I am..

..finding


Nu var denna helg också över. Fredag orkar jag inte ens prata om. Kaos säger jag bara. Men lördag var en riktigt riktigt bra dag. Vaknade vid 12 och stack på stan med SandraD, var på bolaget sen blev det att inhandla lite mat till kvällens grillning. Var meningen att mamma och pappa skulle dra till stugan men det blev ändrade planer för dom så det blev pappa som fick sköta grillningen så jag behövde inte stressa det minsta inför kvällen. En bra start. Maten var skit bra och mamma bjöd på vin. Efter de kom Sofie och SannaB, blev en massa svammel och huxflux var mamma med här nere på vårat party också. Oj oj vilken film det finns på min väldigt oseriösa mamma, vi fick oss verkligen ett gott skratt mest hela kvällen. Efter en hel del öl och vin var det dags att hoppa upp på cyklarna och bege oss mot bistro. Jag på ena med SandraD på pakethållaren och SannaB med Sofie på den andra.. Och självklart hade Degis filmkameran i högsta hugg, tur att hon dokumenterar allt roligt som händer. tex "hej cykelkompisar, håll i hatten. AAAAAAAAAAAAAAHH!". Roligaste repliken på länge, men kan dock inte förstås utan att man sett filmen. Haha. Hur som helst tog vi oss fram till bistro HELT oskadda. Blev lite irish coffe där och lite annat gott. Sen drog vi vidare till arran. Var riktigt bra med folk och en stabil och städad fylla hela kvällen. Efter krogen blev det efterfest hos Anton, vi var väl en si sådär 10 pers kanske. Blev lite skumpa och poolparty. Första lyckade efterfesten på flera år.. Kom hem först 7 på morgonen, men jag och SandraD väl kommit oss i säng så kom vi på att vi hade kvar cykeln på bistro så vi ringde william så kom han och körde dit oss i våra fina lodiskläder, det gick bra att cykla än en gång. Men lite ostabilt med alkohol i kroppen. Vi var tillbaka i sängen vid 8-tiden.

Fick sova 3h innan mamma ringde och väckte mig vid 11-12 tiden. Vi skulle åka till Gve och träffa min mommo, moster och min kusin och hennes små tjejor. Konstigt nog mådde jag skit bra förutom att jag var trött. Men tog en liten stöd vila i bilen påväg dit. Åkte till min kusin direkt och satt och pratade en massa skit, sen åkte vi till mommo och bjöd henne på fika. Var kul att få träffa moster också, har inte sett henne på länge länge. Efter de åkte jag och mamma och käkade, sen efter de bar det hemmåt direkt. Och jag sov som en stock hela vägen hem, skönt. Sen klockan 7 åkter vi till lombia och tittade lite fotboll, korpen lag som spelade. Det var trevligt men blåste som fan så ingen värme vare direkt. Efter de stack jag och SandraD och hämtade upp SannaB, vi for till annis och försökte vara lite onyttiga men ingen av oss hade någon direkt matlust så det blev bara en massa skit snack om går dagen. Nice nice. Hur som helst har det varit en toppen helg tillsammans med tjejorna. Det här måste vi göra om snart, mycket snart. Fast jag fyller ju år om en vecka och då blir det att styra fest igen, ser framemot de.


Ne nu är det dags att slå av datorn, jobb i morgon. Men jobbar bara måndag, tisdag och halva onsdag. Sen åker jag och SandraD ner till Sthlm och Uppsala. Gröna Lund och shopping. Ska bli skönt med en liten minisemester, dock jobbigt att köra bil upp därifrån sen med en massa flyttsaker från syster. För nu är det dags för henne att flytta hem. Men det kommer säkert bli jätte kul med en liten roadtrip. Hoppas på det bästa.



Uppdatering kommer så småningom.
Ha de bra, godnatt!
Kram.






                                              - Nothing can touch me -

I´m in this..

..fight


Ja jag vet att jag är dålig på att uppdatera, men har varit en grymt jobbig vecka. Vet inte riktigt varför har varit riktigt nere och deppig. Känt mig som om jag vore mest ensam i världen på ett ungefär. Ganska bra beskrivning över mina känslor. Brukar få mina deppveckor ibland. Men känns som att det håller på att vända nu. Skulle vara riktigt skönt. Nu är det iaf helg och idag fick vi ett mycket bra besked på jobbet. Vi slipper vara arbetslösa i sommar. Gissa om jag är glad? Tur att ingen satt utanför mannskapshuset idag på LK för då hade dom hört mitt glädjetjut. Känns grymt skönt att slippa oroa sig över pengar hela sommaren för nu har man jobb, så SandraD och Sofie nu blire utlandet till hösten eller hur? Har mycket att se fram emot nu känns bra!

Idag och igår blev det dubbla skift. Igår från 7 på morgonen till halv 10 på kvällen, och idag från 7 på morgonen till 12 i natt. Tugnt men det gick riktigt bra, kul var det och lite extra klirr i kassan. Känner mig nöjd. Dock inte nöjd över att jag har öppnat en öl precis, skulle ju hålla mig nykter idag. Men det gick inte allt för bra. Men blir nog lugnt idag. Men i morgon blir det grillning och vin med tjejorna. Ska bli kul, något att se fram emot. Och framförallt något annat att tänka på i min vardag. Idag är jag glad. Det känns bra.


