Happy..

..Birthday


Det har varit en bra helg här hemma i kollektivet.. Känns så grymt kul när alla söderbor varit och hälsat på. Nu hittar dom hit och kan hälsa på oftare, och framförallt måste dom komma upp till våren så dom får uppleva underbara kiruna på rätt tidpunkt!


Har ingen ork att skriva desto mer idag men varför jag skriver är för att jag vill gratta min syster och bror som fyller 25 år idag. Grattis grattis grattis! hoppas ni får en kanondag!




Uppdatering kommer under veckan.
Ha de bra.
Kram!







                                               - Just live your life -

somewhere over the..

..rainbow


Ja idag är det lördag, vi har precis ätit grillat och nu är jag nyduschad och ska snart öppna första ölen.. Igår var en lugn kväll tro det eller ej men jag drack endast 4 öl sen vatten på krogen. KARAKTÄR, jag är hel nöjd. Idag har jag och Lisa bakat morotskaka till kvällens kalas sen har vi varit och visat Lisa runt i Kiruna. När vi kom hem började middagslagningen men jag var så fruktansvärt trött så jag somnade i fotöljen och blev väckt när middagen stod på bordet, det kallar jag lyx. Vid 7 tiden börjar folket droppa in då blir det fika, jag har bakat favoritkaka igår så nu har vi både favoritkaka och morotskaka, mums! Efter fikat blir det öl och roliga spel.

I morgon är det mina kära syskons födelesedag, 25år blir dom. Snacka om att tiden går fort. Snart är jag också 25, lite ångest måste nästan hinna göra något med mitt liv innan dess.




Nog om de nu ska jag vara social med mina underbara främmanden. Vi lever i kollektiv och jag älskar det!
ha de bra så länge.
Kram.






                  
                       - I need some answer, this drive me so fucking crazy -

I dear you to..

..try


Jag känner att jag är dålig på att uppdatera, har varken ork eller tid men gör iaf ett försök nu. Förra helgen var jag ner till Magie utanför sundsvall och hälsade på henne och Viking. Var underbart väder och så kul att träffa dom, lilla Viking hade blivit så stor så.. Fredagen blev det Tacos och nån öl sen på lördagen blev det bad och sen kvällen var det cruising i Hudiksvall, grymt kul har nog aldrig sett så mycket raggarbilar i hela mitt liv. Vilken upplevelse.. På söndag blev jag upphämtad av syster och Banne i Sundsvall och därav startade bilresan upp till kiruna igen.. Körde från Umeå så hann sova 1h innan dess.. Åkte förbi mamma och pappa i stugan i Rehholmen, blev lite kvällsfika sen fortsatte vi färden upp. VI var hemma i Kiruna vid 3 tiden på natten, jag kom i säng 5 och fick sova endast 1h, tugnt att jobba på måndagen vill jag lova..



Hela veckan på jobbet har varit grymt lugn, har knappt haft något att göra men ändå har tiden gått fort. Dock har jag varit konstant trött hela veckan, borde nog börja äta mina järntabletter igen är nog säkert välbehövt. I onsdag blev det lite öl här hemma med brudarna, gick ändå riktigt bra att jobba på torsdag. Och tordagen är en historisk dag, fick finbesök från Skellefterå, Evelina och Jerker anlände direkt vi slutade jobbet. Känns så grymt roligt att dom äntligen tagit sig hit och nu stannar dom till söndag, men jag hoppas att dom åker på måndag först så Evelina hinner träffa Robert och han kommer först på söndag eftermiddag. Igår blev det grillning när dom kom sen for vi och badade i jukkas, efter de visade vi dom lilla kiruna och kvällen avslutades med kubb.. (För er som inte vet är Evelina min barndomskompis från stugan i Renholmen som varit i kiruna sist för över 10 år sedan).

