapefruit), sen kommer jag sova som en liten prinsessa.
.
Har varit och hälsat på Ida, Lennie och Love idag, det var mycket trevligt. Love har blivit så himla stor, snart kommer han springa omkring där hemma och röjja ner alla grejer han får tag på. hihi..
.
.
I morgon åker K hem för att hämta barnen och besikta släpet, jag stannar kvar här. För på fredag kommer dom upp hit till Kiruna. I helgen ska vi baka pepparkakor och ha kalas för Robin som fyller år nästa vecka. Så i morgon måste jag beställa en tårta och kanske jag borde baka en kaka också? Vi får se.
Tänker iaf börja dagen med att hjälpa K att packa bilen och sen vila en stund innan det är dags för dejt med Lisa på Safari klockan 12 och efter de blir det nog stan och lite ärenden med syster.
.
.
Måste nog äta upp min banan och sova nu. Mycket att göra i morgon.
Godnatt gott folk.
.
.
Puss och kram skumbanan
.

Kära tomten...

.
Jag vill ha en one piece. Kan inte du snälla tomten komma med en one piece åt mig på julafton då skulle jag bli jätte glad. Helst ska den ha färgen rosa. Snälla snälla snälla!!!!
.
.
.
                             
.
Den hade gjort mig glad!
.
.
Tjingeling!
.
.


Tröttare än tröttast..

.
Det var länge sen jag var uppe så länge som igår. Tror jag somnade strax efter klockan 3. Och K hade ställt klockan på halv 11, jag var mega trött och är det fortfarande. Blir nog tidigt i säng ikväll.
.
Snart blir det middag efter de blir det jukkas med SandraD. Trevligt trevligt.
Annars har jag inte gjort desto mer idag, färgat håret och myst med Milliemouse.
.
.
I morgon blire kaffe hos Evelina & Line, det var ett tag sen så det ska bli trevligt.
.
.
Ne ska dricka lite festis och vänta på maten.
Tjollahopp hej popp!
.
.

Piggelin..


Jag är pigg och har varit de sen en timma tillbaka. När jag väl får sova ut ordentligt då går det inte, irriterande.
Mamma fixade iaf super god frukost åt mig, inget speciellt men det var riktigt gott. K sover fortfarande ska strax gå ner och väcka han.

Vid 12 tiden ska vi på stan och fika. Jag, K, Mamma, syster, Anders och Millie. Hur mys som helst. Hoppas bara det inte är sådär extremt mycket folk så det finns platser att vila rumpan på och trycka i sig en bulle eller två.


Ikväll ska jag träffa min kära vän Sanna Eklöv och äta en god bit mat. Kanske att Lotta också skulle hänga gäng. Vore kul. Annars har jag inte så mycket mer planerat för denna dag. Ska bara njuta av att det snart är jul och jag är L Y C K L I G som tusan.


Ska krypa ner hos min karl nu.

TJINGELING!



Happy..

..day
.
.
Nu är jag klar med mitt bakande för idag.
Resultatet blev:
&
.
.
Nu ska jag äta middag sen provsmaka!
Hade bra!
Kram.
.
.
- Great feeling -

What is..

..this
.
.
Bakar en kaka
.
Vad gömmer sig under bakduken?
.
Det får  ni veta om nån timma.
.
.
.
Nu ska jag börja med nästa kaka.
Hade bra!
Kram.
.
.
- Don´t like to be alone -

To the place where I..

..belong
.
.
Har haft en riktig slödag idag. Tänkte baka men sköt upp de till i morgon, dessutom hade jag inte färdigt alla ingredienser men nu är dom fixade. Så i morgon blir det lussebullar och hallongrottor.
.
Sitter med en skål glass i famnen som jag strax ska avnjuta. Längtar till fredag, Kiruna nästa då. Träffa familj och vänner, underbart <3
Trist bara att jag måste köra upp själv än en gång. Någon som vill åka upp med mig får gärna höra av sig.
.
.
Underbara älskade jul
och..
mosters underbara älskling som jag saknar såå..
.
.
Ska äta min glass nu innan den smälter.
Hade bra!
Kram.
.
.
- I wanna be there -

I´m coming..

..home
.
.
Har haft en riktig dålig dag idag, eller dagen är ju inte slut än men den har inte börjat bra. Har dock varit duktig och gjort ischoklad. Skulle baka lussebullar men hade inge bakplåtspapper så måste köpa de när vi åker in till Byske senare.
.
Idag åker barnen till sin mor, kommer bli tomt och trist här hemma i en hel vecka.
.
.
Jag saknar min mamma väldigt mycket <3
.
.
På återseende.
Hade bra!
Kram.
.
.
- Tell the world -

Lovely..

..time
.
.
Fullt upp hela tiden. Länge sen jag skrivit, men nu ska jag försöka slänga in några ord några dagar i veckan.
Underbara julen tar upp mycket tid, men det är positivt tycker jag. Huset är färdig pyntat och granen är klädd. Städat, möblerat och en massa annat har vi hunnit med.
Robin och Melody har hjälpt mig att göra ett pepparkakshus, och min underbara älskling har hjälpt till att slå in mängder med julklappar.
.
I morgon står julbak på schemat, en del av de iaf. Har hela veckan på mig fram till fredag. Är ensam från och med onsdag så har en känsla av att jag kommer få en hel del gjort.
.
.
Här kommer lite bilder på vad vi har sysslat med denna vecka
Sa jag att jag älskar julen?
.
.
Nu ska jag umgås med familjen.
Hade bra!
Kram.
.
.
- It´s a beautiful thing -

RSS 2.0