Ne nu äre dags att röra sig ut till folket.
Uppdatering kommer SNART. håll ut.
Hare bra.
Kram.




                               - I need you to hold me, when i feel lost -

What i missed..

..and what i got


Det är nu som livet är mitt
Jag har fått en stund här på jorden
Och min längtan har fört mig hit
Det jag saknat och det jag fått

Det är ändå vägen jag valt
Min förtröstan långt bortom orden
Som har visat en liten bit
Av den himmel jag aldrig nått

Jag vill känna att jag lever
All den tid jag har
Ska jag leva som jag vill
Jag vill känna att jag lever
Veta att jag räcker till

Jag har aldrig glömt vem jag var
Jag har bara låtit det sova
Kanske hade jag inget val
Bara viljan att finnas kvar

Jag vill leva lycklig för att jag är jag
Kunna vara stark och fri
Se hur natten går mot dag
Jag är här och mitt liv är bara mitt
Och den himmel jag trodde fanns
Ska jag hitta där nånstans


Jag vill känna att jag levt mitt liv!





    
                                          - I shall find it there somewhere -

I cant forgett..

..you


Livet är en fest eller vad? jag tror nästan att jag hade behövt vara nykter någon helg här snart, men jag vet inte riktigt när.. Men ska nog kunna hitta en nykter helg här framöver, eller jag måste! Idag är det iaf lite smått party, men det är kul. Sitter hos malin och väntar på att hon ska bli klar sen ska vi dra till laguna å käka, har som inte riktigt hunnit med att äta än så det får bli lite mat och vin snart. Dock är jag jävligt sugen på öl, men jag tänker stå emot!

I morgon måste jag städa innan mor och far kommer hem, ser ut som ett bombnedslag där hemma men det ska det bli ändring på. Måste dessutom dammsuga och skura mitt rum, fy fan vad drygt.. Men det behövs! Sen ska jag fylla i min tatuering och vem vet kanske blir att göra en ny också, är grymt sugen så det lär ju bli..



Ne nu äre dags att ta en cigg, sen stressa på malin lite.
Hare bra!
Kram.








                                - I like this lifestyle, keep on rolling babe -

crack a..

..bottle


Äntligen har fredagen anlänt, har varit en seg men ändå grymt rolig vecka.. I onsdag var det en hel del alkoholintag för mig och SandraD, och kul var det. Bästa onsdagen någonsin, tror jag då! Nu har vi nyss grillat jag och SandraD gott som tusan.. Sen har Johanna anlänt hit också. Mycket trevligt sällskap. Snart äre dags att röra sig mot bistro sen vidare till arran.. Känns som en bra kväll. Hoppas på det bästa.

Har iaf skaffat mig en fru nu, Sandra heter hon. Hon ska bli min sambo till sommaren också. Och den här veckan/helgen är hon också min sambo. Känns bra att slippa vara ensam hela helgerna och framförallt sommaren. Ska bli kul att agera hemmafru igen, haha. Mitt lilla barn, hon är hopplös ibland men jag tycker om henne iaf!


Nu äre dags att dricka lite mer vin.
Ha de bra i helg!
Kram.






                                - I´m a player, i´m a girl and i really like it -

oh beautiful..

..release


Har kommit på mig själv att jag har blivit grymt dålig på att uppdatera min blogg.. Måste nog skärpa mig lite. Men känns som att man har så mycket att göra hela tiden och har inte riktigt ro att sätta mig ner och skriva.. Men idag är jag inte det minsta trött så tänkte försöka göra en liten ansträngning hära...


Förra veckan gick lika fort som alltid. Klarade mitt mål i torsdags, sprang 1.2 mil.. Jag och Camilla och det gick riktigt bra för oss båda, känner mig grymt nöjd.. Sen blev det en träningsfri helg. skönt med lite vila.. Var till min gamla arbetskompis Åsa i fredags och drack lite vin tillsammans med några andra gamla arbetskompisar från Ica, var riktigt riktigt roligt att träffa dom igen och vi hade en trevlig kväll tillsammans. Så nu blir nästa träff hemma hos Åsa här snart igen, men då blir det grillparty och lite annat roligt! Ser verkligen framemot de. Hoppas att alla andra också kan haka på igen, annars blir det inte riktigt samma sak...


På lördag var det super fint väder, var på stan med Linda och Malin, käkade lunch sen rejsade vi runt lite med Lindas bil, kul att köra lite minirallybil ibland också.. Vi åkte ner till laxforsen en sväng också, till Lindas mamma och pappa, riktigt fint hus dom håller på att bygga där, ska bli spännande att se hur det kommer se ut när allt är klart. Efter att vi rantat hela dagen stack jag hem och käkade sen kom SandraD och jag fixade hennes outfit för kvällens fest, hon skulle på 20-års fest. Hon såg ut som en riktig prinsessa vill jag lova! Synd bara att hon inte fick visa upp sig på krogen. Men det tar vi igen till festivalen, eller hur vännen?! Efter de skjutsade jag henne och sofie, och hämtade nån väska av mamma från laguna där hon satt med jobbet på middag. Och sen förbi malin stålnacke planerade kvällen, stack hem och tillbaka till malin igen och det var dags för alkoholintag. Var en riktigt rolig och lyckad kväll tillsammans med alla fyllon. Dock kanske lite för mycket alkohol för min del men det gick bra iaf..