Idag har Lisa anlänt, syster pluggkompis från Uppsala. Första gången hon besöker Kiruna känns så grymt kul. Kommer nog blir en grym helg med alla finbesökare vi har här hemma. Idag startar vi helgen med tacos och spel. Sen får vi se om vi tar oss ut till krogen idag eller om laddar upp stenhårt för i morgon istället. Vi får helt enkelt se men kul ska det bli.


Förresten har jag gått och blivit svarthårig, vilket jag nästan ångrar alldeles för mycket kommer garanterat bli blont inom en snar framtid.. Känns som att blont passar mig bättre är nog lite för blek för att ha svart hår.. Men jag får helt enkelt se, kanske vänjer mig med det mörka tillslut...



Nåväl nu är det dags för duschen, sen blire middag och lite ölintag..
Uppdatering kommer i morgon vill jag lova..
Ha de bra!
Kram.





                              - This is who i am, accept it or leave it -


I don´t belive..

..you


Det kanske är på tiden att det uppdateras hära. Har haft fullt upp på senaste tiden så det har inte blivit desto mer tid över.. Förra helgen var jag och sandraD i Aapua, var ju Pajala markand så vi åkte in dit över dagen.. Var över till Finland på kvällarna och spelade kubb med Markus.. Var en riktigt bra helg UTAN alkohol, tro det eller ej men jag var faktiskt nykter för första gången på väldigt länge. Kändes grymt bra.

Veckorna händer inte mycket mer än jobb och hushållsarbete. Har dessutom blivit lite av en tv-tittare.. Förut tittade jag aldrig på tv men nu är det lite av en vane sak på kvällstid. Men jag är oftast så trött så jag lyckas alltid somna i fotöljen, sandra får alltid väcka mig när hon själv inte lyckas somna förståss..

Igår kom jag och sandraD hem från en helg i Piteå. Åkte redan på torsdag eftermiddag efter jobbet, känns verkligen när man får en dag extra ledigt från jobbet, välbehövt om inte annat. Blev äventyrsbadet i Piteå på fredag sen på kvällen grillning med familjen Björk. Riktigt trevligt. Skulle egentligen bli ännu en nykter helg men det var Blues afton i byn så det kunde vi bara inte missa, och med tanke på att jag varit där sen jag föddes och aldrig varit på byfest så var det på tiden. Vilket varken jag eller sandra ångrade. Blev "naken" bad senare på natten, en årlig tradition som jag och evelina har, men evelina var inte riktigt på g så det blev bara jag och sandra som badade. Men det ska vi ta igen när evelina & jerker kommer upp till kiruna snart och hälsar på, ser verkligen framemot de.


Nu är det jobb ända fram till torsdag, endast 3 arbetsdagar kvar med andra ord. Sen bär det av ner till Umeå på torsdag och på fredag vidare till sundsvall för att möta upp Magie, sen stannar jag hos henne i Ljungaverk till på söndag sen åter hem igen för på måndag är det åter jobb igen.. Känns som att man kanske hade behövt lite semester ändå men vi får se till hösten om jag har råd att ta lite ledigt.. Får ju nämnligen en lägenhet i slutet av juli / början av augusti, ska bli så grymt spännande att för första gången få bo ensam i MIN lägenhet, ser verkligen framemot flytten även fast det funkar jätte bra att bo hemma än så länge. Men nån gång måste jag också bli vuxen. haha. Har varit och tjuvkikat lite på tapeter idag också, fick en riktigt bra idé så nu måste jag spara lite pengar så jag har råd att tapetsera om i vardagsrummet, resten av rummen är inget jag behöver förändra på väldigt länge känns skönt..




Nu ska jag hoppa in i duschen och sen vänta på att Beck ska börja om väldigt många timmar.. Och i morgon får jag äntligen träffa Jonas, som jag har saknat han. Längtar grymt mycket.


Ha de bra så länge.
Kram!







                                 - Don´t hate the player, hate the game -

RSS 2.0