Idag har jag varit hos frissan för första gången på VÄLDIGT länge, blev både färgning och klippning, är hel nöjd.. Blev lite rosa och svarta slingor och sen inte desto mer avancerad frisyr men det blev grym iaf! Sen efter 4h hos frissan blev det en lång kvällspromenad med Emmeli. Trevligt att träffa henne också för en gång skull, händer ju inte allt för ofta nu för tiden.

Planerna för veckan blir inte allt för mycket, träning som vanligt och onsdag blir det afterwork med brudarna, sen torsdag ledig och hoppas på en stor sol så man kan vara ute hela dagen. Sen på fredag ska jag och SandraD styra lite grillning och kanske man tar sig en öl eller många fler, haha. På lördag blir det säkert något liknande. Nu hoppas jag bara på fint väder hela helgen, annars blir det bittert!



Nåväl dags att fortsätta röjja undan lite i mitt rum.
Ska försöka uppdatera snart igen.
Ha de bra så länge.
Kram!






                                      - Let me be empty -


Just..

..Dance


Har varit en konstig men ändå händelserik helg.. Fredag blev det en rejäl fylla för min del, total blackout från de att jag satte foten på krogen.. Trodde jag tappat bort min garderobsbricka och påstod till mamma klockan halv 4 på natten att mitt bankkort var borta. Men det låg egentligen på bordet framför mig.. Men såklart förstod inte min mamma de så hon ringde givetvis och spärrade kortet. Så nu är jag utan pengar och väntar på mitt nya kort så jag kan få ut mina pengar från kontot, gissa om jag blev less på mig själv? Svar ja!..

Lördagen blev däremot mycket lugnare, blev fest återigen, hemma hos linda denna gång. Var riktigt segt med alkoholintaget och det blev en stabil fylla resten av kvällen, ingen ångest denna kväll som tur var.. Vaknade dessutom på söndag morgon pigg och inte det minsta seg av alkoholen. Vilket var jävligt tur för Jonas ringde mig på söndag eftermiddag och bad mig komma förbi, så jag åkte förbi där och fick ÄNTLIGEN träffa lilla Silas och jonas förstås, vilken underbart söt unge säger jag bara. Blev inte bara lite bebis sugen när man fick träffa en sån där sötsak.. Men jag ska vänta tills jag hittar min drömkarl då jävla blire att baka bulla för min del också.. Tror jag iaf. Haha..


Idag var det riktigt segt att stiga upp på morgonen, klockan ringde 6.10.. Trodde det var ett skämt men ack så fel jag hade var bara att slita sig upp ur sängen och fixa frulle sen hämtade SandraD upp mig och det bar av till jobbet åter igen.. Men nu är måndagen avklarad och nu är det bara 4 arbetsdagar kvar denna vecka... Har dessutom varit en ganska rolig dag på jobbet, dock började den inge bra på morgonen med tanke på att vi hade punktering på bilen.. Vi låg endast efter 2-3h efter att bilen var fixad och klar. Men bortsett från de har vi haft det roligt jag och min kära vän. Känns bra att vi ska jobba hela veckan tillsammans, kommer garanterat bli en händelserik vecka. Vi får helt enkelt se, tråkigt lär det då inte bli!

Nu har jag iaf precis avklarat veckans första springrunda, 6km och dessutom har jag köpt nya skor idag.. Det gick riktigt bra nu är det bara lite sit-ups kvar att göra sen börjar vi om på samma visa i morgon igen. Ser framemot all träning denna vecka är taggad som fan just nu.. Sen hur det kommer kännas i morgon är en helt annan fråga. Nu är jag peppad iaf. På torsdag är målet att jag och Cammi ska springa hela 1.2mil.. Och det ska jag fan klara!



Nu ska jag vänta på att Sandra & Sofie ska ringa.
Så det är dags för magträning nu sen duscha!
Ha de bra!
Kram.






                      - I´m back on track, i don´t care anymore, it feels good -

when i had..

..you


Har nog en hel del att skriva men orkar fan inte nu.. Nu är det fest, sitter hos bror och dricker en krogg eller 2.., Det är trevligt, men det är jag, camilla, linda, johanna och anna. det är nice.. snart blir det krogen. Var länge sen jag var på krogen men det blir säkert intressant att besöka arran för första gången.
'
I morgon blir det powerwalk och kanske byn, vi får se. träningen ligger på prio1 just nu, hoppas det går bra ända fram till midsommar nu!



Ha de bra alla, nu äre party!
Kram.




                                 - I don´t understand, you are the biggest idiot -

RSS 2.0